воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Kako urediti življenje?

Kot pravilo, v tej sobi, v celoti odraža umetniški okus, osebnost in finančnih zmožnosti lastnikov stanovanj. Zato, možnosti za njegovo ureditev, je lahko zelo veliko, in ni obvezna'povezani elementi. Tako je, v primerjavi z drugimi prostori v stanovanju, obseg izvajanja načrtovanje in funkcionalne rešitve v dnevni sobi je dovolj široko. Ko preverjanje ven lahko izvajajo najbolj izvirnih idej, ker je ogromno polje preizkusa. Zato nikoli ne boli, različne arhitekture in oblikovanja obrazcev. Glavna stvar je, da je vse, kar je bilo predmet enoten slog. Zato je tukaj, da lahko naredimo nekaj zelo posebnega.

Vendar, opremljeno dnevno sobo, smo se pogosto srečujejo z dilemo - kaj funkcijo, mora imeti? Na eni strani je družina pas, na drugi - to je prostor za sprejem gostov in prijateljskih srečanj. Mi lahko razdelite na teh območjih, ali kombinirati.

Prva možnost je bolj primerna za prostorne sobe, v tem primeru, coniranje lahko izvaja notranje strukture in glede na spol. Na primer, jedilnico skupine, bar, glasba, salon ali karkoli drugega, postavljeno na oder in osvetljena, ko pa sva sedla med stolpci in dol nekaj korakov, kot smo se znašli v drugačen svet, kjer v m'mehko svetlobo, udobno se nahaja globoko kavč, klubsko mizico, knjižne police, TV.

Pri kombiniranju področjih, najbolj zaželeno, da razmišljajo in ustvariti prostor za rekreacijo in zabavo, ne le zase, ampak tudi gostje. Za to, inter'notranjost sobe, poleg m', ki pohištvo in talne svetilke je lahko jedilno mizo s stoli, na stenah in policah - zbirka Spominkov, fotografije, slike ali lovske trofeje, in o TV, morda boste našli prostor za klavir. Idealno bi bilo, dnevna soba mora biti en prostor, ki se SV'povezuje večino svojih prostorih.

Temeljna merila za sodoben življenjski slog, okus in udobje. Pohištvo mora biti izvirna, atraktivna in o'združuje vse elemente med'notranje zadeve in ob istem času, harmonično prilegajo v to. Da bi ta prostor lahko in težko, pohištvo za spomenike in svetlobo, skoraj bestežinski zofe in Turki, in preoblikovala, drsna in se gibljejo kompleti, glavna stvar, ki je bila ustanovljena posebna atmosfera za vaše počitnice.

Namesto tradicionalne lestenec v sredini stropa, lahko uporabite točke za razsvetljavo. Zanimiva priložnost za ustvarjalnost dati konstrukcij na podlagi zbiralke. Z uporabo tega modela, lahko spremenite osvetlitev razpoloženje. Poleg Splošnih, je potrebno organizirati lokalno pokritost v funkcionalnih področjih. Če je to območje za rekreacijo, lahko visi stenske svetilke ali talna svetilka, ki ustvarja zelo prijetno vzdušje. Nad mizico, lahko sprejme namizne svetilke ali rov.

Barvno oblikovanje dnevna soba je sestavljena predvsem iz stališča lastnikov hiše domačnost. Najti kraj in umirjene tone, in izgredov barv. Glavna stvar je, da barve vseh elementov notranje zadeve'jer bilo eno samo podjetje. Lahko, na primer, izberite primarnih barv in dodajte podpira barve, in lahko, nasprotno, zgraditi celovito sliko o kontrasti.

Če površina apartmaja ni zelo velik, in dnevne sobe so na voljo, poleg tega, da sedenje, delovni prostor ali spalnica, dekor ni potrebno uporabiti svetle, nasičenih barv: svetlejšo barvo, manjše je treba "povezane" predmetov - stenske plošče, blazine, preproge.

Nakup protja dnevna soba, pohištvo, je treba načrtovati v fazi koncepta, oblikovanje notranjosti'jer. Tako, ratana ali willow je veliko število majhnih predmetov, med'notranje zadeve: naslonjači, mizice, drsna zasloni, podpira pod cvetje, vaze, lonci in več. Pohištvo je lahko tako v celoti protja in postavke tkanje in vložki iz različnih materialov.

Če imate dnevna soba - prostor, kjer vam je všeč, da preživijo čas z družino, je najbolje, da bi se izognili ostrimi kontrasti, izrazito celic ali trakovi, kot so agresivne. Kontrastov, ki so vedno v očeh, preusmeri pozornost in izčrpanosti. Tako, v tem primeru bolj ustrezen m'barva povezana z naravo: zelena, modra, bež barve. Ti bodo ustvarili prostor vzdušje toplino, udobje in svežino. Če imate raje bolj aktiven način življenja z hrupnih strank, bolj intenzivno obarvanost bo mimogrede.

Izbira med'notranjost, pohištvo, dekor in razsvetljave v dnevni sobi, v veliki meri odvisna od velikosti prostora in zgornja meja višine. V tem primeru, če je dnevna soba uporablja kot soba, jedilnica za posebne priložnosti, ki jih mora vsebovati prostor za jedilno mizo, in jedilnico morajo izpolnjevati kvadratnih tabela s popolnoma raztegnjena stoli. Kot dekorativne elemente, lahko uporabljate različne omare, omare in mize, kamor pripomočki in predmeti tabela postavitev. Nujno atribut sodoben življenjski so tele-, avdio-in video opreme, in tudi priročno m'pohištvo za počitek stoli in Dvani. v

Inter'jer dnevna soba mora biti harmonično stojalo'povezano tudi na drugih področjih, ne motive, ki jih sam pri sebi, ne iz celotnega sistema, in če prevladuje, brez dolgočasno. Torej, vse druge prostore, kot so "premikanje" okoli njega, ki dopolnjuje individualnost in udobje za celotno stanovanje.

Rimma Malov

Foto furniturefromhome. com

Vir: IDH. SL - interior design'jer

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика