вторник, 23 сентября 2014 г.

V opečni zid 2008-10-23 15:45:06

Gradnja in rekonstrukcija.

V opečni zid
2008-10-23 15:45:06

Rascle postelj rešitev (postelja layer) bo potrebno nekaj prakse, preden se lahko to hitro, zato najprej osredotočiti na natančnost namestitev. V vroče in suho vreme, preden začnete, morate navlažijo Temelj in opeke, ampak preden sem dal opeke in pustite, da tekočina izhlapi iz površine.


Osnovne tehnike polaganja
Masterok držite tako, da je vaš palec je na isti liniji s peresom in je bil usmerjen proti konici rezila.
Kelmoj izbiranje rešitev in dodajte mu približati obliko trowel. Oglejte rešitev, kot bi jo seka veliko kelmoj, enostavno, hitro premikanje roke.
Širjenje rešitev na zgornji vrstici, vodilni rob trowel na Osrednjo linijo opeke. Z trowel tako, da je rešitev premešavo dol, premik k sebi, tako da imate dovolj na postelji, vsaj za dva-tri opeke. Sprejmejo na rešitve groove, s pritiskom na vrh trowel v izvajanju skupaj sredini postelje. Vaš drugi strani, primite in opeke, vendar ne postavite palec na nosilih obveznic strani, in on bo dotik ce kabel Mason, ko o opeke. Izdelovanje opeke v postelji plast raztopine in trim je izrinilo šiv presežek rešitev ob robu trowel skupaj sprednji površini stene.
Spray poči naslednji opeke, kar čeden plast 10 mm z'enotnosti brcne. Pritisnite opeke v sosednjih, zmanjšanje trowel več rešitev.
Sklenila tri opeke, preverite raven svoje vodoravno. Če je potrebno podstate jih ročaj trowel za poravnavo.
Priložite ravni na zunanji rob opeke, da preverite, kaj so točno. Za premik opeke na stran, vodenje njegove oči na posteljo, ohraniti prisluškovanje mu na 45 stopinj.

Stenske gradnje s nosila obveznic peresa'snop
Nad določeno raven, debelina stene v pol-opeke postane strukturno šibka, če nima podpore v obliki stebra ali stojala ali se ne spreminja smer, ki je naravnost zornih kotov. Možnosti, da bi natančno kotov, potrebne v času gradnje večina struktur, tudi preprosta vrtne ograje.


Označevanje kotov
Označite Temelj in sprednji strani zidu z razpete med označevanje rejkami vrvice. Po vlivanju temeljev in utrjevanje betona označi oglišča in sprednji strani stene s pomočjo plumb ali ravni, se naslanja na njih, da rosele kabel. Oznake na konkretne z'jih priložite s svinčnikom in neposredno železnici, nato pa preverite Squareness gradbenih kvadrat. Nenazadnje, preverite, straightness markup, vlečenje kabla med ocenami od kotov.

Polaganje kotov
Prvič, ne vogale v obliki korakov - indent. Ležala zaplata rešitev za Temelje, nato dajo tri opeke v vsako smer vzdolž linije. Ravni preverite, ali je lokacija vse opeke, vključno z diagonalo med skrajno opeke.


Da alinea višina v p'Yat
speed serije, merjenje višine vrstic v procesu dimenzij železniški z ustreznimi pregradami. Kota sledite stenami izmenično bonder in žlico opeke. Preverite navpičnem položaju, kota in zidane, dajanje ravni na straneh stene.

O naravnost del
Potegnite ce je kabel med koti, tako da je bilo točno poravnano na vrhu prvi vrstici.
Prvo neposredno številko, ki se gibljejo od kotov center. Približuje sredini zadnjih nekaj opeke postavite na "suho", da poskrbite, da bodo šli, kot bi morala. Če je potrebno powderwhite Osrednji ali "zapre" opeko na potrebno velikost. Dal opeke na rešitev in končno uporablja rešitev, ki je na obeh koncih zapre opeke in vrtanje opeke obeh straneh. Trim presežek rešitev kelmoj. Po seriji med alinee, ki se določi na enak način, vsakič, dvig ce kabla. Še naprej o up prvi, dvignite robove, zaradi česar alinea želeno višino in nato o opeke interval med njimi.

Cene za polaganje opeke, zidnih blokov in namestitev ferroconcrete v Kijevu.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика