понедельник, 22 сентября 2014 г.

Kuhinje v tradicionalnem slogu

Kuhinje v tradicionalnem slogu

V starih časih Osrednji element med'jer tradicionalne kuhinje je bil poudarek (ali štedilnik), kjer je Kip'yatili vode, kuhana, posušena jedi in segrevanje njegovih rokah. V bližini običajno hranijo bakra, soline in druge pripomočke, in nad kamin je bil visi zelenja. Tabela planirani borove deske so bili uporabljeni kot jedilnico, in kot delavec. Mnogi elementi tradicionalne slogu kuhinje in ne manj priljubljena, kot očarljivo staro izdelano korito, ki je tudi globlje od mnogih sodobnih korita. Tradicionalni materiali, kot so terakota, marmor in granit, kot pred zelo cenjene.

Kuhinje v tradicionalnem slogu

V tem grškem vasi kuhinje center inter'jer je pravi peč za peko kruha. Tipični Sredozemski slog z shuttered Windows, debel, bel opranega stene in belo razpostavljeno ustvariti kul. Lončkih neglazirane terakota dopolnitev modro barvo.

Kuhinje v tradicionalnem slogu

V kuhinji v tradicionalnem slogu s starimi predmeti, kot korito z drevesi'les buldožerji, polico za plošče in kruh, ki so izpostavljeni za show, in sodobno opremo zavzema bolj skromno mesto. Opomba tirnice za sušenje in omare za posodo.

Vitrina

  • Dal plošče, jedi in dekorativne keramike, borov drsna Odbor nevsiljiv barve.
  • Staromodna pripomočki, kot so bakrene lonce, sklede, obrazci za žele, colanders, žlice in celo kuhinjo lestvici, je dekorativne dodatke tradicionalne kuhinje.

  • Lepo poslikane skodelice, vrči, kozarci lahko visijo na kljuke privijačen na policah.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика