воскресенье, 28 сентября 2014 г.

Vodovodnega sistema državo hišo z lastnimi rokami 2008-10-08 14:20:56

Gradnja in rekonstrukcija.

Vodovodnega sistema državo hišo z lastnimi rokami
2008-10-08 14:20:56

Da bi vaš dom vodovoda ni preveč težko. In to ni drag. Poleg tega, da deluje na enak način kot pod Centralne oskrbe z vodo. Odprl tapnite - tekel, zaprti ustavil. Vendar pa je veliko bolj zanesljivo, glede na to, da iz centralizirane žerjavi včasih vodo ali samo kaplja, ali celo nadomesti z globoko težko vzdihne, ko je zrak z močjo absorbira v cevi.


Torej, kje bomo začeli? Z idejami. Potrebujemo, v zbranih nas cevovoda s krmo, pipe v kuhinji, v kopalnici, v vrtu voda je bila vedno pod določenim pritiskom. Ta okoliščina, ki omogoča, da ga uporabljate brez legwork, da preklopite črpalke. Jasno je, da mora obstajati vodni vir - no, vrtina ali reke, na najhujše. Kako ustvariti stalen pritisk? Lahko naredite ogromen tank na kocke in pol, mastracci je v mansardi. Sem mislil, da je okorna in na splošno nesprejemljivo. Jaz drugače. Smo nanesite majhno zaprti posodi, ki je najmanj, le ena luknja. To odpiranje je povezan s sistemom vaš vodo. V vodo kot je voda, ki jih črpalko. V dobro, če je črpalka, ki črpa vodo, Dovodi zraka, ki je sestavljen iz omrežja in preverite ventil. V Splošnem standardne sheme, razen za dodatne zmogljivosti. Tako je pomagati, da bi v sistem, enostavno in zanesljivo. Vodo se črpa iz spodaj. Z naraščanjem nivoja vode v rezervoarju je stisnjen zrak, ki je nad vodo. In če je na neki točki črpalka se izklopi, bo sistem tlak, ki je podal na stisnjen zrak. Ostaja le za avtomatizacijo trenutke in izklop črpalke. Ampak o tem kasneje.


Črpalka. Bolje je, da izberete iz ravni kolektor. Gospodinjski centrifugalni zbiralec črpalke zelo nezanesljiv. Od domačih boljše od tistih, ki črpalke, ki ne vsebujejo v svoji zasnovi armature za navijanje, zbiralec in čopičev. Uporabljajo kratko vezati rotorja in kondenzatorji, ki zagotavljajo delovanje motorja v enofazni omrežja. Skratka, ne bodite leni, poglej v trgovinah, kot je zdaj na voljo veliko. Ampak potem ocenijo vašo izbiro. Delovanje in razvoj pritisk je tako pomembno, vsaj vsakem vrtu črpalka bo zagotovil možnosti, ki jih potrebujete. In v vsakem primeru ne bo potopne, prepone črpalke. To so tisti, ki "hitenja v dobro in ne potrebujejo ventil". Še enkrat - negotovost.



Ventil. Če lahko prideš na svoje, pojdi za to. Ampak to je preveč zanesljivost. Je ne smete zamuditi v nasprotno smer, eno kapljico vode. Uporabila sem ventil, kupil v trgovini, v Oddelku za prodajo kovinsko-plastičnih cevi in pribora za izgradnjo vodovoda.


Cevi. To ni drago kupiti potrebno količino kovinsko-plastičnih cevi (dovolj premer 16 mm) in potrebujete set pribora. Izjemno preprosto in priročno Skupščine sistem, ki vam je všeč. In voda ne rje, kot jeklenih cevi. Kuhinjski nož in dve ročni - da je vse, orodja. Preliminarily menijo, line out, Rosmerta, kjer boste nahaja cevi, ki so potrebne armature. Če to ni bilo potrebno, in ni jasno, kaj je pribor (fitingi) - preverite v trgovini ali na trgu prodajajo ta izdelek, obrnite na vašega prodajalca, da in zakaj. On vam bo povedal in pokazal, da prodajalec. Mnenje, da je kovinski nezanesljivi, nenehno, pravijo, da poostrijo in tako naprej, v našem primeru, popolnoma nič. Imam sistem, ki deluje drugo leto po prvi Sklop brez prekinitve. Za s' povezavo cevi, ventili, črpalke in zmogljivosti nakup tako imenovane "odtenki" (gibljive cevi) na pravo dolžino.


Zmogljivosti. Najbolje je, da kuhanje iz nerjavečega jekla. Trdno in okolju. 't potrebujete visoko glasnost, dovolj 40-50 litrov. Velikost enega, ki sem namestil - HH glej Nameščen navpično poleg črpalke.



Avtomatizacijo. Tukaj je malo bolj zapletena. Načeloma bi morala za nadzor črpalke, odvisno od tega, na voljo tlak v sistemu. Če tlak pade na vrednost - ga vklopite, in ko tlak bo nastala kot rezultat dela črpalka je izklopljena. Da je celoten načelo. Ampak, da bi to ni tako preprosto, se je pojavil. Seveda, lahko kupite kontaktni manometer in ga priključite na sistem in črpalko. Zame je bil drag. Lahko na določen način, da spremenijo normalno širino. Tudi zavrne. Preveč previdno in dolgo. In potem sem šel v drugo smer. Ni'biti prepričani, da je za merjenje tlaka se lahko meri nivo vode v posodi. Ta raven je spremenilo glede na razvoj tlak. Naredil sem še en odprtina v posodi na vrhu. Med vrhu in na dnu luknjo'Združenem prosojno kos plastične cevi (gibljive cevi). Preden'enotnosti vrgel ga v pene valja z prilepljena na vrhu magnet. Zdaj, ko je nivo vode v posodi ga dvigne v cev, dvig pene valja z magnetom. V tem zelo majhen magnet nadzor pritrjena na cev od zunaj s preklopi. Samo Primotel jih s trakom. Kaj so stikala? To zaprti imenik, zgrajena v stekleno bučko. So sposobni, da umakne ali odprt, odvisno od uporabljene magnetno polje. Z drugimi besedami, povzpela magnet na vrh reed stikalo, ki se je delal. Padla magnet za nižje reed stikalo, zdaj delal dnu. In stikala, v zameno, nadzor releji, ki vključuje črpalko. Če niste električar, nato pa pojdite na katero koli od tiste, ki je to, on bo povedal, stikala in najenostavnejši vzorec, se bodo zbrali za črpalko nadzor.



To je vse, dejansko. Jaz ne dajejo tukaj sheme, ki deluje na mene, je narejen na podlagi elektronskih komponent, precej zapleteno, da neizkušene, in ima nekaj dodatnih funkcij, kot so nadzor,-obremenitev črpalke in nekaj več. Vseh teh ekscesov, ki sem izumil, in sistem deluje precej dobro, brez njih. In če boste našli kontaktni manometer, in ni storil nič drugega, bo naredil. Samo mesto je kjerkoli v vodo in delovanje črpalke. Zbrane je moj sistem, ki deluje že drugo leto, blago kuhinji je hladno in toplo vodo (v sistemu priložena še in grelnika vode je 50 litrov), rezervoar za wc školjko, umivalnikom-umivalniku, tuš, kad in še vedno se uporablja v poletnih mesecih za namakanje zemlje. Žena srečna, srečna sem. In če to ne uspe, nimam teči, da stanovanjski urad in ubiti svoje živce, za Odpravljanje težav, je stvar nekaj minut. Ampak to se ni zgodilo še. Na sliki je še en profil, ki sem ga dodatno povezan z plovila. To je samo za nadzor tlaka. Moj sistem, ki vzdržuje tlak v območju 1, 5, 1, 7 ATM in to je dovolj. Če po čiščenju vaš sistem, boste ugotovili, da je črpalka sumljivo pogosto vključeni (zlasti ponoči. Sem ga imela v hiši, tako slišal), nato razlog za to je lahko pušča nekje v sistemu (pipa, na primer kapljanje ali pokvarjenih ventilov, ki gleda vodo nazaj v dobro.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика