воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Jam in rožljanje okno 2008-10-13 15:57:57

Gradnja in rekonstrukcija.

Jam in rožljanje okno
2008-10-13 15:57:57

Krilo Okna z dreves'leseni zajema ponavadi nabreknejo, ko mokro vreme, ki vodi do zasega ventili v okvirju. Zadostuje, da počakajte suho vreme lesa je usahnil in dal krčenja, in nato kvalitativno barve.

Popravilo odprava odprite
Če tečajih casement okno se je zagozdil v vsakem vremenu, morda je to zaradi odvečnih plast barve. V tem primeru scostep stare barve od drgnjenje robov listov in / ali popustov zavezujoče in barve znova. Morda ste na letalo za vzlet malo materiala. Če swapalease okno ne izsuši na odprtem, lahko barve lepili na vrat na okvir. Da jo sprostite z strgalo za odstranjevanje Ozadje ali tanek nož, "razvoj" razlika med listi in zavezujoče.
Razlika med krila dvižna okna tako, da jih ne išias v takem primeru, razen če se okno ne bo naslikal v zaprtem stanju ali zapiranje ali ločilni trak ni pravilno nameščen.

Popravilo rožljanje okno
Jingle ali knock krila Okna so ponavadi posledica slabo delo zapah, ali zaprtje. Če zaprtje obrabljen, lahko ga nadomestiti z novo, ali je prenehala njegov boj proti delu okvirja.
Stara drevesa'leseni dviganje znan po svojih potrkala ali zvonjenje. Najbolj pogosto je to posledica dejstva, da listov (običajno nižje) je zelo velika razlika v priročniku. Če želite odpraviti to težavo, namestite notranjo varnost les je novo, tako da vrzel z krilo je postal manj. Tako trenja ZBADANJE vosek za sveče.
Če trka zgornji listi, da oblogo in prilagodite položaj zatiče vleče v nedogled listov med seboj.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика