воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Dnevna soba: za sprejeme, zabave in intimne pogovore

V ne tako davnih časih take stvari kot "dnevna soba", v vsakdanjem govoru Sovjetske človek ni bilo. Beseda "dnevna soba" je bilo ločeno od gospodinjskih majhna stanovanja ali sobe v občinskih stanovanjih. To je povezano bolj z Muzej ali s Roman iz življenja plemstva ali bourgeoisie. Gostje so bili prejeti v največji sobi, če so na voljo, kje in potisnil steno ali knjižne police s knjigami in pribora, ter TV in kavč, ki praviloma spala nekaj članov sedem'th. Nepogrešljiv atribut soba je bila vedno velika miza, obdana stoli, in pogosto tesno presunuti na kavču povečati Sedežno kapaciteto najmanj prostora. In nihče ni mislil, da bi si jo jedo v jedilnici za spanje v spalnici in goste, da se v dnevni sobi. Nihče ne misli, da je dnevna soba v obraz hiše, svoje klicne kartice, sobo, kjer je, za razliko od druge sobe, je odprta za vse, tudi naključnih ljudi. Na srečo, so se časi spremenili in sedaj lahko veliko privoščiti, da živi kot civilizirana oseba.

Oblikovanje dnevni sobi je težavno. Če je spalnica, študija ali otrok pogosto odraža okus lastnikov in opremljen tako, da je bilo primerno le za tiste, ki jih uporabljajo, dnevna soba, kjer je različne ljudi, s svojimi okusi in preference, ampak kaj je bil, da je udobno in prijetno. In če v jedilnici vse sedel za isto mizo in so praviloma na Splošno, zmeden in se ustavi toast pogovor, nato gre v dnevno sobo, ljudje so ponavadi razdeljeni v majhne skupine. Nekdo želi imeti srce, ali pa samo čenče, nekoga, - razpravljanje o poslovni problem, ki zahteva nujno rešitev, in bolje je, v sproščenem ozračju nad Skodelico kave ali kozarec žganja, in nekoga, ki si želi samo ples. Tako vsestranskost dnevna soba in led za njeno delitev v cone, območja, kjer vsak obiskovalec bi me našli prostor za okus in razpoloženje.

V mnogih domovih za starejše, ki živijo Osrednji del hiše, v njegov prevladujoči, pogosto zavzema celotno višino in globino hiše. In zelo pogosto iz dnevne sobe stopnišče vodi v drugo nadstropje. To Zahodno-Evropski način organiziranja prostora najprej prestrašeni in šokirana domači lastniki, sanjal veliko, izolirane sobe, spominja na Palace inter'karieri. Toda postopoma prišel razumeti, da se lestev lahko ne le, da so praktično funkcijo, ampak tudi, da služijo kot okras in mešanica neopazno v inter'er, to je naravno, da razdelite dnevni sobi na velikih območjih. Na primer, prostor s kaminom, prijeten prostor z kavč, stoli in majhnih tabel so za počitek in intimne pogovore, in velik prostor, kjer lahko ples ali se dogovorite za otroke stranke z glasno igre in tekmovanje v teku okrog, in Božič in Novo leto naj lepo Božično drevo. Poleg tega pod stopnice ter urediti zelenico, zimski vrt v miniaturni, v katerih se med rastline, ki bodo skriti stoli in majhnih zofe. In seveda to zeleno Kraljestvo akvarij z skrivnostna in čarobna podvodnega sveta bo vam in vašim gostom za počitek in sprostitev od naglici in pod pritiskom sodobnega življenja.

Razdelite dnevni pas in s pomočjo particije. Fiksna particije ali drsna zasloni vse mogoče. Na primer, aluminijasto stojalo nameščena med tla in strop, lahko služijo kot osnova za stojalo, ki bo postavil svojo zbirko Spominkov ali preprosto dragi, da v srce stvari. Utrujen od police je na podlagi te police so lahko iz stekla ali plastike, sten, ga okrasimo po želji. Mimogrede, sodobno pohištvo, plastični videz ne razlikuje od operacijskega sistema Windows, vendar je veliko lažje,, ki vam omogoča, da veliko delov. Poleg tega je zelo močna, je skoraj nemogoče, da bi prekinil ali nič. Takšni zidovi so enostavno odstranite in se skriti, če ste utrujeni, med'notranjost, sobe in si želijo nekaj novega. Mogoče jih je potrebno znova, ko želite, da se dogovorite za "revolucija" v drugo sobo.

Od Gotike do techno

Ko ste se odločili za organizacijo prostora in odločil, kot ste pomikanje v dnevni sobi, boste morali izbrati slog, ki bo okrašena inter'jer. To je slog, kot vsako področje, glede na namembni kraj, mora biti urejena drugače. In ker je prostor je dnevna soba v moderno državo, hiša je velika, potem je mogoče kombinirati različnih stilov, ki vzpostavlja enotno celoto, in ne osveži inter'jer.

Resnost umirjeno klasike, briljanten sijaj Baroka, igriv quirkiness Rokoko in usmerjena navzgor napetosti Gothic nepredstavljivo brez izoblikovane dekor. Vendar se motite, če mislite, da te omejene možnosti za modeliranje. To je primerno in v večini sodobnih stilov, techno in high-tech, da ne omenjam, da je najljubši mnogih eclecticism. Štukature je ne le tradicionalne napušči in strop vtičnice. Kalupi, plošče, stropne kupole, stolpce, stebri in pilastri, stene medaljoni, pri čemer loki, vrata, stenske niše in kamini, dekorativne plošče in celo antične skulpture so elementi, štukature dekoracijo, ki lahko preoblikujejo notranjega prostora in daje edinstven med'notranjost v vaši dnevni sobi. In vse to je možno v dveh različicah: tradicionalna mavca ornamenti in oblikovanje iz poliuretana ali durapaano. Vsaka vrsta ima svoje privržence in nasprotnike.

Ljubitelji naravnih in okolju prijaznih materialov, kot tudi tistim, ki želite uresničiti svoje ideje - njegove heraldične znake, portreti, etnične simbole, ali, recimo, hieroglyphs, izberite iz mavca okraski. Ampak navijači sodobnih tehnologij in čiste linije bodo verjetno raje poliuretansko maso. Vendar tako bodo cenili v različnih barvah take predelave. Lahko prikličete s kombinacijo bele in "gold", v tradicionalni štukature okraski, in dati na material, kateri odtenek, in za simulacijo teksturo lesa ali marmorja. Sodobni mojstri naučili, da barva ne samo poliuretana ali duopolies, ampak tudi tradicionalne mavca.

Elegantno in praktično

Če vam sprehod skozi dvorane St. Petersburg palače in opomba na stenah, potem vas bo zagotovo navdušil izredna raznolikost materialov, iz mrzlega kamna na prijeten žamet, od lepe svile kovine. Moram reči, da je ta raznolikost, ki je bil desetletje po desetletju, kot dekoracijo palače doživela spremembe glede na modo. Umetni marmor v začetku devetnajstega stoletja spremenila Starr Ozadje, ryty žamet in tapiserije. Dekorativne plošče, kovinske folije za stene Palace dvorane, sodobno presenečenje za obiskovalce, je prišel v Modi takoj po izuma in je pokazala, da gostom bogastvo lastnikov, ker folijo, ki je bil sprva zelo drag material. Fresko slikarstvo, in sestavljen v ogromne stenske poslikave v olje, ki je bila vedno znak razkošja.

Danes ponuja celotno paleto zidne obloge. Ni vam nujno'bodite prepričani, da bi umetnik slikal. Lahko kupite roll, ki reproducira, na primer, eden legendarnih Pompeian freske, in okrasitev eden od stene v dnevni sobi. Na netkani podlagi dal obarvana kremenčev pesek in mala Kam'Jan prahu prilepite na steno in Cam'Jan Steen s starih slikah je pripravljen. To je videti tako naravno, da tudi misel Ozadja zdi bogokletno.

Ozadja iz folije, ki bodo učinkovito pogled v ultra-moderno in klasični slog. Poleg tega imajo ne le dekorativno funkcijo, in lahko zaščitite pred škodljivimi sevanji, tehnološko okolje in odvečnega hrupa, za nevtralizacijo strele, toplo pozimi in hladno poleti.

Zelenico z akvarij odlično dopolnilo eksotičnih Ozadja iz slame, bambusa, alge, jute ali rižev papir. So trudge ročno na Kitajskem in Japonskem, kjer je delo s takimi materiali je tradicionalna umetnost. Na, da vse barvne kombinacije, ki jih je ustvarila narava, ampak človek le spretno izbere naravni material, brez uporabe umetnih barvil. Japonski oblikovalci razširila tradicionalne obseg Ozadje-preproge in ustvaril pravi herbarij - suho listje zapisano v tanko cobweb.

Bambus Ozadje je pravi božji dar za oblikovalec. Naguban, valovanje in vse vrste tkanin, na stenah, plus unlimited fantasy lastniki in oblikovalec bo eden od koncev dnevna soba izviren in nepozaben.

In, seveda, tradicionalne svile, žameta in lanu. Tekstilne Tapete bo dal vaši dnevni sobi, udobje, eleganco in prefinjenost. Različne barve in slike bo prosimo, najbolj zahteven okus.

Vendar sodobni tekstilni in drugih eksotičnih Ozadja, ki izstopajo iz svoje papir prednikov. Teflon je zajeta zanesljivo ščiti stenski predmeti iz izgorelosti, onesnaževanje, absorpcijo vlage in vonjav. Tako da vaši gostje lahko mirno kadijo, pijejo kavo in sonca v bivalni prostor - ni neprijetnega vonja, ne bo ostal. Ozadje iz naravnih materialov, ki so obdelani s posebnimi prah strukture, tako kot je tekstil, ki jih ne potrebujejo posebna zbirka - dovolj-krat na leto, da hodi s sesalcem. Ja, in da vam bo služil dolgo časa.

Veliko nadstropju

Tla je treba določiti po tem, ko vsa druga zaključna dela, ali kasneje boste morali spopasti z obnovo parketa, če izberete to seveda lepa, vendar potrebuje posebno nego in varstvo gradiva.

Izbira talne obloge, preveč, mora pam'ne pozabite pas. Ena največjih nevarnosti v dnevni sobi predstavlja neto'capacious lastnost, brez katere ne bo potrebno udobje - kamin. Odprt ogenj je klasičen kamin, kjer je tako lepo na hladno zimsko noč prasketanje slasten vonj lesa je kontraindiciran skoraj vse talne obloge, še posebej parket. Tako okoli kamina, morate ustvariti varno "otok" kamen ali kovina, ki letijo iskre spali na tleh in suha toplota ni povzročila nepopravljivo škodo za elegantno dreves'lesni premaz.

V zeleno območje z akvarij organskih bo celoten videz kamen ali keramika, posnemajo vrt poti. Vendar pa, ga je mogoče nadomestiti z laminatom, z enako uspeh lahko videti kot dragocen les, kamen ali ploščice.

Če ste mlada in energična in nameravajo urediti v dnevni sobi, ples, "ples" območje je bolje postaviti laminat ali trdnih plošč. Laminat se ne boji velike obremenitve in petah-zatiči, sledi, ki lahko ostanejo na tleh po noči je zabavno. Poleg tega, on je ni strah, padla je prižgal cigareto ali razlije kave ali vino. Ogromen Odbor vsekakor izgleda bogatejši kot laminat, vendar je manj odpornost proti obrabi. Vendar, v primerjavi z drugimi vrstami talnih oblog, to je bolj praktično, kot je mogoče obnoviti večkrat.

Dnevna soba - Izvršni mesto, in želite, da okrasite, da bi naredili vtis na goste. Zato je v dnevni sobi za več stoletij položite parket. Ta tla so lahko v obliki mozaika, s homogeno sliko bodo enakomerno porazdeljene po tleh. Včasih v Osrednjem delu je okrašena z zidno električno vtičnico, je geometrijski vzorec. Te vrste talne obloge je lahko naročite iz katalogov, pobral svoje najljubše pasme drevo. Če pa želite, da "kritje" dnevna soba luksuzni dreves'lesena preproga z vegetativno okras ali dajo na tleh družine orožje, boste morali zateči k pomočjo umetnik, ki je v skladu z vašo željo lahko ustvarite edinstveno risbe iz več kot dvajset vrst. Lahko bi eksotičnih bambusov parket, celo dal geometrijski vzorec iz bambusa treh barvah. Je videti elegantno, vendar ima eno veliko pomanjkljivost - to je težko obnoviti.

Drago parket mora najti dostojno ozadje kot dober okvir za sliko. Tak okvir na tla služi kot plinth v dnevni sobi je bolje, da množično in visoko.

Strokovnjaki ne svetuje, da dajo na parket, preproge, saj je po njih ustvari posebna mikroklima, ki se razlikujejo od odprtega prostora. In se obnašajo parket bo temu primerno drugačne. Na primer, v odprto, ga lahko nekoliko zbledi, in ko se odločite, da poberem preproga na tleh, bo ostala spot, samo ponavljanje obrisi preprogo.

Ker sodoben življenjski prostor je sestavljen običajno več con, od katerih ima vsaka svoje talne obloge, ustrezno funkcijo in slog, da razmišljajo o njih vnaprej in dal v kompleks. Dejstvo, da vsako nadstropje ima svojo debelino, in zato zahteva svoj Temelj ravni. In mojstri polagamo talne obloge, je treba delati skupaj. Drugače se izogibajte predela, nepotrebne zapletenosti in zapravljaš denar.

Kot za prehode s kombinacijo različnih vrst talnih oblog, ki jih lahko dodate med'jer poseben okus. Vse vrste parketa in laminata zahtevajo določeno vrzel, kot je les, ki reagira na spremembe temperature in vlažnosti. Te vrzeli, če so geometrijske oblike, ki se lahko zapre s pomočjo profilov. Če je linija, ki povezuje različne vrste premazov je svojevrstno obliko, je možno, da okrasite dva načina. Prvi je plute kompenzator. Pluta drobtin v posebnem jelly stisnemo v prepad in zamrzovanje, pridobi lastnosti gume, ki ne preprečuje naravno širitev ali krčenje lesa. Ta trak cevi ima dekorativno vlogo, zaradi česar je naravni prehod iz enega nadstropja v drugo. Drugi način - kovinska trakova, da se lahko barva, bron, aluminij, itd Skriva potrebno zračnosti, ki jih opravlja tudi estetske funkcije.

In seveda, parket je potrebno z zaščitno prevleko. V velikih prostorih, kjer je veliko ljudi, parket je najbolje, da se pokrovček za olje, ki ne samo, da ščiti les pred škodljivimi vplivi, ampak tudi vam omogoča, da lokalne obnovo le na ta mali košček, kjer sledi bivanja.

Svečanosti ali intimnosti?

Dnevna soba je večnamenski prostor. To se lahko izvede in intimen večer v ozke, polne in glasne praznovanje. V prvem primeru mora senat kopalnica s toplo osvetlitev. V drugem - svetla soba napolnjena z zrakom in svetlobo. Seveda, v enem primeru bomo svetlobo sveče in Supremo zavese, in drugi odprti dostop svetlobe, in s pomanjkanjem naravno svetlobo, ki bi umetno razsvetljavo. Saj so vsi življenjski prostor je razdeljen na območja, urejena v različnih stilov, nekatere dele lahko brez Oken, absolutno ni v nasprotju njihovih funkcij. Na primer, območje, ki je za domači kino, ne potrebuje okno. To bi bilo odveč. Istega dela, kjer veliko sprejeme, morajo biti dobro osvetljeni. Tako, Windows, je moralo biti dovolj. Vendar Windows zahtevajo tudi ustrezno registracijo in lahko ustvari določeno "razpoloženje" inter'jer. Tako, težka, žamet ali svilene zavese in zastori dati svečanosti velikega predpostavki, ali intimno domačnost majhno sobo. Enostavno isti til razširja prostor, zaradi česar inter'jer zraka in svetlobe.

Seveda, narišite okno, ki ga želite tekmo dekor inter'jer. Najlažji način, da ustvarite en ansambel je, da uporabite isti materiali za dekoracijo sten in Oken, ali se odločite, tako imenovani set - ponavljajoča okrasni motivi ali prekrivanja barv v tkivih za sten in Oken. Vse to je mogoče najti v vsakem ugledna podjetja. Vendar pa lahko sanje gor in narišite okno na principu kontrasta ali celo, da je prevladujoč, okrašena s zavese izdelane iz tkanine, vezene z zlato ali simulira kože plazilcev.

Sonce v vsakem vremenu

Eden od glavnih dosežkov roke moškega, ki je vitraž. Sodobna inter'notranjost redko brez vitražni okna, ki je še posebej koristno, da si v dnevni sobi. Fantastično cvetje, pokrajine, sodobno abstraktne kompozicije ali strogo klasične način vitražni Okna ne samo, da bo okrasite vaš prostor za sprejeme, ampak tudi to, da je neprimerljivo čar.

V inter'notranje zadeve, soba vitraž lahko dodatno dotik, da konča ali svetle barve naglas.

Najbolj pogosto obarvajo stekla se nahaja v oknu. Strogo vitraž z facetiously (obrazi elementi kristalov bodo ohranili preglednost okno in mu milosti. In svetlo sliko, ne le zaradi česar je na voljo za stanje nedejavnosti radovednost tujci, in bo oživiti najbolj oblačno dan. Če nimate dovolj svetlobe, ali želite ustvariti simetrije, ki je nepogrešljiv v inter'Yeri bo trim okno. Vitraž, ki se nahaja v NIS in osvetljeni od znotraj, bo služil ne le kot vir svetlobe, ampak bo tudi zagotoviti manjkajoče simetrije, ali preprosto postal prevladujoč inter'jer. Vitražni Okna v Okna in vrata bodo pomagali doseči enotno ansambel.

Vitražni strop lahko pa vsak klasične inter'kurirske na gastroschisis, daje tako edinstvena igra svetlobe.

S pomočjo vitraž, ki je začel krasijo stene ali zasloni, razdeliti dnevno sobo v cone. So omejitve prostora in hkrati, da je popolna.

V rekreacijsko območje na zaslonu, z vitražni plošče pred kamin in svetilke z senci v stilu Tiffany v bližini naslonjači ali kavč bo ustvariti udobje in čudovito razpoloženje.

Čustveno stanje

Sodobno gledališče doma je malo čudno, poglej v Baročno notranjostjo ali visoko klasike. Zato, v tem kotu dnevna soba je najbolj primerna moderno pohištvo. In ni obvezna, svetle barve in aluminija high-tech slog. To lahko ljubljeni Skandinavci svetlega lesa ali klasični temne barve. V takih mini kino, glasbeni center, domači kino ali velik TV bo videti zelo naravno steno ali stojalo iz stekla ali plastike. Tu je prostor za vaše najljubše kaseto in CD.

Za intimen prostor za sprostitev in intimne pogovore, najboljše bi bilo druge slog. Na primer nizozemska.

Nizozemski držijo gospodinjstvu isto tradicijo, ki so sledili njihovi predniki. Kot rezultat, moderno pohištvo Holland malo drugačen od tistega, kar je bila okrašena s tam doma v prejšnjih stoletjih. Pohištvo v tej državi so narejeni iz naravnega lesa, predvsem hrasta, majhne tovarne, priročnik, zelo majhne, tako da je večina oseb, ki so redkosti.

Hrast omare z okraski, usnje mehko pohištvo, slame stoli, velika bakreni žeblji, tapetništvo, kovani kovinski tečaji in dekorativne prekrivni, temno, tople barve in naravnega lesa: Vse to ustvarja vzdušje varnost in udobje, in je miren, unhurried pogovor. Zvesti starih tradicij in ohranjanje enotnosti stila, moč, nizozemski in še vedno okrasite svoje domove z električne svetilke, oblika kerozina, svetilke, in bakra pripomočki, izdelki iz stekla, brona in železa, kot tudi več stoletij nazaj. Kontinuiteto vrednosti spomnil izdelkov folklorne motive. Primer je svetilka, narejena iz wheel rim, ali teme, ki je okrašena s horseshoes in ogromen kovanega železa verige.

Kamin v intimno območje se lahko končal z nizozemskim ploščice, in na kaminu-polica, dal baker vaze, lonci, in svečnike. In lahko ste prepričani, da tega ne bo nobeden od vaših prijateljev!

Po uporabljenih materialov iz podjetja "Intro-parket", "Tovarna Notranje Oblike", "VIP-parket", "švedski linija", "M Okna"TD "Imperij",
Natalia GRYAZNOVA

Vir: www. zagorod. spb. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика