воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Obešene stropne 2008-10-14 15:15:12

Gradnja in rekonstrukcija.

Obešene stropne
2008-10-14 15:15:12

Zmanjšanje zgornje meje pomaga zmanjšati stroške ogrevanja in zaključna dela. Pripravljen začasno stropni sistemi iz tankih kovinskih ali plastičnih delov, v katerih so nameščeni akustični (zvok) ali prosojne plošče. So hitro in enostavno namesti ne zahteva posebnega orodja.

Osnove
Lahek okvir, ali okvir, ki je sestavljen iz treh vrst osnovnih elementov vrtenja (prostora), ki je pritrjena na stene; toga nosijo žarki (tirnice), ki pokrivajo kratkem strop, in več svetlobnih snopov-žarki (tirnice-palice) z Lavrovym (T - križišču) prečni prerez, ki pokrivajo razpon med ležaja žarkov.
Na plošči, ki prosto ležijo na ramenih profil žarkov. Običajno standardne konstrukcije stropov so uporabljene kvadratne plošče strani je 600 mm, vendar obstajajo velike plošče. Standardne plošče se zlahka odstranijo, ki daje možnost za polaganje in vzdrževanje komunikacijskih in naprav, kot so osvetlitev, ki so za njimi. Za namestitev plošče potrebujejo prostor z višino vsaj 200 mm od okvirja do stropa.

Položaj okvirja
Pred montažo okvirja, da papir načrt strop (glej Fig. V skrajno levem stolpcu). S'povezovanje sredini neposredno nasproti stene. Položaj na načrt, število plošč, od kratkih in naravnost; nato potisnite številko, s polovico plošče, da ugotovi, katere lokacija vam omogoča, da na zadnji plošči širše.
Zdaj pa razmislite o možnosti, plošče po vsej sobi (3 in 4), z uporabo iste metode. Poskusite narediti na zadnji plošči v bližini nasproti stene so bile enake.

Vgradni okvir
Pred namestitvijo visečega stropa z prozorne plošče, odstranite razsuta barve in zatesnite vse špranje v mavčni strop. Ko je uporabljeno skrito ali ojačevalnikov razsvetljavo, strop pokrov bela emulzija barve, da bi bilo več reflektivni lastnosti.
Krepitev naprave za fluorescenčno razsvetljavo na stropni tramovi, razširila na območje stropa - 16 W/m2, ki daje zadostno stopnjo pokritosti v večini sob. Označite višino visečega stropa z vodoravno črto. Cut videl dveh segmentov kotni profil za obesiti na dveh dolge stene in datoteko odstranite burrs. Vrtanje lukenj v liniji s intervalu 600 mm, lepljenje moznikov in krepitev vogalih sten vijaki. Videl dveh segmentov območja vzdolž dolžine kratke stene - koncih mora ležati na že uveljavljenih področij in jih zavarujte surupa. Označite položaj tramovi na dveh stikajočih se stenah v skladu z načrtom. Cut premetaval po širini prostora. Postavite jih na vogalih. S sprednjo ploščo, se prepričajte, da so vzporedno med seboj in pravokotno na steno. Cut žarki-žarki potrebne velikosti in jih postavite v skladu z ocenami na steni. Začenši s center, dal v nastali celične plošče. Jasno dimenzije zunanje plošče, ki so jim izrežemo in dal v mestu.

Prekrivajo široko sobe
Če koncih žarki gradbenih ne z'vključi v gradu, tam je sklopko. Če širina prostora presega 3 m, naredite vzmetenje žice, mimo žice skozi luknje v ležaja tramovi in varno v oči, se privije v železniškem zabojev ali strop žarek.

Nakup stropov v Kijevu.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика