воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Zamenjava operacijskega sistema Windows 2008-10-13 15:43:02

Gradnja in rekonstrukcija.

Zamenjava Oken
2008-10-13 15:43:02

V slogu operacijskega sistema Windows, bodo vplivale na videz celotne stavbe. Če želite zamenjati Okna v hiši stare zgradbe, predvsem pa'morali biti dražje, da novih dreves'leseni okvirji, da bi kot trenutno okno, aluminija ali plastike.

Račun gradnje pravila
Recikliranje škatle običajno ne potrebuje posebnega dovoljenja, saj spadajo pod kategorijo "manjša popravila, vendar če naredite veliko sprememb, na primer, postavite v polje z opeko ali bi nov začetek), nato pa se morate posvetovati ustrezni organ nadzora zgradb.
Pravila zahtevajo določeno minimalno stopnjo prezračevanja v dnevni sobi. To običajno pomeni, da je območje odpiranje okna / okna ne sme biti manj kot eno dvanajstino kvadratnih sobe. Poleg tega, nekaj, če ne vse, vrh za prezračevanje odprtja, mora biti na vrhuncu 1.75 m od tal. Nova Okna morajo tudi biti opremljena z prezračevalni sistemi - od 4000 do 8000 km. mm, odvisno od velikosti okna.
Če živite v zgradbi ali prostoru, ki je zaščiten z vidika zgodovinskega ali arhitekturnega vrednost, pred obdelavo Windows, se obrnite na pristojni organi.


Nakup zamenjava
Hranite značaj stare stavbe brez spreminjanja slogu starih lesenih predmetov. Če morate zamenjati okna, kopirati v slogu starih - specializirani tesarski delavnici bo nova drevesa'Jan okvir.
Alternativno se lahko obrnete na podjetje, ki se ukvarjajo namestitev operacijskega sistema Windows, čeprav v tem primeru, izbira je lahko omejena plastični ali aluminijasti okvirji. Pripravljen steklom enote, ki je lahko nameščena v vašem starem subframe ali nov okvir iz trdega lesa, izdelana po naročilu. Večina podjetij, ki se ukvarjajo v zamenjavo sistema Windows, dal svoje Windows in svoje storitve, morajo vključevati odstranjevanje starih Oken in čiščenje delovnih mest.
Ta možnost prihrani čas in trud, vendar bi morali skrbno premisliti, kako kot Windows tekmo slogu vašega doma. Poskusite izbrati okvir, ki reproducirajo razmerja in način odpreti čim bolj izvirni.

Krila Oken
Izmerite višino in širino okna odpiranje. Če stari polje je v dobrem stanju, meritve v njej. Drugače tchilaia velikosti od zidane. Morda boste morali izbrisati nekatere pokritost, da meritve izkazale za točne. Novo okno rezervacije v skladu z meritvami.
Odstranite staro okno, ko odstranili listov, nato pa stekla v gluhi (RAM) deli okna. Odstranite odprte zadrge, kot so vijaki, sponke, ali kako dleto cementa ali mavca premaz in videl montaža nozhovkoj.
Običajno polje, vam lahko knock out v celoti, če pa je ne - potem videl, je na več mestih in vilimaite njene dele s pomočjo Skupščine ali ostanki puller. Trim odprl zidane dleto za ocolc kamen, tako da dobimo gladko odpiranje, Če je to potrebno, cut predstave o novem oknu. Podkina polje v odpiranje in preverite njegovo verticality. Vaja odprtosti zaslonke pod vijaki skozi okno v sklopka, nato odstraniti polje in potiskanje cevi (klini). V okviru delovnih mest in na okno-polico dal vlažno-proofing materiala. Znova namestite okno, preverite navpičnem položaju in varno v mesto z vijaki.
Dal na steno, cementa in mavca, ki zajema. Režejo, širina 6 mm in manj, boste lahko zaprete mastic. Sasket nov pokrov ustrezno.

Bay Windows
Zaliv okna, svetilke ali okno, z predstava je kombinacija okenski okvirji (polja), ki štrleti iz stene stavbe. Stranski okvir so lahko nameščeni pod kotom 45 ali 90 stopinj v fasado. Zaokroži Bay window iz iste izmenjavo sličic, ki je stal pod kotom skoraj 180 za seboj in tvorijo "cut" krivulje. Sklopke, Zaliv okno, lahko gredo skozi vse na tla in na koncu z dvokapno streho. Nasprotno, Zaliv okna imajo lahko samo svoje ustanovitve polaganje in na koncu ravno ali enokapno streho.
Bay okno se lahko otlojitsa iz glavnega zidu posledica padavin za šibke Temelje ali shift tla. Po koncu premika majhne škode ni mogoče popraviti re rasshivkoj šivov za polaganje in tesnjenje mastic razpoke okoli dreves'lesenih konstrukcij. Vendar pa je škodo iz hude ali neprekinjeno gibanje morajo biti odpravljene s pomočjo specialista.


Namestitev okvirja
Če vam omogoča, višina stare zamenjava oken je mogoče iz standardni okenski okvirji. Različne kombinacije pentlje z'dovuti profil kotu delovnih mest s kota med okvirji 90 ali 45 ali specializiranih skladov v primeru krožne Bay Windows. Med stojala in okvirji se uporabljajo za preverjanje za zaščito pred vremenskimi vplivi.

Polkrožno Bay window
Ta Okna so z rahlo ukrivljen in ponavadi štrleti iz stene letalo. V podjetjih, ki prodajajo dreves'lesenih gradbenih materialov in izdelkov, lahko kupite ready-made okvirji za polkrožno Bay Windows, ki trdih vrst lesa, za vgradnjo v odprtino v Cam'kmečko zidane. Za obdelavo vrhu okna namesto običajnega vodi premaz se lahko uporablja industrijskih zdaj plastičnih slika ščitniki ravno top.

Namestitev okvirja
Pritrditev na strani okvirja in spodnji del okensko polico vlažno-proofing materiala in jih vstavite v luknjo, tako da zunanji robovi slike so bile ravni s steno. Vijaki za pritrditev okvirja na steno. Vertikalni preverjanje naj bi blok za preverjanje obloge sten. Kot zaščito pred vremenskimi vplivi, lahko uporabite vodi oseke, vgrajen v steno in določiti ukrivljen navzgor zadnji rob vizir. S'enotnosti med okvir in o pečat mastic.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика