воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Naprave za odvodnjavanje 2008-10-15 10:29:41

Gradnja in rekonstrukcija.

Naprave za odvodnjavanje
2008-10-15 10:29:41

Glavni sestavni deli preprost drenažni sistem je žleb cevi in lijak, povezovanje horizontalnih in vertikalnih elementov. Sistem vključuje tudi kolena (odtočne cevi za spreminjanje smeri pretoka, kota, in plug žleba, spojnice (posnetki) z'enotnost žlebove in cevi, nosilci za pritrditev njih.

Horizontalni korita lahko imajo različne prerez je pogosto polkrožne ali pravokotne cevi za okrogle in pravokotne.

Sistem kanalov različnih proizvajalcev, ki se lahko med seboj zelo razlikujejo v podrobnostih. Na primer, dodatni pribor, ki jih ponujajo nekateri proizvajalci, lahko maščevanje: zložljive runoff za zbiranje deževnice za prihodnjo uporabo, čiščenje vstavite v lijak, ki "Bereg-Xia zamašene cevi, in česanje.

MATERIAL

Glavna zahteva za materiale, iz katerih je narejen drenažni sistem, sposobnost preživeti v stalni interakciji z vlažno okolje, in garadagskom. Tradicionalno, to ka-operacija je bila uporablja bakrene in pocinkane železne pred kratkim pridružil pocinkanega železa z polimerni premaz in plastike. Pomembno krotak in estetska funkcija možganov: kot okvir, ki je uokvirjena stavba obris, zato je zaželeno. poleg tega, da opravljajo utilitarno funkcijo je prijeten za oči in mešanica z Exter'jer.

Bakrene žlebove ohranijo svojo vrednost in se uporabljajo za luksuzne objekte z bakreno streho. So zelo trpežne, čez čas so prekriti s plemenito patino. So semi-krožni prerez žlebovi, vsi spoji so zatesnjeno z gumijastimi tesnili.

Kovinski drenažni sistem so narejeni iz jekla, 0, 5 mm, s polimernih pokrivna (zato pogosto imenujejo pogojno plastika). Še posebej pomembne so ti na kovinske strehe - metalocherepitsa in streho. Dodatki odtoki so z gumijastim tesnilom, ki vam omogoča, da shranite tesnost spojev.

Vse-kovinski kavelj ima večjo trdnost in vam omogoča, da shranite glede pobočju odtokov na strehi. Kompleti žlebove, cevi in pribor se lahko izvede v različnih barvah.

Plastični drenažni sistem je izdelan iz visoko kakovostnega PVC z dodatkom titanovega oksida, ki vam omogoča, da shranite trajnosti v celotnem življenjskem obdobju. PVC sistemi so visoke estetske lastnosti in so v največji obseg v formi in premer žlebove in cevi. Pred kratkim so postali zelo razširjena, pritegniti pozornost potrošnikov dostopnih cenah, z lahkoto in enostavnost namestitve.

Ena od glavnih prednosti plastičnih žlebove je, da niso podvrženi koroziji (to še posebej velja za območja z pogoste prehod temperaturi nič stopinj). Poleg tega delcev, ki pade v dimnik v visoko veter (ice. podružnic, stožci, itd.) to lahko poškoduje zaščitni premaz-prevleka iz kovinske žlebove, ki povzročajo korozijo, ki vodi k prezgodnji izpusti iz sistema. Plastični sistemov ni ogrožena.

IZRAČUN SISTEM

Pri izračunu zmogljivosti in določitev potrebne za dokončanje sistema prihajajo iz povodje, od katerih sta odvisna velikost žlebove, premer odtočne cevi, število prejema lijake. Povodje različnih proizvajalcev določite drugače.


Sam standard je odvisen od oblike in dimenzije žlebove in cevi, tako da so se opazno razlikujejo od proizvajalca do proizvajalca. Povprečna prečnim področju cevi morajo biti izdelane na stopnji 1, 8 cm2 za 1 m2 strehe. Za primer, vse vodne pipe, da datagram 10 cm je kvadratni prečni prerez, 78, 5 cm2, in zato pomaga zagotoviti odvajanje vode, 141, 3 m2 strehe.

Splošni formula ne obstaja, vendar pri izbiri optimalno odvodnjavanje je treba upoštevati skladnost kvadrat'predmet in določanje to, da se velikost in oblika posameznih delov sistema.
V povprečju eno žleba dolžina 3 m, je priporočljivo, 7 imetniki oklepaj, da je razdalja med njimi je približno 50 videli, Ko ste namestili manj imetniki mogoče skozi utor na rezultat vpliva na snegu in ledu. Za določitev števila lastnikov na eni cevi steblo stopnja 1 imetnika na 1 m cevi. Priporočena razdalja od možganov kolena za slepe območje - 20 glej

Nakup drenažni sistem v Kijevu.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика