воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Obstavlyaya dnevna soba

Kje dobiti in kje postaviti knjige, majhne stvari za vsakdanje življenje - dveh glavnih skrbi, ki ležijo na oblikovanje stanovanjskih prostor v dnevni sobi. Trgovina pametno, in nato v vaši dnevni sobi, bo udobno, praktično in stilsko, ne glede na to, ali si to naredil samo za sprostitev, zabavo ali za dosego višine modela.

Zofe in naslanjači

Ko je v sedemdesetih letih potrojilo, kavč vedno zdelo, da je element luksuz, danes pa kavč (in pogosto dopolnjujejo njegov stol) ali modularni sistem za seje" to je povsem normalno. Pogosto je m'pohištvo definira stil dnevne sobe.

Redna zofe danes ponuja vseh možnih stilov in oblik, od klasičnih, ki ponovite elementi klasike ali slej "klub" usnje možnosti za sodobno "m', ki škatle" in popolnoma avantgardni modeli oblikovanja pohištva. Pojav modularni sistemi led za preprosto ustvarjanje pohištvo, ki je primerno velikost v določenem inter'jer. Zaradi številnih osnovnih elementov (deli, oddelkov za sedenje, kavči, itd.) mogoče praktično vse konfiguracije. Vendar, modularno zofe je rešitev, še posebej za sobe z dovolj prostora.

Izberite kavč

Ne glede na kavč, ki ga izberete, je prednostna naloga je zagotoviti, da so njegove dimenzije ujemanje razmerja stranic prostora. V velike sobe majhne ločijo zofe, bodo izgubljene, ob istem času, kot je v skromni velikosti prostorov modularna zasnova bo ukradel zahtevali prostor.

Vse kavč sestavljena iz okvirja, vzmeti ali sintetičnih polnjenje, tekstilne ali usnjene tapetništvo in blazine. Lahko izberete, ali vlagati v ročno delo in materialov najvišje kakovosti, v upanju, da kavč vas bo trajala vse življenje, ali kupiti kavču za nekaj deset tisoč rubljev, ob ocenjuje, da mu bo dolgčas prej, kot bi razpade.

Rama dobro kavč je izdelana iz masivnega lesa (smreka, na primer), vezanje dreves'leseni žeblji, vijaki in prilepi. Vzmeti so izdelane in priviti z roko. Blazine, polnjene z naravnimi materiali, v zgornji del blazine za primer, konjske dlake, perja. Poceni zofe so okvir m'katere vrste lesa, na primer, bor). Okvir precej prokleivayutsya kot curl, uporabljajo standardne vzmeti serpentine ali zigzags, ali gume pasovih. Izpolnite pena sintetičnih materialov, blazine dolgo'jamo ali sintetičnih polnil na osnovi poliestra - ne tako razkošno, vendar se hitro obnoviti svoje obliki.



Velvet, usnje, tweed, bombaž je le osnovnih materialov za oblazinjenje, zdaj z'tam so bili drugi. Pri izbiri oblazinjenje je pomembno, da razmislite, ali boste, da ustrelil in pošiljanje oblazinjenje čiščenje ali pranje, kako agresivno bo upravljal kavč (za družine z otroki in hišnimi Ljubljenčki očitna izbira v prid enostavno odstranljiva zajema, katero je mogoče oprati takoj v pralnem stroju).

Če je mogoče, sedi na kavču pred nakupom, in s'utochnite, kot je v primeru vrnitve. Očitno Svet obravnava zagotoviti, da kavč je fizično mogoče, da bi v sobo pa se zgodi od časa do časa, žaljivo vrnitev, ko kavč povedal točno ozko stopnišče, Dvigalo ali sobna vrata.

Izbira foteljih

Stol z oblazinjenjem naredili približno na isti tehnologijo ter veliko sedežno garnituro. Velika pohištvo kompleti vsebujejo stoli, vendar niso obvezne'prepričajte se, da kupiti komplet, poleg tega, da je oblikovanje foteljih je ločeno območje, v katerem obstaja možnost, da ugotovi, slog in okus zaradi veliko število klasičnih in sodobnih modelov. Poleg tega je v obsežnim moda in zvok soseda vintage pohištvo in futuristične oblike ni več zločin proti okus. Samo opozorilo, je "izjemno" stol, kot skulpture, ki potrebujejo pozornost, t.j. vsaj pomanjkanja prostora omejitev.

Kava in kava tabela

Nizke mize, na kateri držite Pokal, prigrizki, revije - skoraj običajno atribut vse sodobno življenje. Skoraj vsako površino, in konča - lesa, kovine, kaljenega stekla, lak. Vseh možnih velikostih, da se prepreči nered ki gre prostor, saj vse horizontalne površine - še posebej v mestih stalnega prebivališča postane magnet za vse vrste naplavin.

Police in coniranje

Pred kratkim modularni sistem, zamenjava usposobljene mizarje v boj za pravico, da ponujajo rešitev za sistem za skladiščenje in coniranje, izpolnjujejo zahteve prostora konkretne sobi.

Seveda, bodice, knjige, nakit lahko nudijo toplino, človečnost prostor, ampak vseeno zbirka DVD, stereo in papir najbolje hraniti za zaprtimi vrati. Barva vrat je bolje izbrati barvo stene.

V majhnem prostoru, prisotnost velikega števila fotografij, slik, hitro "leglo" prostor. Torej, če ne morete živeti brez svoje najljubše slike, vendar ne pohvali, veliko dnevno sobo, best buy digitalni okvir, ki bo shranite vse vaše fotografije na enem mestu.

Prostostoječi pohištvo (vključno s police, svetilke) delo, kot ločila, tako da uporabite to za učinkovito načrtovanje in coniranje.

Mediji sistemov

Pred nekaj leti Televizorji so bili precej zajetno škatle, ki so bistveno spremenil izgled vsaki dnevni sobi. Sodobni mediji opreme, ki je kompakten in izgleda nevtralno. Bi morali izkoristiti priložnost, da visi na TV na steno (to bo javnost veliko količino prostora), če pa vam ni všeč na videz, kabli, ki je pritrjena na zid, boste morda raje ur s posebne škatle za shranjevanje ne le opreme, ampak tudi pripada svojo zbirko avdio in video diskov. Poleg tega se zbirka na digitalnih medijih bolj in bolj kompakten.

Shranjevanje kraja

Vsestranskost je drugo premoženje sodobno pohištvo, ki omogoča rabo prostora v sobi je dvakrat učinkovito. M'pohištvo z vgrajenimi sistemi za shranjevanje, mizice z vgrajeni omare in police. Obstajajo tehnike, ki se lahko uporabljajo za dobro izbor pohištva in dodatkov, vizualno zmagati prostor in luč, kjer je primanjkuje.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика