воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Kako urediti dnevna soba 2008-10-15 10:28:07

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako urediti dnevna soba
2008-10-15 10:28:07

Glavni problem standardne hodnikih, - slabo-načrt. V hodniku včasih izdana 7. vrata, in nimajo dovolj prostora tudi za najbolj potrebne pohištvo. Ampak, kaže nekatere iznajdljivost, ta problem je mogoče odpraviti.

Prihajajo domov, boste potrebovali nekje dal ključe, dežnik, vrečke, rokavice, kapo, da visi plasti. To je najmanj. To bi bilo lepo, da bi dal nekje telefon, dajanje čevlji in Copati, in če hišo pes povodec z gobec. Za različne majhne stvari fit majhne obešalniki in kljuke na stene. Mala gospodinja, pritrjena na steno, modi Pontica in gazenica lahko zanimiva dopolnitev slog v dvorani. Mesta za shranjevanje stvari, ki bodo postali bolj in zaradi visoke prsih, ki je opremljena s predali.

Nujen " atribut " - obešalnik, in še bolje - omaro. Jasno je, da veliko omaro s pasivno odpiranje vrat "s'poje" veliko prostora in je ni primeren za utesnjen hodniku. Lahko zamenjate drsnih vrat omaro z ogledalom vrata.

No omarico za obutev ne bo. Če bo to so majhne globine je dvajset centimetrov - takšno pohištvo "oblike" bo dvorana ne pokvari. Prav tako je treba postaviti v preddverju Osmanskega, kavč in blata.

V primeru katastrofalne posledice pomanjkanja prostora, je treba uporabiti vse razpoložljive prostor. Na primer, strop lahko postavi rok po obodu dvorane. V redu, če uporabljate lestve, da nekaj ne preveč pogosto uporablja stvar. Isto stojalo lahko opremljeni z drsnimi vrati, ki ne bo povzročilo nevšečnosti pri odpiranju.

Pogosto pokvari vtis iz hodniku stoji nekje v ozadju vrata kolesa, otroški vozički in drugi elementi, ki preprosto nimajo nikjer drugje objaviti. Prav tako povzročijo strašno neprijetnosti za čiščenje in lahko povzroči ne le slabe volje, ampak poškodbe. Če prostor za shranjevanje je viseče police, curtained, na primer krpo, ton, ki je v sozvočju s Splošno ton je veža, bo ta sklep bi praktične in estetske koristi.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика