воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Zamenjava PBE'ASCI zadnje okno 2008-10-13 15:56:15

Gradnja in rekonstrukcija.

Zamenjava PBE'ASCI zadnje okno
2008-10-13 15:56:15

Okvir nekaj svetlin je kot običajno krat, ampak trajno pritrjena z vijaki na okvirju in posrednikov. Ko raztrgana, steklo in okvir razstaviti, ta tip zadnje okno je mogoče popraviti, kot križa (swing) ali dvigovanje zavihek. Če je to preveč težko, boste morali izvesti na mestu popravila.

Najprej odstranite kiti in odstranite steklo, potem videl dnu PBE'ASCO zraven stoji (navpično PBE'Suwannee). A dleto ali dleto cut ostanki PBE'ASCI in posekali trnje v utori stebrov. Bi nov PBE'ASCO v velikosti med stebri in narežemo obeh koncih ušesa na vrhu strani za plug-in trnje. Naredite ušesa tako, da so bili odgovorni za svoj položaj gnezda, stojala in dolga ušesa, da dvakrat globino gnezda.
Naredite dva plug-v trnje, tako, da se prilega v svoj vtičnice, in dve kape za njih. S škrbine enem robu, je treba izrezati.


Skupščina okvir
Velja za vse povezane površine lepilo za les (za zunanji del), kraj PBE'komunikacija med mest, dal v ušesih plug-v trnje in ju povlecite, vnesite v gnezdo. Za konice vstavite svečke, da se določi na konice. Ko je lepilo, ki bo izkoristila, cut stub zapodlitso s krat PBE'ASKI. Nato zdravljenje lesa prozorno zaščitno pomeni, vstavite kozarec in pečat polje s kiti. Ko putty bo strdi, barve.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика