воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Popravilo gnila okenske police 2008-10-13 15:55:26

Gradnja in rekonstrukcija.

Popravilo gnila okenske police
2008-10-13 15:55:26

Polje preklopna Okna so narejena podobno kot okvir vrat in se lahko popravilo v isti način (ampak najprej moraš vzeti vse steklo). Naslednje je opisano, kako namestite windowsills krila.
Več informacij o razpoložljivosti ali primernosti za tesnjenje tesnil pod okensko polico. V vsakem primeru, stanje je relativno enostavno popraviti s pomočjo Planernaja so vodni bar, pocinkanega železa. Pri zamenjavi (brez demontaža polje), okenske police te vrste imajo lahko, da ga opustili in se zanašajo na mastic.


Zamenjava dreves'kamniti okenski polici sash
Ne smete spremeniti okenske police, popil je med mest in prilepite to mesto je nov oddelek. Tudi če ste lay s'edinost z mastic, najmanjše napake tesnilnih mas, preide vlage v sklopka in na koncu površine lesa, in boste morali narediti spet isto popravila.
Če okensko polico je bilo resno vplivala rot, boste morda morali odstraniti celotno polje. Klicanje in namestite novo okno z uporabo starega, kot vzorec. Zdravljenje njeno varstvo, in skupaj s starega lesa, ki je ponavadi skrit zidane. Uporablja windowsills drsnik iz mastic in znotraj dal celotne slike. Lahko zamenjate okna-polico iz notranjosti tako, da je okvir na mestu. Cut je blizu šole in odstranite Osrednji del. Cut nižje koncih notranje obloge (trim), v skladu z dvižnega stojala odprite in odstranite zaključnih del stare windowsills. Vzpostavljanje novih windowsills tako, da izrezi na svoji konča vstopil stari katerimi se sooča. Izberite okenske police, in ga privijte vijake na delovnih mestih.

Popravilo Kam'kamniti okenski polici
Tradicionalni Kam'Yana okenske police, še vedno shranjeni v stare hiše je mogoče strniti pod vplivom atmosferskih pogojih. Prav tako lahko crack na vznemirjajoče stavbe.
Če želite popraviti razpoke in poškodovane površine s hitro sušenje mešanica vlage-dokaz rešitev. Čiščenje in jih razširite. Mokri kamen s čisto vodo in izpolnite rešitev v razpoke lestvica z zgornja površina. Torej rešitev je, kot sledi grappled z materialom polico, za vzpostavitev površini, ki je izpostavljena eroziji, če si dal v tako majhni kotanji tanke plasti raztopine, ki ne bo trajala dolgo. Če želite to narediti, Kovinarstvo dleto posekali materiala do globine vsaj 25 mm pod površino polico. Previdno odstranite umazanijo in prah.
Naredite dreves'Jan opaž obliki okenske police in začasno nohtov na steno. Mokri kamen, veljajo rešitev kelmoj, začepiti je poravnan z opaž in gladko. Naj rešitev nekaj dni za razumevanje, preden odstranite opaž. Pred madeži raztopina mora biti popolnoma suh.


Proizvodnja novih konkretnih polico
Z kladivo in dleto posekali ostanki stare Kam'kamen windowsills. Naredite dreves'Jan obliko, tako da se strani do strani obris prerez stara okna-polico. Odprite vrhu obrazca bo dnu okensko polico.
Izpolnite obrazec, na tri četrtine betona z majhno polnilo in dobro svojih RAM. Pritrdite dva naslikal palico m', ki jekla in izpolnite v drugi obliki. V reže v vogalih obliki dal dolgo tanko drevje'leseno palico (Nagel). Je to potrebno za nastanek "Slutsk".
Zajema konkretne polietilenski film ali redno navlažijo je v dveh do treh dneh, preprečite sušenje prehitro. Po konkretnih sklopov (po približno sedmih dneh), odstranite iz obliko in nastavite v steno na postelji rešitev plast. Med to polico in dreves'lesena okna-polico o da oblogo iz skrilavca.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика