понедельник, 22 сентября 2014 г.

Gramoz 2008-10-31 14:02:32

Gradnja in rekonstrukcija.

Makadam
2008-10-31 14:02:32


Drobljen kamen, je izdelek prejel za drobljenje kamnin. Drobljen kamen, ki ga je rudarjenje v CT'karieri skale, ki potem z "screening" (način drobljenje granit) predelajo v drobljen kamen. Najbolj znana in pogosto uporabljena rock je granit. Tudi Ruševin se proizvaja z drobljenje balvani in gramoza.

Drobljenega granita. Drobljenega granita proizvaja drobljenje naravnih granit. V CT'Arah na izkopavanje granita je trdna monolitno skalo, da bo razstrelil, nato posledično eksplozijo skale so zdrobljeni v drobljenje stroj, potem zdrobljenega materiala, ločene na frakcije. Manjši delež drobljen kamen, tako svojo ceno, ki je večja od (kot več dela na drobljenje). Granit makadam je najboljši gradbeni material v mnogih vrstah gradnje. Na primer sodobne Standarde za ceste, gradnje in organizacija cestnega pokrivna na ceste, ki se uporabljajo vse vrste razen drobljenega granita, saj je Kajenje.

Prod-drobljen kamen, proizveden po drobljenje balvani in gramoza, izkoriščanje peska, gramoza zmes. Moč drobljen gramoz na 200-400 enot manj kot granit drobljen kamen (z manjšo odpornost proti zmrzali). Uporaba drobljen gramoz, da bi dobili enake razrede kot konkretne z uporabo drobljenega granita zahtevajo večji delež cementa na 10-15%, da je na tekočem cementa cene bistveno poveča stroške proizvodnje.

Apnenec ruševin se proizvaja z drobljenje kamnin apnenca. Apnenec luskine, ker je imel le malo moči se uporablja v konkretnih nizke ocene za neodgovorno gradnje (vasi nizko-dvig konstrukcije, itd.)

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика