воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Števcev za vodo 2008-10-15 10:21:37

Gradnja in rekonstrukcija.

Števcev za vodo
2008-10-15 10:21:37


Od leta 1995, v skladu z odlokom o Kabinet Ministrov, novih stavb brez vode metrov v delovanje ne obupajte. Vse bolj namestitev števcev za vodo v stanovanjih na sekundarnem nepremičninskem trgu, da bi zmanjšali stroške vode. Na števec voiptrainer plačati toliko, kot jih uporablja, in javnih služb, kot pravilo, je ležala daleč večje količine.



Kaj števcev za vodo.


Z merilniki za hladno in toplo vodo malo, kot se razlikujejo med seboj. Znotraj pretoka vroče vode, se uporablja bolj toplotno odporne plastike, zato, ker so za delo na temperaturi do +90 stopinj C. Zunanji panel vroče vode metrov je pobarvan rdeče, in števci za mrzlo vodo, da se modra ali modra. Strukturno, števci vodisek vode približno 45-krat dražje in se uporabljajo v stanovanjih, je veliko manj. Če ste po nesreči kupili dve števci za toplo vodo, ne skrbite: ti bom hodil gor in hladno. Obratno pa ne. delimo na eno-in multi-jet. V zadnjih pretok vode je razdeljen na več tokov, da zmanjša napake pri meritvah. Zaradi tega multi-jet


Gospodinjskih naprav strokovnjaki svetujejo, da kupite Khmelnytsky števcev za vodo Novator in Kijevu KVM. To je voditelji prodaje na vseh trgih kapitala. Za tiste, ki raje Evropske kakovosti, lahko predlagamo nemški števcev za vodo Sensus, Minomess in italijanski Unimag. Zlati isti sredini števcev za vodo so poljskih rastlin watch mehanizmov serije Metron JS. Strokovnjaki pravijo, da voda meter Metron, če ne vsak drugi apartma kapitala.

Kako jih namestite.



Če ste se odločili, da dajo vode merilniki sile brigade, ki vam omogoča popravila, brez pomoči birokratskih barve vodovodarji še vedno ne dovolj. Vsaj v redu, da odteče voda iz dvižne. Ta postopek plačati stroškov 3060 UAH. dva odcepa. Ko je namestitev števcev za vodo, da se registrirajo z Stanovanjskega urada. Po tem, ko ste plačali pristojbina za registracijo, števcev, ki bo plombira in bo odpravo njihovih prvotnih pričevanje. In že v začetku prihodnjega meseca bo prišel potrdilo, ki se bo število števec.

Kot kaže praksa, dve površno vode vrnjena približno 1, 52 let.


Da bi potrdili pravilnost branja schetchikov vode enkrat v treh letih, ki ga je potrebno odstraniti, števci in jih vzamete za pregled. Naslov za preverjanje, morate klic Stanovanjskega urada.



Cene za vodo metrov Skupščine (števec, grobi filter, krogelni ventil in protipovratni ventil) v Kijevu
Model, proizvajalec Cena Skupščine, UAH.
Novator (Ukrajina, Khmelnytsky) 125-140
KVM (Ukrajina, Kijev, ukrajina) 125-150
Metron (Poljska) 140-180


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика