суббота, 27 сентября 2014 г.

Nega granitnih kock

Keramika granit je dovolj osnovnega materiala. On je menil, zelo močan in vzdržljiv material, vendar pa je v pravilno nego, ki jo potrebuje, ne manj kot druge materiale. Pravilno nego tega kamna bomo govorili naprej.






Poudarki pri montaži porcelan ploščice

Po polaganju keramičnih granit je potrebno, da odstranite odvečno cementa, lepila in injekcijsko maso. Zato je smiselno, Veleposlanik zidanja, za obdelavo materiala raztopino kisline (5:1). Izdelek se uporablja na material, za eno uro, nato pa skupaj z prah in umazanija odstrani s krtačo.

Posebno skrb poliranega granita ploščic.

Ta vrsta porcelan ima svoje nianse, da skrbi. Ko polirani keramika granit, naravni molekulske vezi površine kršene, čeprav pridobijo privlačen Sijaj. Tako se prepričajte, da bi obdelave vodo-nepropustno rešitve, ki so na trgu v izobilju.

Tudi, recimo, zunanje površine iz poliranega keramika granit šibko raztopino kisline v prvem mesecu delovanja.

Lusterless - enostavno vzdrževanje.

Skrb za Matt in strukturiran granit lažje. Pri njegovi izdelavi dodatne obdelave (poliranje), ki krši prvotno strukturo micropores materiala, se ne izvajajo. To nam omogoča, da storiti brez tesnilne površine. Vendar, za čiščenje strukturiran granitnih kock, ki potrebujejo več kot Matt. V drugi skupni skrbi smernice.

Vsakodnevno nego granita. Splošna priporočila.

Sijaj površine porcelana ohranja drgnjenje svoje sestave na osnovi sintetičnih ali naravnih vosek. Enakomerno nanese in razbijalo vosek plast opravlja tudi zaščitno funkcijo.

Dnevno varstvo in takojšnje čiščenje se izvaja z uporabo naslednjih orodij:

1. Alkalne snovi - voda rešitev za pitje, kavstična soda, kalijev karbonat in drugi. Idealno je, odstranite olje kontaminacije rastlinskega ali živalskega izvora. Na primer madeži kave, sokovi, vino, maščobe v krvi,.

2. Kislina orodja. Bo pomagalo, da odstranite črnilo, lepilo, apno, ostanki cementa, rje, madeže nikotina. Preprečiti stik porcelana z fluorovodikova kislina, ki lahko poškodujejo površino. Pogosto uporablja solni, žveplove, dušikove kisline.

3. Topila. Z acetonom, bencin, terpentin ali nitroacetanilide dobro odstrani iz keramike, granita vosek, smola, barve, laka, ostaja žvečilni gumi.

4. Stain remover univerzalno čistilno sredstvo, ki lahko vplivajo na vse glavne vrste madežev. Običajno nerazredčene raztopine se postavljajo na kraju samem ali na celotno površino. Po sušenje mokro gobico, da odstranite ostanke sredstva skupaj z absorbira snovi, onesnaževala. Postopek se ponovi z nastopom na površini razvez.

Prah in gospodinjskih umazanija se lahko odstrani običajni detergent priporočljivo, da skrbi za keramične površine.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика