вторник, 23 сентября 2014 г.

Proizvodnje Windows v prihodnosti 2006-11-02 17:28:42

Gradnja in rekonstrukcija.

Proizvodnje Windows v prihodnosti
2006-11-02 17:28:42

Nadgradili Dreves'lesena Okna, začenši z profil IV 68, ponudil, da oba proizvajalca in uporabnika, široko paleto kakovostnih, vložena v smislu koncepta "Proizvodnje", je spomnila tradicije in posebnosti obnovo starega stanovanjskega Sklada pam'spomeniki, itd., Vendar, za to je bil povsem nove tehnologije, ki so postale aktualne.

Govorice o smrti dreves'lesenih oknih pretirana! Živo drevje'lesena okna!

Na najpogosteje zastavljena vprašanja: "Zakaj dreves'lesena Okna? "Ti bi bil odgovor, da gre bolj za vprašanje ideologije, kot argumente.
Mnogi strokovnjaki iz okna industrije" stand'bind preobrat v rasti proizvodnje s kakovostjo okno. Da, pod ogenj kritike strokovnjakov hit kotu z'enotnosti, design okno. Tradicionalni prst z'enotnosti, še vedno trdno v lasti DIN standardov, je stara kot materiala - lesa. Stalno prizadevanje za novost, ki je povzročil iskanje novih strukturne rešitve okno Sedney, ki je še vedno v njegov razvoj.
Nove zahteve odjemalcev v zvezi s svobodo pri oblikovanju in videz Windows (vse kombinacije: les + alu), kot tudi višje zahteve za racionalnosti proizvodnega procesa, postal zagon za ponovni razmislek o celotnem sistemu okno proizvodnje.
Ena možnost je, kotiček z'Unije, ki bodo imeli dobre možnosti, da obstajajo, je Dublin s'enotnosti. To načelo je dolgo narejen zunanje in notranje-sobna vrata. Njegova prednost je, da lahko pre-proizvodnja posameznih delov. To pomeni, da se posamezni deli? To pomeni, da proizvajalec ima sposobnost, da proizvajajo, in kar je najpomembnejše, biti pripravljeni na prihodnost, potrebno število okno podrobnosti (celoten proces proizvodnje poteka na istem računalniku, vključno z vsemi delo s specializacijo, rezkanje in vrtanje), in če je potrebno, barvo in zbrati čim prej. To je tukaj, da se ugotovi njegova uporaba opreme s CNC nadzor (Computer Numeric Control). V oknu proizvodnje CNC-top rezkalni stroji, in sicer za obdelavo centrov (v nadaljnjem besedilu : CC), vsaj v Evropi, ki je že prejel široko uporabo in odobritev. Na strokovnih razstavah v tem letu, na primer, v Nürnbergu in Milan, ne proizvajalec CNC obdelovalni centri, ki ne bi prikazani na to proizvodnje Windows. Za potencialnega uporabnika, da vidi in da pravilno oceni razlike med sistemi strojnega orodja, ni enostavna naloga. Skupaj z vidno ocenjevalnih meril, kot so zmogljivost diskov vretena, velikost delovno področje (vse enote), število gnezda pod orodja za izdelavo strojev Windows, veliko možnosti. Najprej, ne na CC se lahko namesti vse CNC-rezalnik za izdelavo Windows, kot podlaga za izgradnjo OC treba veliko močnejša, kot OC za obdelavo spremeniti dele, če le zato, ker je treba zagotoviti zadostno silo lesa vzorec, ko izdelujejo okvirji in polkna. Za to, samo potrebno posebno pogoni vretena moč 10KW ali več in nadzor nad delom vretena razmišlja, programabilni hitrost in krma stopnje; identifikacijo problemov in njihovo odpravo; spremljanje pritrdilni sistem in zastojev.
Pomembno merilo za izdelavo Oken na CNC-VTS ima sposobnost, da proizvajajo vsak del posebej.
To je z ločeno proizvodnjo vsak del okna je zelo pomembna natančnost kotnih z'enotnosti, medtem ko tradicionalne prst z'enotnost vseh nepravilnosti in netočnosti so pobotani, ko profiliranje okvir ali krila okoli oboda. Torej, v proizvodnji Oken na CNC-CC na splošno odpravlja potrebo za profiliranje na obodu, kot tudi poznejših postopkih o vrtanje lukenj, tečaji, ročaji, priprava mesta za pritrditev alu zunanje obloge itd., Element, ki prihaja iz "pod nož" odlično in popolnoma pripravljena za barvanje in montaža.

Postopek: UMETNI (POLJE ZUNAJ OKNO) (se je izkazalo v praksi)

Plošče za leaf in okvir eno okno se zapre v posebno napravo in narežemo na velikost. To je potem koncu zdravljenja, vzdolžno profiliranje in vrtanje. Pri izdelavi Oken na CNC-OC popolnoma odpravlja potrebo za spremembo orodja. Trgovina ploščo, seveda z osemnajst orodja, ali verigi trgovine z sedemdeset orodij, integriranih v ES notranje sisteme za izkoriščanje orodja popolnoma razbremeni uporabnika iz problem menjavo orodij na Splošno v proizvodnem procesu. Zaradi popolnoma različnih gradbenih, orodja za CC imajo manjši premer kot tradicionalne.
Kot je za geometrijske oblike okna, tam ES zagotavlja popolno svobodo v učlovečenje različne ideje. Tudi proces, ki obokana Okna pojavi brez uporabe dodatne stvari, in je v osnovi ne razlikuje od pravokotne. Tako je, ni treba v dodatnih delovnih operacij.

Postopek: PROIZVODNJA

Skupaj z umetno proces proizvodnje Windows, ima pravico, da obstajajo in masovne proizvodnje (kos za kosom, v pravi količini), da prihranite čas, ko opravljajo veliko miru. Poleg tega je prednost serijska proizvodnja je pomembno za proizvajalce, ki sodelujejo v proizvodnji ne le Okna, ampak tudi druge joiner proizvodi in gradbeni materiali iz lesa. CC refits v nekaj minutah drugo orodje, in vse proizvodnjo" pripravljeni za začetek. To načelo uporabe OC omogoča, da jo uporabljajo, in je zato hitrejši za kritje stroškov.
Posebno prednost, za proizvodnjo Windows uporaba RAČUNALNIŠTVA v oblaku je, da je vsak del okna, ki je lahko popolnoma naslikal pred časom pisanja. Tako, zaščitno plast barvila zajeti zlasti problematična mesta - končni del del te tradicionalne prst z'enotnosti nikoli ne nosi ličila.
Poleg tega je dejanski proces slikarstvo vsak del posebej je enostavnejši kot okvir ali krilo, na primer, velika Okna, Montaža.
CC, zaradi svoje compactness in sposobnosti za proizvodnjo, in sicer, da se proces vsakega posameznega elementa od a do ž, prihranite čas in ne zahtevajo proizvodnih zmogljivosti, ki v tradicionalni postopek za izdelavo Oken, ki jih zasedajo vse vrste operacij. Od RAČUNALNIŠTVA v oblaku, so podrobnosti, ki se dovaja v barvanje in Montaža.
Ta popolnoma odpravlja potrebo po plesni odločitev.
Izbira CMC-obdelovalni center, mora biti merjena z dano o'obsega proizvodnje in različnih izdelkov, načrtovanih za proizvodnjo. Vodilni proizvajalci CMC-obdelovalni centri (BIESSE, HOMAG, SCM), se pogosto zastopani številni trgovci in partnerji v Ukrajini, Vam podrobne informacije o tem.
Prav tako je treba opozoriti, da CMC-obdelovalni center je zasnovan za proizvodnjo ne le Okna in vrata, pohištvo, stene, plošče, itd.,
Ko gre za tehniko, nove generacije, ki so SMS ES, seveda, se zastavlja vprašanje, orodje je primerno raven.
Ta podjetja Leitz, na podlagi njegovih 125 let izkušenj, bo Vaš zanesljiv partner, ki ponuja natančne in kakovostne orodja, izdelana za svirnovski, ob zagotavljanju čistosti površinske obdelave.
Na podlagi, ki veljajo za SMS-center orodja mora zagotoviti zanesljivost in kakovost dela pri hitrostih od 4000 do 24000, podjetja Leitz, že več let tesno sodeluje s proizvajalci SMS ES, je postal vodilni proizvajalec orodja na tem področju.
VIR: Vitrina

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика