суббота, 27 сентября 2014 г.

Pop art doma

Vsi si želimo, da bi okolje na svoje domove, edinstvena! Nekdo jemlje za ta draga in zahtevna popravila, nekdo kupi dela slikarjev in obešanje tu in tam, in nekateri so piha proč vse stene v hiši in nastavi kopel v sredini spalnica... Ampak oblikovalci so prepričani, da bo vaš dom nenavadno, z le nekaj potezami...

- Izrazit design enostavno ustvariti iz tega, kar je na dosegu roke! - Pravi oblikovalec-dekorater Karina Leshcheva. - Stilsko inter'er - ni tako drago. Njeno dekoracijo lahko služijo in ne neverjetne stvari.

Kaos v ceno

Spet veliko priznanje je načrtovanje stanovanjske površine plošče in aplikacije, nadaljuje Karina Leshcheva. Tako, priljubljena jekla stenski mozaik zidana, narejene v patchwork tehniki (mozaik). V teku so različne kose blaga, ki so sešiti skupaj, se zdi, v kaotični način. Ampak, v bistvu, vsak košček plošča je izbran z posebnega pomena - mora biti namočeno v nekaterih barvah in okrasnih slog. Zato plošče v stilu mozaik, tako da spominjajo na mozaik - pestra rpnabar'I -- in to ni nič naključnega.

Zaradi plošči, lahko ustvarite pravi kalejdoskop spominov - premaknite na tkanine najljubše fotografije ali slike svoje otroke in rossite svoje barvne lise. In si lahko samo ustvari abstrakcije kosov tkanine v ton!

Tako primeren

Nenavaden videz inter'kariera, dopolni prijavo. To je lahko iz različnih materialov: karton, žamet ali valovit papir, tkanine, krzno in usnje, gumbi, okrasni kamni, semena, slama, gold leaf, posušeno cvetje in celo ostaja v Ozadje. Skratka, vsaka podrobnost lahko ustvarite čudovito pesem, lahko pa vsak predmet v hiši v pravo umetniško delo.

Žive rastline in cvetje, zahtevajo skrbno nego. Druga stvar - umetni! Da bi jih resnično in pravo razkošje v inter'Yeri bo pomagalo naravnih materialov, kot so svila, usnje, les. Sliko ali razlago veliko čudovitih barv - squeak sezone! Takšnih aplikacij je danes lahko okrasite vse: okrasne blazine, pohištvo, zavese, svetilke...

Goljufija gost

Cvetlični temo in se preselil na steni. Danes dejansko uporabo čopičev in barv, da barve sten velikanski vrtnice, lilije, tulipani, forget-me-nots... Zanimivo, da videz in tako imenovane lutke - slikovito slike, ki ustvarjajo iluzijo prostora in skriti pomanjkljivosti. "Triki" je lahko poljubna slika: okno s pogledom na morje, police dani (pobarvan) na predmete (knjige, kuhalni pribor), tunel s prehodom iz parnega stroja, mreža za nogometni gol v otroke itd.,

Druga nenavadna oblika odločbe - zaslon med'jer soba na vrata ali steno. To pomaga ustvariti isto iluzijo prostornost izvedbe in preglednosti. Edina stvar, ki menijo, naročanje stensko slikarstvo - lestvici, opozarja oblikovalec Egor Starkov. - Vse slike naj bodo sorazmerni z obsegom stanovanjske in človeško rast. Drugače bi se izognili lapostole in kiča.

Za steklo

Tu je še en idejo na steklo ali zrcalno površino, drsna vrata v zadnjem času je postalo priljubljeno, da uporabljajo dekorativne slike. Imajo le malo skupnega z običajnim sliko in so oblikovani tako, da spremenite teksturo in debeline stekla z graviranje, jedkanje, pesek-jet način, matiranje). Rezultat je slika, kako bi povratne bas-olajšave. Slika vidno na obeh straneh stekla.

Milo v človeški rastni

- Slog bo inter'er, okrašena z reklamnih plakatov in posterjev! Pravi Yegor Starkov. - Da, ne sme biti presenečen, da se uporabljajo oglaševanje plakate kot dekor je mogoče, ne samo v sobi najstnik! V zelo ugleden med'Arah so videti tako dobro, nekoliko ironično, Nakhodka. Ampak, seveda, plakati morajo biti pravilno sestavljen. Na primer, če stare slike, skoraj redkosti (kar je še posebej cenjeno)ni potrebno, da pritrdite jih na rednih gumb - drago okvir, v tem primeru bi bilo bolj primerno. V kopalnici ali kuhinji, lahko postavite oglaševanje plakate milo, toaletne potrebščine, ali, če to kuhinje, kulinarične izdelke. V tem primeru lahko naredite preprost dreves'leseni okvir. Pomembno je le, da je pravilno, pri čemer se upoštevajo barvo in Splošne slog prostore, da jih pick up za seboj, in potem to okrasni šala bo prosimo, ne samo, da vas - to obvezno'bodo cenili vaše goste.

PR v omari

Gradiva na temo

Gospa postavka
Stene do stene
Alternativa sedem sloni
Izkazalo se je, portretno slikarstvo se lahko dajo ne samo v albume in slike, ampak tudi na pohištvo! Da danes svojo podobo na predalniki, mize in omare - trend. Portret pohištvo lahko bilo prevedeno s pomočjo zdaj v modi fotografij. Edini pogoj, da je treba upoštevati - pohištvo mora biti svetlobnih odtenkov, in bolje je, da ne bela.

Povsod steklenice

Zahodni oblikovalci prišel z nenavadno idejo, da okrasite kuhinjo, pohištvo, darila narave: poper, stroki grah, glave česna, sušene gobe, snope posušenih zelišč... Kako? Lepljenje vse te lepote v Windows kuhinjo predali v salon.

Posušene šopke, zelišč, lahko preprosto širijo na kuhinjski polici, izmenično z keramične posode in škatle za začimbe. Lepo bi bilo videti na kuhinjskih policah s steklenico olja, če so manjše grozde zelišča in jagode. Kozarci za začimbe se lahko okrašeni s tankimi trakovi iz lubja ali kup vrvi, PBE,'pleteno okoli pokrovov.

Bas napkin

Tudi takšna malenkost, kot je oprema, ki se lahko obrnejo omari, ali prsi v izključni primer modno oblikovanje. Barvite in bleščeče ročaji v obliki rože bi situacijo odtenek romance. Peresa, gumbi ali otroška pisane igrače, ki bodo dodali med'kuhinja notranje zadeve gejevske identitete.

Mimogrede, pred kratkim ena od Evropskih design Studio kot eksperiment sprosti kuhinjske omare v obliki violino, violo, violončelo, kontrabas in kitaro! Dopolnjen primerov veliko malih predali, v katerih za shranjevanje kuhinjske brisače, serviete in začimbe.

Rekonstrukcija

- Original, je sedaj menijo, da proslavi hiša pre-war svetilke in svetilke v obliki oljnih peči in morje luči! - Pravi, Karina Leshcheva. Vendar hit sezone - belo lestenec je visel zdrobljen bele skodelice in krožniki, kot so sea-skala - gulls in albatrosses.

Poskusi, da misliš na nekaj novega in nenavadnega, dekoracijo sprejem. Prepričan sem, da inter'jer od njega samo, da bo zmagal! Glavna stvar - ne bojte se, da eksperimentirate in bodite ustvarjalni!

Polina CHUMAKOV

Vir: "Moskovsky Komsomolets"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика