понедельник, 29 сентября 2014 г.

Kuhinja Otok v centru

Kuhinja Otok v centru

Če je dovolj prostora, "island" v center lahko postane funkcionalna "srce" kuhinja z dodatnim omare, delovnih površin, ali če hitro jesti.

Kuhinja z "otok" mora biti dovolj prostorna, da ustvarite v centru nove zaposlitve. Oprema je lahko tradicionalno ali kompleksna, na enega ali več kot eno stopnjo. Včasih je to samo voziček ali navadna tabela. "Otoka", ni obvezna,'morajo biti pravilne kvadratne ali pravokotne. Glede na prostor, ki je na voljo, je lahko okrogle, ovalne, z vsako obliko in tudi črke L, s štedilnikom v enem delu, L in s korito ali Zajtrk bar na drugo.

Kuhinja z otok na center
"Otoka", ni obvezna,'nujno na isti ravni. V tem primeru, na različnih ravneh so drevesa'Jan Desko za rezanje, in marmorne površine, idealno za valjanje testa. Spodaj so omare in predali za shranjevanje pribora.

"Otok" v veliko kuhinjo bo pomagalo, da se izognete težavam naporno gibanje med štedilnik, korito in hladilnik: tukaj lahko po njih naprej.

Vodo, odplake in plinske cevi in napeljava mora biti nameščena pod tla, ki, seveda, bo zahtevala dodatnih stroškov. Verjetno, zato redko, da bi našli v kuhinji otok, opremljena z vso potrebno inženiring opreme ali pa samo umivalnik.

Vendar pa, in je brez plošče in lupine je zelo priročno. Tukaj lahko postavite stojala z zložljive protja košare za zelenjavo, police za črke in vino. Na delovni površini se lahko razširi z zlaganje plošč - boste dobili mizo za Zajtrk; igrajo na hostijo posoda je lahko pritrjena na strop. Veliko možnosti tudi na omejen proračun.

Opredelitev določenih

Kuhinja z "otoku" naj prostorna soba, tako da boste lahko preprosto premikanje in odprite brez motenj Kabinet vrata, ki se nahaja ne samo v centru, in vzdolž stene.

Kuhinja z otok na center
V fazi načrtovanja ne pozabite, da okoli "otoku" naj bo dovolj prostora za gibanje in odpiranje omaric in predalov. To je zelo pomembna in dobra osvetlitev.

Velikost "otok", ki je odvisna od razpoložljivega prostora. V bistvu dovolj 600 x 900 mm (231/2 x 351/2 palcev). Prevelika "otok", ki bo veliko hoja okoli Pego, zato naj vas ne zavede ogromne velikosti, tudi če prostor to dopušča.

Kuhinja z otok na center
"Otok" asimetrični oblike zavzema veliko prostora. Nape nad peč je idealna, vendar je zelo drago napravo, da se opravičujemo iz dim in vonj.

V ne zelo velika kuhinja lažje opremiti "otok", z zaobljenimi oblike, ki ostrih vogalih ne moti delo in pridobivanje ranjenih. V veliko sobo, lahko izberete obliko pravokotnika z "krila" na vsakem koncu. "Otok" lahko večnamenski, multi-level, z močno dreves'Jana delovni površini na eni strani in tabeli na drugi strani.

Uporaba "Otok"

"Otok" zagotavlja dodatno delovno površino ter opravlja druge pomembne destinacije,-združljivost', povezane s čiščenjem ploščo. Kot material za delo površin z uporabo lepljenih derivability, granit, umetni kamen, naravni les ali ploščice. Če ste PA to kritje za pripravo hrane, kot je predelava m'v primeru yasa, izberite naravnega lesa ali kamna. Laminirane površine je enostavno, da bi to pokvarilo če ste pozabili rezalne deske. Strešnik izgleda zelo privlačno, ampak kot delovni površini, je nepraktično. Lepo, da uporaba naravnega ali umetnega kamna, še posebej v bližini peči.

Kuhinja z otok na center
Malo okroglo korito na "otoku", ki dopolnjuje osnovno, se uporablja za pranje sadja in zelenjave.

Če "otok" vsota električne energije, namestitev strani ali na vrhu par vtičnice za uporabo elektronskih naprav. Vtičnice morate sami poskrbeti za zaščito pred pljuski in pušča.

Uporabite površino. Če želite namestiti na "otoku" štedilnikom in umivalnikom, da razkrije pokritost Iola, linijskih plina in vode, cevi in električnih kablov.

Da bi to delo za minimalno namestitev "otok" proti glavni lupini. Najbolje je, da se položijo cevi in žice vnaprej, na betonski podlagi, pod drevesi'leseni ali pa premazani papir.

Pomožne pranje. Potopi na "otoku", praviloma ni glavni. To se uporablja za pranje sadja in zelenjave, in tudi za pripravo pijač. Nepraktično, da želite to pomožne pranje v razsutem stanju: na "otoku" ni dovolj za ta kraj.

Center za kuhanje. "Otok", ki lahko postane pomembno mesto priprave slabo, če ga namestite dodatno ploščo, ki se uporablja za mešamo-cvrtje v olju ali doma za peko na žaru. Te majhne naprave, zavzamejo manj prostora kot običajna štedilnik, širina 600 mm, in pustite dovolj prostora. Imenujejo se "Domino" in se uporablja samostojno ali v kombinaciji. Tipičen Domino vključuje peko na žaru, žar, fryer, 2 plin način, električni ali halogenska osvetlitev, stojalo, dvojlozkova plinski štedilnik s posebno gorilnik za ponve z zaobljenimi dnu.

Če želite namestiti štedilnik, strop potrebujete za pritrditev nape. Učinkovito izpušno cev, narejena iz nerjavečega jekla ali skrite dreves'leseni krošnjami transformacije "otok" v zanimivih dekorativnih del kuhinje. Kapuco s cevjo meni diši, paro in dim, namesto nastavitev z recirkulacije. Skriti cevi lahko v vdolbino na strop. Tudi draga izpušnih plinov, naprav delo s hrupom, torej, če je kuhinja služi hkrati in jedilnico in dnevno sobo, izberite model z motorjem, daljinski upravljalnik.

Delovno višino. Nastavite "otok" takšne višine, da je primerno, da ste pri delu. Standardna višina 900 mm, vendar je kot nalašč za kuhanje, gnetenje testa in drugih kulinaričnih operacije se šteje višina 800-850 mm Lahko po želji zmanjšanje višine ali so samo "otok", ali njen del. Če "otok", ki je namenjen za izpolnjevanje funkcij bar, ki zmanjša stopnjo le plošče in delovne površine in celotno stavbo je na dveh ravneh.

Zgornji del

Če dobava "otok" več štedilnik, izpušnih plinov, da bi bila bolj privlačna. Obstaja več načinov za dodajanje nevihta "otok", ki je namenjen delo, spektakularen pogled.

  • Lahko dogovorite za skladišče ali kraj, prostor košarico rastlin, kot bršljan in parthenocissus, ki bodo imeli mokre, toplo vzdušje v restavraciji. Če predalčni krošnjami spodaj si lahko obesil na klin loncev in ponev.
  • Poskusite, da bi obešalnik posoda z staromodna oblačila za lase, varno pritrditev na strop vijaki jagnjeta.
  • Visi na verige enostavno dreves'leseni rejku ali kovinski drog za obešanje žarki posušeno cvetje, aromatična zelišča, SV'komunikacije česen in Batman Luke.
  • Na "otoku" opremiti svetilk, kot so tiste, ki zajema bazen tabele, ali pa tako, da je mogoče povečati in znižati za najboljši osvetljenost površine.

Kuhinja z otok na center
Zgornja meja omrežja omogoča ekonomično rabo prostora. Visi na njeno lepo posoda, vam bo otok bolj zanimivo.

Spodnji del

V spodnjem delu otoka mora biti funkcionalno. Obstaja več idej.

Kuhinja z otok na center
Trdna kuhinja miza s spodnjo polico, lahko premikate po kuhinji in dal, kjer je bolj priročno.

  • Strani pritrdite držala za kuhinjo in čaj brisače, folije in prozorni lepilni trak.
  • Opremiti grelec za hitro ogrevanje hrane.
  • Med posameznimi elementi "otok" pustite malo prostora za črke in rezalne deske, bo opremiti svoje zložljivi (zložljive) obešalnik za brisače in rokavice.
  • Če je prostor omejen, Kabinet vrata bolje, da ne zložljivi ali pomični.
  • Globoko predali priti v priročen za shranjevanje loncev, ponev, pekač, električni aparati.
  • Če imate veliko kuharskih knjig, trajala police v manjši Kabinet: ozko - za manjše knjige, bolj široka in velika.



Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика