вторник, 23 сентября 2014 г.

Vaše okno v Evropo 2006-11-02 17:29:32

Gradnja in rekonstrukcija.








Vaše okno v Evropo
2006-11-02 17:29:32

Znano je, da sodobni plastičnih Oken učinkovito ohranjajo toploto. Vendar pa se stroški za ogrevanje se zmanjša drugače, odvisno od modela. In zvišanju tarif za ogrevanje povzroča spremembo želje stranke. Še posebej, če si lahko privoščite veliko hišo, v kateri naložbe v izolacijo izplačalo najhitrejši.
Posledica je stalna rast povpraševanja za Windows s profilom, imajo več zračnih komor. Na primer, podjetje Deceuninck, kot so jih tehnični svetovalec ukrajinsko predstavništvo Jurij Musayev, poleg standardnih tri-komorni profil, to sezono bo dobava ukrajinskem trgu še ni, in p'atikameg nove serije.
P'atikameg profili izboljšujejo toplotno izolativnost okna, ker širšega okvirja (70 mm v primerjavi s 58-60 mm, tri-zbornica) omogoča povečanje zračnega prostora med podokni. "Če v treh-komorni profil sistem, ki ga lahko dal dvojno steklo širina 24 in 32 mm p'atacameno ta razdalja lahko poveča za 36-38 mm In s tem se zmanjša toplotne izgube skozi okno, " pravi Jurij Kuznetsov, vodja prodajnega Oddelka podjetja" Dokazal ".
Hitro spreminjajoče se zahteve kupcev in stekla zaradi uvod v Ukrajini novih tehnologij. Pred kratkim, namesto zakonsko paketov let p've pred leti s sprejetjem novih standardov toplotne izgube nadomesti enotni-zbornica, ponovno uporabljajo... enotni-senat, vendar z energetsko varčne steklena površina, ki je prekrita s tanko plast kovinskih oksidov (tako imenovano k-stekla) ali izmenično plasti srebra in dielektričnih (t.i. i-stekla). Po Vladislav Tkachenko, vodja prodajnega Oddelka podjetja "TEKKO PLUS", single-komorna Okna z energetsko varčne stekla shranjuje toploto bolje kot dvojno komoro, z enostavno steklo. Poleg tega, če okna ne trije kozarci, in dve, se zmanjša teža listov in obremenitev strojne opreme, ki poveča življenjsko dobo okna.
Vendar, tudi po distribuciji na trgu, varčevanje z energijo, steklo izolirno steklo je malo verjetno, da izginejo. Že, mnogi proizvajalci priporočajo za velike površine (na primer vikend) dvojno steklo z energetsko varčne steklo - tako daleč to je najbolj učinkovit način za zmanjšanje stroškov za ogrevanje v zimskem času in klimatsko napravo v poletnem času. Zato, če so stroški za ogrevanje, bo še naprej rasla, je možno, da se dva-komorna Okna z dvojno zasteklitvijo, vendar z energetsko varčne stekla spet postala priljubljena.

Želite, da spanja? Dal dober okno
Kot je poudaril proizvajalci Windows, v modi so ne le temeljito toplotno in zvočno izoliran sistem Windows. Kupci apartmaji drago v Osrednjih ulicah mest, kjer je skoraj štiriindvajset ur na dan brenčanje neprekinjen pretok prometa, pripravljeni plačati drago za udobje in udobje svoje stanovanje.
Prodajalci pravijo, da so zaprti škatli ne prenese niti mraz niti hrupa. Vendar pa izkušnje iz delovanja kovinsko-plastičnih Oken so pokazale, da ni tako. Na primer, zanesljive, z vidika ohranjanja toplote-zbornica paket, če je steklo v njej enake debeline, bo zaščito pred hrupom, razen, da prebivalci ulice, ki je daleč od ceste. Hkrati, v skladu z družbo "TEKKO PLUS, uporaba stekla, različne debeline (zunanji - 6 ali 8 mm, notranji - 4 mm) bistveno poveča toplotno in zvočno izolacijo. In nastavitev v kozarec triplex (dve stekleni, ki so zlepljeni skupaj s posebno smolo) omogoča, glede na podjetje REHAU, za zmanjšanje zunanjega hrupa za več kot 11-krat. Tako na domačem trgu povečalo povpraševanje za Okna v poseben zvok-dokazilo različica,, ki lahko zagotovi skoraj knjižnica tišina v stanovanju z Windows na Khreschatyk, Velik Vasilkovskaya ali Zmago Avenue.

Dihati okno
Ni skrivnost, da toplotna in zvočna izolacija iz plastičnih Oken je zagotovljena zaradi tiščanja. Vendar, to je glavna prednost plastičnih Oken hkrati je ena od njihovih slabosti. Za razliko od lesenih, plastičnih ne "diha". Tako stanovanje, opremljena z plastičnih Oken, prezračevanje. Še posebej v domačem visokih stavb, kjer je projekt, ki je vsaj 20% zraka spremembe je treba... z zarezami v Windows (to je točno tisto, kar se zabeleži v Sovjetski gradbeni normativi in predpisi, razvili v 1960-ih letih), in 80% - skozi odprtine, ki v večini starejših hiš so zamašene in ne deluje. Kot rezultat, v apartmajih, kjer ste namestili najcenejši plastičnih Oken, hitro postalo mokro, in to včasih led za pljučne bolezni med prebivalci.
Evropski proizvajalci ponujajo, da rešite na dva načina. Na primer, podjetje "NOČ Troplast" v profilov blagovnih znamk KBE namesti samoregulativnih sistem prezračevanja "Slimbox". To je tako plastični zaboj, ki je pritrjen na vrhu železniški okvir okna in samodejno zagotavlja prezračevanje. Če se zatika ali močan veter, ki lahko upihnil prah ali sneg, zrak v notranjosti je prekrita s posebnim ventilom. Ta možnost je dražja, medtem ko so cenejši - majhne ozke plastično ploščo, ki je lahko nameščen tudi na že nameščena okna. To zagotavlja stalen dostop do zraka od zunaj in je nastavljiv od znotraj: če Planck zaprta, zrak v prostoru ni prejel.
Anketiranci "Naročila" domači proizvajalci Windows enotnega mnenja, da je naša naklepa kot v Zahodni Evropi, podnebje ni vedno koristna za učinkovito delo teh naprav. Za reševanje nekateri proizvajalci svetuje, da opremiti z dodatno funkcijo "zimsko prezračevanje" - ko to okno se odpre na nekaj milimetrov in je določena v tem položaju. Na koncu svež zrak teče, in manjše toplotne izgube.
Težnja, da skrbijo za lastno zdravje'sem se dotaknil in druge značilnosti, kovinsko-plastičnih Oken. Zlasti, med premožne stranke je večje povpraševanje za Okna iz profilov, ki ne vsebuje svinca. Opozoriti je treba, da večina proizvajalcev profil menijo, da vodi iz plastike, ki ni škodljiva za ljudi. Vendar nekateri proizvajalci imajo zavrnil, da uporabite ta nadzor za stabilizacijo barvni profil in nadomesti njegove spojine kalcija in cinka. To je bil prvi storiti z nemško podjetje PlusPlan in Kommerling, in lansko jesen brez svinca in profili blagovnih znamk in Trocal KWE, ki jim omogoča, da razširite krog kupcev.

Lepo in udobno
Izbira popolnoma neškodljiv za zdravje'sem in dobro izolirana Okna, premožne stranke ne pozabite, o njihovi uporabnosti in lep videz. Kovinsko-plastičnih Oken na Splošno priročno za dejstvo, da ne potrebujejo nego (razen obrišite s čisto krpo), in jih je mogoče odpreti v dveh ravninah zaradi swing-out dodatki. Kot je povedal, Oleg Kuchersky, Manager-svetovalec družbe "PARITET", posebni pribor izdelan za Windows še bolj udobno uporabo. Na primer okno ročaji s posebnimi zaklene, da se prepreči vaš otrok nenadoma se ne odpre in ne pade. Še bolj priljubljena vlomilec dodatki, ki ščitijo okno pred tatovi.
Vendar, tisti, ki imajo nekaj za zaščito, pogosto skrbi za estetski videz okna. Kljub temu, da večina sedežem v Ukrajini Windows enakomerno belo in pravokotni profil, proizvajalci in Windows uporabnikom zagotavljajo dovolj prostora za domišljijo. Torej, zdaj med strankami, še posebej med lastniki koč, vedno bolj priljubljena barvni profil. Zato mnogi proizvajalci ponujajo okno, v vseh mavričnih barvah: bela profil laminat barvo pasu. Obstaja vedno večje povpraševanje po bolj draga, ampak bolj zanesljiv možnost - profil, izdelan iz barvne plastike. Najbolj priljubljena med kupci neželeznih kovin, plastičnih Oken, glede na podjetje "Paritet", predložiti pod drevo: Zlati hrast in mahagoni.
Za proizvajalce Windows ne pomeni, da posebna prizadevanja proizvodnje izdelkov koli obliki, tudi trapezno, čeprav se z loki, vključno z občutljivo francoskem slogu, čeprav trikotnika ali celo vse, kot v domovih talkes pravljice znakov.
Poskusi z obliko Okna so na voljo v glavnem prebivalci hiš. V visokih stavb z obrazcem okno ne "go". Ampak tukaj, oblikovalec, kjer so ohlapno, in narišite okno, v enakem slogu z drugimi elementi med'jer. "Večji proizvajalci profil tudi najrazličnejše dodatke, ki dopolnjujejo ansambel soba v kateri koli barvni obseg, pobočja, plimovanje, notranjih in zunanjih okenskih polic, in včasih plošči in" stranskem tiru "za stene in talne letve, napušči," je dejal Jurij Musayev, tehnični svetovalec za Deceuninck. Veliko kupcev odloči, da "oživimo" okno z lažno okno krila (okraski v obliki lattices, nameščeni med steklene površine) ali podobnih posebnih oblog, ki je vezana na steklo na obeh straneh. In pred kratkim uvrstila in modni ersatz-vitražni matiranje, circled stanovanjskih.

Mnenja strokovnjakov
Svetlana OSTROVSKAYA, Direktor trženja in oglaševanja podjetja "PARITET":
- Če prej kupec kovinsko plastična Okna so bila slabo obveščeni in vseh informacij, prejetih neposredno od upravljavca proizvajalca, zdaj okno prišel za nakup dobro na ta strank z ustvarjene želje. Zato imajo visoke zahteve za namestitev in garancijsko storitev. Kot je za videz Windows, kupec z'so pripravljeni in sposobni, da odstopa od standarda, bele barve. Zato je bolj pogosto začeli poskrbi barvne Windows z eno-ali obojestranski lamel (najbolj pogosto v tekstura drevo) ali niansiranje, film, ki je ne le lepa, ampak tudi koristno: steklo odseva sončno svetlobo.

Jurij KUZNETSOV, vodja prodajnega Oddelka podjetja "Izkazala":
- Če govorimo o kvalitativni Windows, najprej, moramo reči o namestitvi. 80% zveze Windows se zgodi skozi to. Torej, če podjetje ponuja brezplačno namestitev, ki ali vzame za namestitev manj kot EUR3-3, 5 na meter obodu okna, bi morali razmišljati, ali ste pripravljeni za izzive, s katerimi se lahko kmalu pojavijo. Ne manj pomembno, je tehnologija za proizvodnjo stekla, ker ni v skladu z njenimi zahtevami, lahko povzroči popolno dvojno zastekljena okna depressurization v roku dveh do treh let. Zato naše podjetje ponuja dražjo tehnologijo in s pomočjo tesnilnih mas, je dvo - komponentni GPResult. Ima visoko prepustnost stekla, s čimer se zagotovi največja tesen strukturo.

Igor BINKOVSKY, vodja okno in fasada tehnologije reprezentacije podjetje Rehau:
Vedno se plast kupci, ki želijo nekaj posebnega, zlasti v estetskem smislu. In za njih, profil proizvajalci so razvili številne posebne rešitve. Na primer tako imenovano nevidno okovje od zunaj: niso vidni, so skrite v notranjosti med okvir in krat. Nekateri menijo, da je grd, ko je na belo polje standardne gume tesnila črno. Za njih obstaja alternativa - sivo ali celo bele plombe. Zahteve se nanašajo na estetike in barvo okna - zdaj je vse večja priljubljenost sistema Windows, lepljenega lesa ali ultramarine nov odtenek.
VIR: Pogodbe

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика