воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Izbira vrste strešnik 2008-10-15 10:29:20

Gradnja in rekonstrukcija.

Izbira vrste strešnik
2008-10-15 10:29:20

Klasična strešnik - kvadratov, dama in diagonalno desetletjih so bile uporabljene v okras naših domov. Zdaj, različnih barv in oblik keramične ploščice nudi več priložnosti za spoprijemanje muhast vzorci in okraski.

Če se odločite, da bi težko obloženi vzorec, na primer, dal "medaljon" v hodniku, pre-sestavite ploščice, suho, ki imajo označene njihovo lokacijo. Kot bolj prostorna prostorov, večja mora biti celotno sliko in ploščice. Majhne ploščice nad obsežno območje, ki bo ustvaril učinek različnosti. Občutek velike area network rapport kvadratni oddelek. V majhnih prostorih je priporočljivo, da uporabite eno barvne ploščice. Manjše območje, mirnejša mora biti risbo tla.


Za polaganje ploščic tla-ozkih prostorov, prikrajšani za naravno svetlobo, morate uporabiti strešnik kontrast, žive barve s temno barvo na stenah, in obratno - m'kaj so barve za seks v opazno barvo stene. To omogoča enostavno spreminjanje razmerja ozki sobi. Učinek povečanja ozek prostor tudi to, da ozki trakovi, ploščice druge barve. Lahko uporabite trim z menjavanja žile in nekaj s pravokotno nahaja žile. V hodniku bodo tudi videz šah slika tla.

Na območjih, nepravilne oblike nadstropju je razdeljen na dva dela, od katerih bo pravokotne oblike, in jaz stres tej parceli sooča ustvariti videz pravokotne tla.

Zapleten vzorec oblog ne dovoljuje uporabe kontrastne barve, je bolje, da uporabite različne odtenke ene barve. Risbe, ki so v velikih koščkih, ustvariti občutek psihološko udobje. Iz sosednje sobe se sooča tla ne smejo biti v nasprotju z barvo.

Pogosto na dnu stene dimnika frizovye število strešnikov v pasovih. Friz, zaradi česar nevidne napake v geometrijske oblike, prostora in quickens ozadju tal. Za frize običajno uporabite kontrastne barve, s poudarkom na tla. Prav tako lahko doseže z enostavne ali kompleksne vzorce.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика