понедельник, 22 сентября 2014 г.

vrt - touch 2008-11-13 13:21:02

Gradnja in rekonstrukcija.

vrt - touch
2008-11-13 13:21:02


Razpravljali v tem članku bo govora o tem, na prvi pogled, ne stati'azanaw s krajinsko oblikovanje koncept, kot otipljivo občutkov. Da bi lažje razumeli, kaj hočemo povedati, poskusite predstavljajte si naslednji prizor: sprehodu skozi prebujenje pomladi gozd, dihanje na svežem, subtilno aromo spomladi, se je obrnil svoj obraz, da se prvi sončni žarki, in videl puhasto kroglice na veje vrbe, je želel, da jih dotik in občutek svojo nežno, nežno toplino.

Toda, ali se Vam zdi, če roko je še vedno zavit v rokavice iz običajnih frosty zraka?.. Seveda ne. Po vsem, rokavice, razen tega, da ščitijo roke pred mrazom, zmanjša našo sposobnost, da se počutim v redu in analizirati so v naših rokah predmetov.

Nihče ne bodo govorili z izjavo, da je ena od obveznih'povezanih instrumentov, vrtnar. Prav tako nas zaščitil iz trnja, kosi in druge možne težave. Ampak ne samo, da so nas zaščitil, ampak, na drugi strani, odvzeti nekaj občutkov. Če Ste vrtnar, ki imajo izkušnje, potem zagotovo poznate situacijo, ko Si nosil rokavice, začenši delo na vrtu, ampak po 20 minutah dela rokavice so levi, ki leži nekje na strani.

Dejstvo, da se dotaknite (tj. tipa občutkov) včasih bolje, vizijo, nam pove, da je v naših rokah - vaja'Yang, boš potegnite ven, ali kalček cvet, ki je samo opozoriti na svetlobo. Ta občutek nam pomaga, da se ločeno v gosto goščavi ene rastline iz mnogih drugih.

Ampak, v praktično uporabo, dotik nam daje priložnost, da bi dobili veliko čustev in čustev. Obstaja nekaj ljudi, ki ostanejo ravnodušni do m', ki natančno žametno teksturo listi Stoica vunast (popularno znan kot "medved je ear").

Ta občutek m'kakovost in toplote, ki jih lahko primerjamo z užitek, ki Ga dobite od vizualne podobe vrta. In če sediš na vrtu z njegove oči so zaprte, taktilno občutkov, ki lahko postanejo za Vas prijetno, sproščujoče element dojemanje okolice svetu.

Poskusite držati roko na listi različnih vrst gostiteljev. Nekatere črke so natančno narejena iz žameta, drugi pa kot v prahu nad in, zdi se, dobesedno čutil nasveti svoje prste. Druge sorte, listi, valovita, samo jaty bombaž, in nekateri se počutijo kot šivala iz obliži odeja. Nenavaden občutek m'kakovost in nežnosti Vam bo dotik nabolj subtilni makovih cvetov. In če stisneš roko Bush Sedum, se Boste počutili trdnost svoje mesnate liste.

Preživijo pa več rož ' brat, da se počutijo kul žamet njegovih cvetnih listov, ali dotik antilop cvetje rhododendron, ali prickly, kot so jež, elastična uho koruze - glej, kako veliko različnih občutkov in čustev povzroči normalno dotik na Vašem vrtu!

Polja, semena nekaterih rastlin lahko prijetnih presenečenj. Le imate čas, da se ga dotaknite, kot polje trepeta, ga odprl, in subvencioniranju Vam vlije neposredno v roke bestežinski semena.

Struženje zrel makova polja lahko, samo paprika, od mlinov, prelijemo peščica malih črnih semen. In samo še enkrat šel nazaj v otroštvo Boste lahko z eno samo svetlobo udarec na beli vodja regrat!

Ne le prsti, ki nam lahko pomaga v smislu vrt. Edinstven in neprimerljiv užitek se lahko razveže, če hoditi bos na blazino plišastih elastična mahu. In kaj nepričakovanega izkušnje Vam bodo zajeti še obshsie kapljice rose travo pod noge! In to ni samo prijetno in čudovito zdravilno sredstvo za mnoge bolezni in samo v slabo voljo.

Nekdo lahko uživali v sprehodih po peščeni poti, ki je prijetno šumenje odziva na Vaše vsako potezo. Nekdo bo prinesla veselje, kot v zgodnjem otroštvu, hoditi bos na dirkah'prišel pod bosih nog po samo potekala tuš zemlji! Če je vaš vrt je ribnik, lahko dajo klopi na obali, tako da je bila brezplačna za sladko noge in uživajte m'kakovost vode in enostavnost in občutek breztežnosti telesa. Smo vedno nekje v naglici in je telefon zaseden, ni tako preprosta, na prvi pogled, vendar je zelo pomembno, čustva, brez katerih človek ne more obstajati v harmoniji s svetom in sabo.

Smo le redko razmišljajo o svojih občutkih, ampak se lahko na vrtu, ki nam tako zelo lepo, samo fantastičen občutek! To in teksturo rastlin, in privablja kul površino kamna in prijetno toploto dreves'lesene klopi na vrtu...

Popolnoma gladka, d', ki prickly, toplo, hrapava na dotik ali prijetno kul - vse te občutke vrt lahko dam. Ko načrtujete vrt, ne pozabite, da je načrtovanje vrta treba upoštevati potrebo po oblikovanju teh območij, ki bi Vam omogočajo, da uživate v toplino sonca ali luči, breeze - so lahko elementi oblikovanje krajine in njihova prisotnost v vrtu obvezno'dodati nove čustva, polnjenje Vaše bivanje prijetne občutke!

5 čutila na svojem vrtu. Del II, vrt - touch
5 čutila na svojem vrtu. Del II, vrt - touch
5 čutila na svojem vrtu. Del II, vrt - touch
5 čutila na svojem vrtu. Del II, vrt - touch

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика