воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Vrste klimatskih naprav 2008-10-15 10:07:39

Gradnja in rekonstrukcija.

Vrste klimatskih naprav
2008-10-15 10:07:39

Če želite v poletni vročini občutek m'kar je kul v svoje stanovanje, moral bi razmišljati o nakupu naprave. Na srečo, Internet je postopoma preneha biti razkošje postavko.

Nekaj besed o klasifikaciji klimatsko napravo. Obstajajo tri široke razrede:

  • Zraka v prostoru-za izboljšavo. Običajno se uporablja za hlajenje stanovanj, pisarn.

  • Semiindustrial klimatske naprave. Se uporablja v velikih poslovnih stavbah c 300 km. m

  • Industrijska klimatske naprave. Lahko ohrani zelo veliko območje (več kot 300 sq M )

Najbolj priljubljena vrsta klimatske naprave so split-sistema (iz angleške. ", Da split" - "delež"), sestavljeni so iz dveh blokov. Blok, ki so najbolj glasni procesov, je na ulici, blok, namenjene za hlajenje, čiščenje zraka, v lokalu s klimatsko napravo na steni. Tam so multi-split sistemi (en zunanji blok, in dve več - notranji).

Druga najbolj priljubljena vrsta je mobilna klimatska naprava. Sestavljeni so iz enega kosa, ki je enostaven, da se premaknete iz sobe v sobo, ne zahteva posebne namestitve, vendar stroškov na splošno višja od split sistemi).

Okno klimatske naprave pripadajo tudi gospodinjstva, vendar praktično ne uporablja zaradi številnih resnih pomanjkljivosti. Vgradnja okenskih klimatska naprava bo stala zelo drago, če je okvir, ki ste jih naredili iz PVC ali aluminija, znižujejo steklene površine in zelo hrupno.

Nekatere chillers toplotno črpalko, ti modeli so sposobni ne samo, da se ohladi v poletnih mesecih, ampak tudi za ogrevanje prostorov, spomladi in jeseni, ko je ogrevalni sistem ni vključena (ali izključena), in vreme postane hladno.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика