четверг, 25 сентября 2014 г.

Izbira brisačo

 


Ogrete brisače je namenjen ne samo za sušenje tekstilij, prav tako zmanjšuje vlažnost v kopalnicah, in zato potencialno lahko reši iz vlaga in plesen. Ta enota klasikov (tuljava) je v vsako kopalnico. Je tako določeno z projekte gradnje hiše standard.

V kolobarjih je pogosto nadomesti z različnih vidikov, tam pojavi problem izbire brisačo. Na voljo so v treh vrst.







izpolnjevati naprave iz nerjavečega jekla. To je najmanj izpostavljeni koroziji, in ni zelo občutljiv na vodo z visoko vsebnost soli iz različnih elementov.

Poliranega jekla, med drugim za spektakularen. Domači valuti iz nerjavečega jekla, ki so se izkazali za zelo odporna na val.

Različne oblike

Zdaj naprodaj so brisače različnih oblik. Za vodo izdelki so tradicionalni črke l in U-shaped vrste. Včasih pridejo s prilepko policah. Postal priljubljen enot v obliki stopnišče.

Izbira brisačo, železnice, električni tip bolj široko - poleg teh oblik obstajajo tudi druge. Na primer, lahko kupite tako imenovane rotirajoči izdelek, ki ima premično tramovi, ali v obliki rešetke, metulji ali glavniki.

Kako izbrati

To je potrebno določiti dolžino, zaradi česar natančne meritve. Običajno je to 30, 40, 50 in 60 centimetrov. Novo sušilec se mora ujemati v velikosti s staro, ne samo dimenzije kopalnica, ampak tudi za tisto, kar bi morala ustrezati razglašena za odvajanje toplote. To je potrebno za merjenje navpične razdalje med osi cevi. To bi moral biti 60 cm. Potem težav z namestitvijo izdelka ne bo. V nasprotnem primeru, boste lahko nered okrog in morebitnih dodatnih stroškov.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика