четверг, 25 сентября 2014 г.

Izberite zdrave'I

V hiši preživimo večino našega življenja in kako je okolju prijazen, vplivajo na naše zdravje'počutim. Danes je stavba ima celovit sklop norm in zahtev za okoljsko učinkovitost gradnje in dodelavo materialov. Vendar pa je med kupci še vedno obstaja veliko napačnih predstav o varnosti teh ali drugih materialov. Poskusimo razumeti, kako izbrati pravo materialov z vidika ekologije.

Z rastjo nizko rast gradnje mnogi gledali, je vprašanje, kaj materiala za izgradnjo prihodnosti, doma. Les v gradbeništvu postaja vse bolj pogosta materiala. Zaradi porozne strukture lesa molekularno gibanje zraka, ki tvorijo naravno stalno prezračevanje prostorov, hiša diha. Vendar lesa za kurjavo, in skozi čas, se lahko veter gnije gliv in bakterij. Z ognjem in propad slabosti uspešno tekmuje se uporablja pri gradnji zaščitna impregnacija in premaz.

Da bi se izognili morebitnim težavam z deformacijo in pokanje lesa, namesto njega lesa in dnevniki uporabo lepljene žarek. Lepljena izdelki so narejeni iz lesa, različnih pasem (predvsem bor, macesen, smreka), s posebno tehnologijo. Les jelke vrst ima antiseptične lastnosti in lepljene žarek je skoraj brez razpok in zlome - habitat gliv. Zaradi nizke vlažnosti in brez razpok ta material ima visoko toplotno-izolacijske lastnosti. Ampak iz lepljenih žarek mora biti certifikat, ki potrjuje njeno varnost. Dejstvo, da je narejen je iz poliuretana ali polivinil acetat povezave. Formaldehid lepila, bi moralo biti manj kot 0. 5 mg / L. Presežek lahko povzroči draženje kože, shell oči, dihalnih organov.

Materiali mineralnega izvora, opeke, pene, itd., je tudi zelo varen za zdravje'I. Vendar, če kupite mora vprašati o sanitarno-higienski potrdilo. Pred kratkim široko promet v izgradnjo zasebnih hiš znova prejel gline. Glino lahko absorbira vlago v poletnih mesecih in jo dal nazaj v hladni sezoni, tako uravnavanju mikroklime v prostorih.

Pri izbiri materialov za notranje zadeve, ki je končna, odstopi od nakupa nitrovarnishes in nitropaints, alkidne barve. Teh materialov, ki imajo močan in neprijeten vonj. Vodoemulsionnye, Vodnodispersionnaya, silikat barve, ki ne vsebujejo topil, praktično nimajo vonja, visoko manufacturability in ne vsebujejo strupenih snovi.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика