понедельник, 22 сентября 2014 г.

Kopalnice so v etnično slog

Kopalnice so v etnično slog

Električarjem ali beljene bele tone Sredozemlju'I ali Severno Afriko, lahko oživimo tudi najmanjše in temno kopalnica. Vas prosimo, da uporabite Indigo modre ali na stene. Izgleda dobro in podrobnosti inter're, pobarvana v barvah, kot so brisače ali stol. Maroški okus lahko dobite, ki visi nad umivalnikom plošči mozaik ploščice različnih odtenkov modre barve. Enako strešnik dal vrstic na stene in tla ali biti prevlečeni kadi. Za stene, uporabite belo keramične ploščice ali grobe belo ali temno roza mavca. Slika je končano, terakota ali Kam'Jana tla.

Kopalnice so v etnično slog

Čar te podeželja SL ustvarja estetske privlačnosti kamen. Sobi slog poudaril dve luči, ki visi z govorci žarki stropa na obeh straneh Mavrska ogledala. So dobro pokrivajo obraz.

Kopalnice so v etnično slog

Slika mozaik ploščice na tleh še naprej sooča ovalne kopel. Enako bele in modre ploščice se uporabljajo za oblikovanje veliko stensko ogledalo. Umirjene tone stenske ploščice SIP'Aksuat barvno paleto. Etnične vpliv je zasledimo v vklesan dreves'leseno mizo, nizek stol in posajenih rastlin.

Tla in stene

  • Za tla uporabo materialov, s privlačno naravno teksturo, opeke, kamna, apnenca ali stare unpolished lesa. Za nemoteno obdelavo fit Kam'Yana, keramičnih ploščic, marmorja in polaganje teraca.
  • Za Matt teksturirane površine ometa, pobarvana z glutinous barve ali belež. Takšna predelava omogoča, stene " dihajo". Če želite ustvariti ozadje za pohištvo v etnično slog, ga lahko dodate v slikarju ali whitewashing pigmentov.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика