суббота, 27 сентября 2014 г.

Postaviti na police!

Knjige, Spominke in različnih zbirk, praviloma zasedajo veliko prostora. Pa ne hitenja rassovat jih v temnih omarah in shrambe. Police knjig, foto okvirji in okrasni predmeti, ki služijo kot dober dekoracijo inter'notranje zadeve in dal individualnost in slog za vsako sobo. Obstaja veliko stvari, ki jih lahko poveste o identiteti lastnika hiše. Za razliko od velikih omare z veliko vrata, police ne nered prostor in zato ne proizvaja občutek tiščanja tudi v majhnih sobah. Glavna stvar je, da jih postavite na način, ki je bil tako lep in priročen.

V inter'Arah, urejeni v klasičnem slogu, najbolj bodo tudi videz police iz naravnega lesa ali iverne prekriti s lesa. Za sodobno inter'notranjosti bo ustrezala svetlobe policah trpežne plastike ali kovine.



Dajanje na policah z dekorativnimi predmeti, poskusite, da ne nered, dobrih stvari, ki bodo videti bolje, nedaleč drug od drugega. Izjema je knjiga - je bolje, da dajo tesno.

Tal do stropa

To je odličen način, da bi našli zavetje za stotine knjig, ki uporabljajo samo 20-30 cm tal. Da ne bi dal prostor je preveč študijsko knjižnico vrst, večino knjig priporočljivo, da se postavi na spodnji in srednji rok, in na zgornji pustil malo več prostora, dajanje nekaj Spominkov ali dekorativne elemente. Lahko položaj police, tako da so uokvirjena okno ali vrata. Ta metoda ne poveča pogled v prostoru.



Kotu policah

Neprijetno, se uporablja redko ali nepotrebne prostor dobi novo življenje, če zgrajena v knjižne police. Primernejša je za kotičke. L-oblikovane police ter prihranite prostor in dajo prostoru moderen videz.

Na področju zabave

To je ena od klasičnih metod - vse nekako se nanaša na eno vrsto dejavnosti (na primer, zabava), ki so združeni na enem mestu. To policah knjige, domače rastline in okrasne o'predmeti so uokvirjena, kot pravilo, TV, kamin, ali katere koli druge veliko o'predmet, na primer sliko ali ogledalo. V tem primeru TV / kamin prenehajo biti ločene, ki pada na predmet inter'notranje zadeve in organsko, integrirano v celoten koncept.

Skupni particijo

Za ustvarjanje ločene funkcionalne con v prostor z delno odprtimi particije. Vstavljanje v spodnjem delu stene polico, boste dobili, da prihranite prostor in se lahko shranijo na roko potrebne elemente, ki ne vključuje vse pozornosti.



Prijeten kotiček

Kot, da se glasi sam, skriva od vseh domov okna zavese? Zakaj ne tam in majhno polico? Zdaj imate vse, kar potrebujete pri roki. Na ta način lahko naredite kot celoti zastekljena, loggia, in majhno okno. In če nimate možnosti za identifikacijo otroka ločeni sobi, potem takšno branje bo kmalu je njegov najljubši.

To naslonjač

Pripravljen knjižne police in police so izdelani iz različnih stilov, barv in velikosti. Torej, če je vaša hiša nima čarovnik z Golden hands", je za nakup pripravljen omaro. To je lahko tako v celoti in delno zastekljena. Ta moderna omaro lepo okrasite vsak prostor.

Marina Al-Rabac

Vir: Ženske revije myJane. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика