воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Popravilo gnila okenski okvirji 2008-10-13 15:56:59

Gradnja in rekonstrukcija.

Popravilo gnila okenski okvirji
2008-10-13 15:56:59

Drevesa'lesena gugalnica ali krilo Windows neizogibno poslabšala za enega ali drugega razloga, ampak redno vzdrževanje in operativnih popravila lahko podaljša rok za njihovo delovanje, je praktično neomejeno. Nove ali očistiti stare barve okvirja pred slikarstvo je treba predelane prozorno zaščitno sredstvo.


Redne oskrbe
Nižje PBE'hišna drevesa'leseni okvirji so najbolj občutljive na rot, še posebej, če ti niso podvrženi zaščitno zdravljenje. Deževnice prodre stari shriveled kiti, in vlago postopoma prodira skozi razpoke in delamination barve. Letno preglejte slike v tej zvezi, in popravi vse take pomanjkljivosti. Rez stare shriveled kiti s steklom in jo nadomestite z novo. Odstranite razsuta ali luščenje barve, zapolniti razpoke v lesu m', ki omet in barva. Ne pozabite, da barve na manjši površini listov.


Zamenjava PBE'ASCI sash
Če po gnilih vodnik že popraviti, morate izrezati in zamenjati. To je treba storiti, preden zgnije bo preklopil v omaro, tako da na koncu ni bilo treba spremeniti celotno polje.
Odstranite vrata z unscrewing vijake iz zank, ali v primeru odprave okno, odstranjevanje security lesa. Lahko bi popravil, ne odstranite steklo, ampak, če je okno je veliko, zaradi varnosti, jo je bolje odstraniti. V vsakem primeru kiti iz poškodovanih bar PBE'ASCI je treba uničiti. Nižje PBE'jutranje svoje klinov, določene v gnezda vertikalnih bruskov, vendar ga lahko spremenite z uporabo'povezava v očesce (razdalja zareze). Bo proprete vzdolž črte, saplik shipovyh'povezave na obeh straneh okvirja in odstranite PBE'ASCO.
Narediti novo vrstico PBE'ASCI ali kupiti želeni profil, če je vaš okno je standardno, nato pa označite in narežemo na potrebno dolžino, zaradi česar konice vzdolž celotne višine bar na obeh koncih. Konice morajo izpolnjevati gnezda v navpični PBE'odnosi. Shouldered trnje cut skladu kratnih stojala. Če je okrasni profil, zmanjšal z del rack, da bi dobili ravni shouldered. Cut konce rack ušesa na novo konice.
Varno pritrdite novo PBE'ASKO na svojem sedežu, neprepustna za vodo, smole, lepila in okrepi vsako'enotnosti nekaj gluhih nageli debeline 6 mm Na notranji strani okvirja vaja gluhih luknjo nageli, da jih postavi diagonalno.
Ko je lepilo, ki bo sušiti, prostrogat površino in zdravljenje nove lesa prozorno zaščitno sredstvo. Dal nov kiti, in po njenem sušenje barve okna.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика