суббота, 27 сентября 2014 г.

Izbira laminat v kuhinji

Končana prenova kuhinje, in lahko smo samo rešiti vseh težav z materialom za tla. Po temeljitem razmisleku, se je izbira pade na laminat. Vprašanje pa je: kako izbrati laminat v kuhinji, da živijo dolgo življenje? Vsakdo razume, da tla v kuhinji je najbolj ranljive mesto, s kupom amortizacije, učinkov in pogosto mokro čiščenje. Nasveti za izbiro laminata in preučili bomo v tem članku.






Prva stvar, ki je jasno razumeti pri izbiri kuhinje kritje - v tej sobi veliko vlage. Zato, kuhinja laminat mora biti neprepusten za vodo. Vendar, vlago-odporno laminat, če si nalijemo vodo, lahko postane deformirana. Druga stvar, ki je odporna na vodo. Take učinke, se ne boji njega.

Enako pomembno je, da bodite pozorni na takšne značilnosti, kot moč. Tu je potrebno ustaviti na izbiro laminata razred 31, 32. V tem primeru, tla lahko traja do 20 let.

Najbolj ranljive točke tega kritja so sklepov. Da bi preprečili poškodbe sklepov, bi morali uporabiti posebno orodje, ki na osnovi voska.

Poleg tega, da dejanski material, dolgo življenjsko dobo talne obloge, je pomembno, in kako ta material bo zaključila. Kot je za laminat, ni treba biti strokovnjak. Vsak proizvajalec bi izdelkov podrobna navodila korak-po-korak navodila.



Smo se na kratko dotaknili korake, polaganje laminata.

Spolno osnutek tla morajo biti popolnoma gladka. Ta premaz je treba gidroizolirovat in izolirani. Za ta namen uporabite EPS ali plute podlage.

Nakup materiala, morajo s standardno 15% marža. Če obrazec kuhinje po meri - zalog, bi bilo treba povečati.

Obstajata dva načina za polaganje laminata - glueless (grad) in lepilo. Način namestitev brez lepila je relativno nov. Njegova prednost pred lepilo za polaganje očitno udobje na namestitev, večjo vzdržljivost in zanesljivost. Poleg tega se s časom lepilo, izgubi svoje lastnosti, ki lahko vplivajo na trdnost izdelka in povzroči nastanek razpoke. Poleg tega, samolepilna folija je skoraj nemogoče popraviti. Topla tla v glutinous o nemogoče. Tehnologija polaganja dosledno je opisano v navodilih za uporabo izdelka.

Za masko vidni spoji postaviti laminat v smeri okna svetlobe.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика