воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Faze popravila kopalnica 2008-10-15 10:05:51

Gradnja in rekonstrukcija.

Popravilo fazah SL
2008-10-15 10:05:51

Zaključek kopalnica - to je zelo zapleteno. Visoko kakovost po popolni prenovi, soba bo prava mojstrovina, ki združuje funkcije sodoben in eleganten design in varnosti (kar je pomembno). Začetkom popravila kopalnica, morate paziti na nekaj pomembnih korakov.

Najbolj pomembna in zapletena v'predmet popravilo talne površine. V prvem koraku je, da temeljito očistite površino blato, cementa sestava in usklajeni. V naslednji fazi je hidroizolacijo. Za pot, ki veljajo za površine, ki je na lepil, premazov in napewno. Hidroizolacijo premaz mora zajemati ne le tleh v kopalnici, vendar je umrl na steno (10-20 cm). V posebnih primerih, delno hidroizolacije sten, ki bo sosednjih kopalnico ali tuš kabino.

Vendar je za zaščito hiše pred poplavo eno hidroizolacijo morda ne bo dovolj. Potrebujemo bolj robusten bar'er, skozi katere bi lahko ne prodre voda. Kar dodelava kopalnica, morate poskusiti, da ne ponovite grehe delavce, predvsem je razlika v nadstropju na normo stanovanjske stavbe. Pomembno je, da raven tla v kopalnici je bila precej nižja kot v drugih sobah stanovanja. Če izpustite ravni ni všeč način je, da namestite visoka (8-10 cm ) prag. To bi na tla možganov vtičnico, s'priključen na Centralni kanalizacijski sistem. V tem primeru, tla je treba narediti rahel naklon v smeri odtoka.

V naslednji fazi popravila kopalnica - polaganje cevovoda. Na tej stopnji ne more brez zidov shtrobleniya. Priporočljivo je, da sledite osnovno pravilo: shtroblenie nosijo stene za te namene (zlasti betona) ni sprejemljiva. Zaželeno je, da se prepreči razpoke v steni za uporabo posebnih gradbenih orodje - Strobes. Po montaži spoji varjenje biti premazana z barvo, ter cevi za skrivanje, izolacija. V nasprotnem primeru, lahko dobili stalno kondenzacije na hladno cevi in, posledično, z vlažnimi stenami. In vročo vodo, cevi se lahko deformira v okviru akcije toplotne vibracije, ki se pojavijo po celotni dolžini. V tem primeru lahko pride do deformacije sten.


Če ste kupili stanovanje, plinovod, ki je prekrita s toplotno izolacijo, na prvi popravila za odpravo teh pomanjkljivosti. Kopalnica je potrebno electrify, zato, ker elektrike ne bo potrebovala samo pralne stroje in vroče kadi, in drugih napravah in prhami in elektronske pipe. Pri izvajanju popravila, kopalnica koristno (za prihodnost) za izvedbo električne napeljave v prostorih, kjer obstaja takšna potreba za to, pa ne kasneje kot morda potrebovali. Nakup modi "kopalnica elektronike" ne bo prišlo do popravila kopalnico, morate samo vklopiti v novo napravo.

Ena od zaključnih fazah končna kopalnica - predložiti stene. Glavna vloga je namenjena pristojni priprave površine. To je očiščena barve, če je to potrebno, plast mavca, je treba nadomestiti. Torej, vse sanitarnih naprav morali kupiti po zdravljenja, ker po popravilu dopustna sprememba geometrijskih velikosti sobe. Morate strogo ravni stene in naravnost koti'enotnosti. V primeru nespoštovanja geometrijskih razmerij bo veliko težav, ne samo za obloge, in med namestitev sanitarnih naprav.


Povezovanje vodovodnih naprave ki bo potekala v skladu z navodilom za namestitev, ki so priložena napravi. Možno je, da so izčrpana dolgo popravilo kopalnica, boste poskusite najti druge, manj zamudno način, da jih povežete. Potem, imejte v mislih, da v tem primeru, po odpovedi, proizvajalec najbolj zavrniti garancijo za svoj izdelek.
Kopalnica in soba z visoko vlažnost zraka, zato ne pozabite na kapuco. V odsotnosti pretoka zraka na stene bo prišel ven kondenzata. Za odpravo te težave je dovolj, da ga pustite pod vhodna vrata razpoko 1-2 glejte, mi bi tudi dal masko.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика