вторник, 30 сентября 2014 г.

Vodovoda iz polipropilena kupca, izbira!

Polipropilenskih cevi samozavestno osvojiti gradnje trgu. Veliko gradbenih podjetij in zasebnih konstruktorji že dolgo cenijo enostavnost namestitve in enostavnost upravljanja. Polipropilenskih cevi so ekološko varen, odporna proti koroziji, popolnoma tiho. Zato je izbira je vedno bolj se izvaja v prid temu enostavno, zanesljivo in praktično gradivo.

Da bi prava izbira na trgu gradbenih materialov, kupec na prvem mestu, mora biti v celoti zaveda, da blago, ki je nakupi, z ocenjevanjem njegove lastnosti, tehnične značilnosti, funkcije, aplikacije v pravih pogojev. Le v tem primeru je izbira bo ustrezajo želeni.

Da bi zadovoljili potrebe za namestitev zapletene sisteme, proizvajalci proizvajajo širok razpon premerov in pribor (fitingi) za plinovode. Na primer, polipropilenskih cevi TEBO tehnika (Turčija), ki so predstavljeni na trgu v območju od 20 do 160 mm. To omogoča, da jih uporabljajo, ne samo doma, ampak tudi za industrijsko uporabo. Cevi tudi sooča z transport agresivnih kemikalij. So uspešno uporablja za pritrjevanje praksi že več let. Cevovodi TEBO tehnika zagotoviti zunaj ali skrita montaža notranjih inženiring omrežij, objektov in se uporabljajo v sistemih oskrbe s pitno vodo in sistemov za ogrevanje.

Paleta izdelkov vključuje polipropilenskih cevi PN10, PN20, ki se večinoma uporabljajo za hladno in vročo vodo, cevi, ojačane aluminija in stekla, ki se uporablja v sistemih ogrevanja. Široko izbiro povezovalni elementi - fitingi, tako preprosta in v kombinaciji s premerom od 20 do 160 mm omogoča, da namestite sistemov koli zahtevnosti.

Kupcu ponuja različnih zornih kotov, tees, križi, ležaji, sklopke, svečke, bypass kolena, ventili, kroglični ventili, kontrolni ventili. Na voljo je velik izbor kombinaciji povezovanje elementov z vgrajeni kovinski deli za namestitev povezave z polipropilenskih cevi, cevi iz kovine, ali pa za povezovanje več naprav (črpalke, radiatorji, kotli, filtri, in t. d. ).

Povezovanje elementov iz polipropilena cevovod je izvesti s posebnimi varjenje in je preprost postopek, ki ne zahteva posebnega znanja in spretnosti. V osnovi objekta je segrevanje spojne cevi z vgradnjo do določene temperature, po katerih cevi in pribor (fitingi) povezani tako, da tvorijo trdne, iz enega kosa in tesno povezavo. Priključitev cevi se dogaja na molekularni ravni. To varjenje proces difuzije.

V normalnih obratovalnih razmerah povprečna življenjska polipropilenskih cevi je 50 let za hladno vodo in najmanj 25 let za vroče. Poleg tega, cevi iz polipropilena, imajo nizek koeficient trenja, zaradi notranja površina cevi čista in gladka, brez apna vloge. Polipropilenskih cevi TEBO tehnika cenejši cevi iz drugih materialov približno 10-15 odstotkov. Cevi popolnoma obvladovati na ekstremne temperature in pritisk, vključno s hidravlično piha. Tudi v sub-nič temperaturah zamrznjene vode ne uniči polipropilenskih cevi, in ko transport vroče vode zaradi nizke toplotne prevodnosti polipropilen toplotne izgube so precej manjši od tistih iz kovinskih cevi. Vse te prednosti polipropilenskih cevi TEBO tehnika zaželenih blagovnih pri gradnji trga.

In, seveda, zelo pomembno je kakovost cevi in sestave surovin, iz katerih so narejena. Polipropilenskih cevi TEBO tehnika, ki izpolnjujejo vse mednarodne standarde in zahteve ruskem trgu. Rezultati laboratorijev in certifikacijskih testi kažejo, da tehnične lastnosti cevi in pribor (fitingi) TEBO tehnika izpolnjuje standarde GOST in mednarodnimi standardi kakovosti DIN in TSE.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика