понедельник, 22 сентября 2014 г.

Spalnica je v mestu apartma

Spalnica je v mestu apartma

Svetlo, prostorno, moderne spalnice v mestu apartma je opremljen z udobno racionalno pohištvo, kjer je dovolj prostora za shranjevanje stvari. Poudarki v svetlih barvah. Ta stil lahko ustvarili tudi v najmanjših prostorih.

Spalnica je v mestu apartma
Spalnica v stanovanju, ki je okrašena v kontrastnih barvah. Svetlo skladbe, zavese, posteljnina, plakati in cvetje oživiti navaden svetle stene, tla in pohištvo iz unpainted borov les.

Lepota in funkcionalnost, so glavne značilnosti sloga spalnic v mestu, ni zelo bogato apartmajev, najbolj pogosto na majhnem območju. Njihove spektakularne opremljene verjetno zaradi bujno domišljijo kot velik denar.

Podrobnosti ta slog, ki pripadajo različnih virov, ki daje privlačnosti slog, na primer, lahko združite slog urada in svetila, hi-tech z drevesi'Jana svetle in opremljene v Skandinavski slog in etničnih preproge, ročno tkanje. Vaš cilj je, da ustvarite življenje, udoben prostor, praktične, dobro organizirano, kar je lahko, da je v redu, a hkrati prijetno in veselo.

Sveže, luči, tonirana barvanje sten je izhodišče oblikovanja sobe ustvariti prijetno okolje za počitek in primerno nevsiljiv'sramežljiv ozadje za barvita pribor. Poceni ekipo, preprosto pohištvo, ki vključuje Kabinet moduli za shranjevanje stvari, je izbranim slogom. V številnih primerih se je to pohištvo se prodaja v ravno paketi, in njene morali zbrati sam. To je zelo praktično, še posebej, če hiša nima tovornega dvigala in stopnice so bile ozke. Če je mogoče, nakup pohištva dvojni namen: posteljne / toaletno mizico, ki lahko služijo za prakso, kavč posteljo, ki je prirejen samo ponoči, itd.,

Ustvariti stilsko inter'jer

Stene in strop. Manjša soba, večja je pomembno, da se odločite za barvanje sten, ki odsevajo svetlobo. Za začetek, pustite stene bele in razmislite o ustvarjanju barvni poudarki. Zgornja meja iste barve, še posebej v mansardi, občutek kontinuitete površin, kot če bi overflow.

Ko risanje vzorcev, goba na glutinous barve bi se izognili nasprotju učinke, ne smete uporabiti za Ozadje, z velikimi, ostre slike - so vizualno zmanjša prostor, soba zdi blizu. V bolj prostorna soba je lahko poslikane stene so v svetlih barvah, dobro odsevajo svetlobe, na primer v svetlo rumeno.

Odpri. Okna okraski priporočljivo v isti luči ali malo bolj intenzivne barve. Žaluzije ali zavese, jasna, lepa oblikah v kombinaciji s preprostim zavese ali Zastirke svetlobe ali svetlo barvo, tiskani ali navaden SIP'Aksuat inter'jer.

Letalo zavese pokrivajo tila ali tkanino zavese, ustvarjanju občutka osamljenosti in zaprite grd pogled od okna. Beneški naravnost zavese nastavljiva višina omogoča, da senci soba z minimalno izgubo svetlobe. Lavrski žaluzije slog "nasad" izberite barvo omaro.

Za zvok dokazovanjem, kupiti ali narediti sami-težka, na sluznice tančico.

Seks. Naravnega bora plank tla, polirani ali samo gladko skobljan, ustvariti učinek minimalističen slog. Za bolj zanimivo videz in udobje postaviti skladbe, prevleke in predpražniki, še posebej v bližini postelje. Tako da ne zdrsne na polerowania tla, da jih na podlage.

Če sredstva omogočajo, pokrivajo tla, pokrita s preprogo, prijetno za bosih nog. Prevleke barva - svetlo ali nevtralni, ki ustvarja manjša soba občutek prostora. Ste lahko določi, preproge, beli ali več praktičnih nevtralne barve - črno ali sivo, sipanje, ki jih po vsej sobi za kontaktnih točk.

Če niste zelo draga, talne obloge, posneti material iz naravnih vlaken, svetlo, enotna. On izgleda super v kombinaciji z unpainted protja pohištvo.

Razsvetljave. Izberite osvetlitev, mešanjem z jasno funkcionalno oblikovanje podrobnosti. Stensko montirani na strop skromne oblike zagotavljajo osvetlitev ozadja. Poleg njih pravico posteljne svetilke, preprosta in elegantna, ali prenosne svetilke urad slog, ki se lahko postavi kjerkoli v sobi.

Elementi slog

Lahko jih kopirate ali se prilagodijo okolju, postavke, prikazane v spalnici in fotografije na naslednjih straneh, in tako za preračun v vaši hiši.

Stene in strop. Bele stene in strop odsevajo svetlobo in ustvarjajo občutek prostora. Bela je odlično ozadje za poslikano pohištvo in oprema.

Dodatki. Plakati v okvir je razdeljen na dele, trdno površino stene in okrepiti učinek modra in bela. Individualnost dajejo prostoru dobro izbranimi dodatki - vaze, svetilke v obliki sveče na mizi poleg postelje, preprosto dekoracijo.

Inter'm tkiva. Posteljno perilo, v modri in beli z naivno slika, modre in bele roll-up slepi na oknu, m'ti draped Moslem zavese - vse vzpostavlja mirno noč počitka.

Pohištvo. Kovanega železa postelja, posteljne mize in protja stol videz sodobno in impresivno.

Razsvetljave. Elegantno svetilke, ki posnemajo sveče, zelo priročno za večerno branje v postelji. Pritrdi na steno, strop bel motnega stekla zagotavljajo Splošno razsvetljavo.

Omare in škatle. V postelji mize je prostor za knjige in druge predmete. Oblačila lahko visijo v ločeni ali vgrajeni omare ali kompleksni (zložljive) obešalnik.



Oprema

Pohištvo in dekor spalnica v mestu apartma je maksimalno izrabo prostora ob minimalnih stroških. Torej, poskusite izbrati pohištvo z veliko police in predali za skladiščenje, in tudi večnamensko, na primer: dobro osvetljenih nesokhranenii toaletno mizico lahko služijo kot Desk, ko jih potrebujete za delo v mirnem kraju; nizka naslikal prsih za steljo lahko enostavno zamenjati mize; postelja je na odru s predali ali celo dvonadstropna postelja - resnično najti. V stare hiše pod oknom, jih lahko vgradili kavč, ki je zelo primerna za shranjevanje stvari, za udobno bivanje. V zelo majhna spalnica, dal kavčem, ki se je čez dan lahko se spremeni v majhen kavč, največ osvobajanja območja. Druga možnost je nakup po razumni ceni sodobni Japonski futon.

Spalnica je v mestu apartma
V tem dobro rozpakowany spalnico, Mizo in polico za fiberboard, ki se nahajajo na obeh straneh postelje. Tukaj boste lahko delali dan in branje v večernih urah, ki jih svetloba namizne svetilke na premično roko.

Slog, ki ustreza preprosto funkcionalno pohištvo s svetlobo unpainted pojedel, ki jo namočite madeže lesa, na zahtevo pobarvan belo. Primeren je tudi pohištvo iz laminiranih, polirani ali pobarvane kovine. Poskusi, da ne nered up dodatno pohištvo spalnica. Poleg postelje in ohišje modul, morate le, posteljne mize in, če prostor omogoča, udobno, m'kaj so predsednik in nečimrnosti / Mizo. Najboljši od vseh tabel s steklene površine: vizualno zavzamejo malo prostora, so videti dobro uro ali vazo s cvetjem, kot da lebdi v zraku. Poceni protja pohištvo izgleda zelo udobno v soseski s trdnimi o'predmeti.

Spalnica je v mestu apartma
Pravilen pristop k barve sklep inter'notranjost spalnice vedno opravičuje sama. Preproste otroške risbe, usgaw'I postelj z ukrivljeno črnih jeklenih cevi so uravnotežena posteljnino z aplicirano "grah" in scalloped line glede iz vezane plošče.

Postelja. Kot preostalo pohištvo, postelje, je treba preprosto in funkcionalno. Okvir je narejen iz naravnega lesa, pobarvan / impregnirani ali kovanega železa, ki je sodobna moda. Izbirate lahko med kavčem in okrasite svoje perilo z vidnimi, svetle slike. Valji na obeh straneh in dekorativne blazine za početje kavč, udoben prostor za sedenje v dan.

Shranjevanje. Z najmanjša površina smiselno, da se mesto po eno steno visoko preoblikovala Kabinet modul, polnjenjem z hladilnik ali arch. Ogledalo, vrata, omare, ki odraža prostor, soba, jo potegnite dvakrat, in so zato boljši kot eno ogledalo. V zelo majhen prostor, da poberem pohištvo naslikal v ton s stene.

Spalnica je v mestu apartma
Proračun mizo s predali na okovje služi kot nočno omarico in okensko polico opravlja police za knjige, namizne svetilke in houseplants. Drevesa'lesenih policah, z nastavljivo višino in omejeno na vertikalni oklepajih postavi v hladilnik. Tukaj so kovinski prah-odporni trezorji za shranjevanje.

Poleg običajnih trgovin pohištvo, obiščite trgovine pisarniškega pohištva, kjer lahko kupite police s zaprtih prostorih in na prostem dele, pobarvana v različne barve, od tradicionalno sivo ali črno. Industrijska podjetja, ki proizvajajo zanesljivo shranjevanje omare, vključno z pocinkane kovinske blagajne.

Če je proračun omejen čez hladilnik za pritrditev na oblačila obešalnik in pokrivajo svoje zaslon s svetlo tkanine, zavese. Lahko se uporablja za prikrivanje belo ali bistveno naslikal plošče fiberboard. Poleg tega gori v ozadju zaslona z eno ali več police na različnih ravneh.

Podrobnosti

Spalnica je v mestu apartma
Ena stena je nekakšen preliv: trajno polica na vrhu, pod obleko stojala, police, predale, skrbno prikrito z veils tečaji.

Izberite postelje, odeje in blazine ustrezno barvo in obvezna'nujno enostavno. Omejitev nekaj skrbno izbranih fotografij ali plakate in druge dekoracije, ki odražajo vaš okus in barvno shemo prostora, in nato določite mesto za vsak del. Pam'ne pozabite: vse, kar bi moralo biti enostavno.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика