пятница, 26 сентября 2014 г.

Pisarna: Kako priti razprostrta od gneča

Kvadratnih metrov v office centrov že dolgo dobil " Zlato bleščanje za skromno podjetja za najem ali nakup prostorov enaka za izgradnjo Kam'kamniti most čez Volga. Zato radovedne misli nepovratna sredstva-gorsko triki, zasnovan tako, da prihranite prostor.

Zložljive radiatorji

Če rečemo, da konvencionalne grelnike zavzamejo preveč prostora, je nemogoče. Čeprav je del prostora, so, seveda, "'jesti". V tem smislu, da zmagovalne rešitve na podlagi sevalni grelni sistemi, ki omogočajo izgradnjo arhitekturno videz hiše in inter'karieri področjih, ki bolj učinkovito. Brez gredo v tehnične podrobnosti metoda toplote, mi samo pravijo, da omogoča povsem drugačen pogled na mesto, ogrevalnih naprav, pri načrtovanju urada. Po vsem, nadomesti toplotni odvodi pridejo v posebne plošče, ki so nameščeni na stropu.

Kot toplota prevoznik lahko vodo ali električno energijo. To zagotavlja enotno ogrevanje celotne hiše z simultano "javnost" stene. Tudi lastnik urad lahko ustvarite neogrevane površine (na primer, prostora za gospodinjske potrebe), in s tem prihranek na plačila za pripomočke.

Poleg tega postavitev zgornje meje vode plošče omogoča oblikovalec svoboščine v strogo izpolnjevanje določenih prostorskih značilnosti.

Druga možnost je, da zgraditi sevalno ogrevanje - z dobro znano "topla tla", ki se pogosto uporablja, ne samo doma, ampak tudi v javnih prostorih, vključno z uradi.

Swap

Na popravilo pisarniških optimizacijo zmogljivosti svojem področju lahko omejeno, ne le s sistemom ogrevanja, vendar pa ta navadnih element, kot je ravnanje z odpadki. Ker zelo pogosto lastniki manjših območjih se zastavlja vprašanje, prenos ali razvoja en dodatni wc. In vse bi bilo nič, ampak pogosto v tem primeru je problem črpanje odpadne vode iz stranišč, ki se nahaja pod kanalizacijski sistem. Ali taka varianta izziv: kako najbolje zagotoviti odstranitev odpadkov vodo na razdalji nekaj deset metrov?

Najbolj uspešna rešitev je uporaba kompakten samodejno Kanalizacijski sistem. To je tank za odpadno vodo z vgrajeno črpalko in bloki avtomatika in zaščito. Tak sistem zagotavlja, vzpon odpadne vode do višine p'pet metrov, odstraniti ali na razdalji 100 metrov.

Gradiva na temo

Urad reinkarnacija (obnovo)
Urad Feng Shui
Urad kuhinja
Office
Opomba oblikovalec: izbrano barvo office
Nekatere črpalke omogočajo, da zavrne kanalizacijske cevi velikega premera. To je mogoče zaradi vgrajeno napravo za mletje mehanizem. Tako za odvajanje odpadne vode v skupni glavi, lahko uporabite cev je veliko manjši premer, ki omogoča, da skrijete grd in nerodne komunikacije.

Drug način, da prihranite prostor je z uporabo sodobnih konzole vodovod. Konzole (namestitev rack) omogoča, da shranite mesto zaseda napeljave, in bistveno izboljša estetiko inter'notranje zadeve - ne rezervoarje in cevi. Tam zunaj je samo stranišče, in vse ostalo, vključno s tank, je v steni.

Končno, za poslovne kopalnica je lahko opremljen z mini-umivalniki. Različne oblike teh proizvodov, ki jim omogočajo, da se prilega v vsak prostor, ki bo ostala tudi v zelo napolni prostor.

Ohladi tiho

Seveda, vsak uradnih", kot v zraku" potrebujete klimatsko napravo. Za majhne prostore, najbolj razumna rešitev je sodobna split-sistema. Eno napravo, zamenjava več, vam omogoča, da prilagodite temperaturo v sobah z natančnostjo enega od dveh stopinj, da se očisti zrak iz prahu in drugih nečistoč, kot tudi za odpravo neprijetnih vonjav.

V bolj prostorna prostorov bolje, da uporabite split sistemi za kasete tipa. Njihovo notranje blok je nameščen med vzmetenje in normalno mejo, in zato ni nujno, da pomislite, kaj steno "donate", da visi naprave. To je popolnoma neviden viden le zaradi okrasne rešetke.

Še ena prednost split sistemi cassette type - enakomerno porazdelitev pretoka zraka v štirih smereh. To vam omogoča, da uporabite samo eno kartušo klima za hlajenje velikih prostorih (pri uporabi stenska split sistemi), da bi dosegli enak učinek bi morali uporabljati dva ali tri klimatizirane manjše). Dodatno udobje je porazdelitev kuhana zraka skozi nastavljiv žaluzije v štirih smereh, ki zagotavlja stalen pretok zraka v prostoru.

Če je potrebno strniti več področjih hkrati, je najboljša rešitev - split sistem ducted tipa. V tem primeru, spet samo eno notranjo enoto, ki je skrit za lažno strop. Distribucijo zraka prispeva k sistem zračnih vodov in prezračevalnih žari.

Navedene spremembe klimatske naprave so izdelane po vseh vodilnih proizvajalcev tovrstne opreme. To, na primer, Japonski DAIKIN, SAMSUNG in LG.

In še. Problem številne zgradbe so postali "grozde" zraka zunaj okno. Da se znebite njih daje možnost uporabe več-conska klimatska naprava sistemov, ki je sestavljena iz enega zunanjega in več notranjih enot. Notranji blokov je dopustno odstraniti od zunaj na razdalje do 100 metrov, kar je enako višini 17-nadstropne stavbe, in višinska razlika je lahko do 50 metrov. To vam omogoča, da skrijete zunanje naprave na strehe na dvorišču ali drugih neopazne mesto.

Vrže električno vtičnico

Naraščajočo priljubljenost odprite načrt, predstavljen na dnevnem redu problem kabli bogat v vsakem prostoru. V uradu je mogoče redno permutaciji-združljivost's tem povezana, na primer s spremembo števila delovnih mest. Medtem, redni priključni načrt "pasivni in konzervativni": to traja dolgo časa, da naredite spremembe. Ni presenetljivo, da je urad lastniki so prisiljeni opustiti svoje načrte.

Alternativa za tradicionalne kabelske infrastrukture postane pas kable, kot je zapisana v sistem Povezane Stavbe Rešitve. Skupina arhitektura uporablja v tem primeru, poenostavlja kablov in zagotavlja naročanje kabli, predvsem zaradi uvedbe konsolidacije točk, od katerih ima vsak omejeno področje storitev. Preprosto povedano, ves prostor je razdeljen na več oddelkov: če je potrebno povezavo v eno takšnih območij so nadomeščena ali posodobljena in na novo vključena v Splošni sistem).

Bolj racionalni uporabi pisarniškega prostora prispeva ne samo z uvedbo novih konceptov, ampak tudi uporabo sodobnih električno opremo. Govorimo o brezprekinitveno napajanje (UPS). V primeru izpada ta naprava se lahko shranite na kartico comp'računalniška vse informacije, in tudi, da še naprej deluje, tudi ko je napajanje.

Vendar, za dolgo časa široko uporabo OKEN preprečiti njihovo bulkiness. Zdaj z'pojavil model z ozkega telesa, katerega je mogoče postaviti, na primer, ob recepciji. In Izraelsko podjetje Guardian Na Krovu kdaj zgrajena UPS, montira neposredno v primeru comp'računalniške opreme.

Delo z umom

Nedvomno najbolj obetavnih varianta razvoj delovnih prostorih - prehod na "pametne pisarne". V tem primeru, z uporabo najbolj sodobnih inženirskih sistemih omogoča ne le posodobiti upravljanje vseh procesov (klimatizacija, razsvetljava in tako naprej ), ampak ima tudi pozitiven učinek na "kvadratnih metrov".

Za primer, so veliko zanimanje brezžične tehnologije. Brez žic in posledično vodi'ASCI na določeno lokacijo, omogoča povsem drugačen pogled na inter'jer.

Veselje, mogoče obeti so zatemnjene do pred kratkim le ena stvar: "pametnejši" office, več opreme, ki jo želite uporabiti. Tako, spet se postavlja vprašanje, shranjevanje pisarniških prostorov.

V številnih pogledih je revolucionarna rešitev je predlagala, svet je Microsystems, ki je razvil koncept, ki se imenuje Blackbox. Predlagano je, da uporabite standardni kovinsko posodo, ki se uporablja za pomorski, železniški in cestni prevoz, kot posoda za vse potrebne urad za inženiring, oprema.

Inženirji Sonce je lahko tako zgraditi napajalni sistemi in naprava, kabel za upravljanje, nadzor in stojala za namestitev opreme, ki za celovito delovanje podatkovnega centra, je samo servisno osebje, ki potrebujejo povezavo posode s posebno vrtnice'nosilce v primeru, da viri električne energije in zunanje telekomunikacijskih omrežij.

Tak pristop je predlagan za uporabo le velika podjetja, na primer iz it sektorja, ki imajo velik "nizi" opreme. Vendar, to bi bilo samo na začetku: "polje" možnost več časa, boste morda našli širšo uporabo.

Olga Borisova

Vir: moskv. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика