воскресенье, 21 сентября 2014 г.

Sodobni življenjski prostor: klasična kavč, skriti in prazne stene

O najnovejših trendih v interior design'pravi, notranji oblikovalec Irina ROMANOVA

1. Ne dobijo mize v dnevni sobi, če to ne gre gladko v jedilnico. Za čaj ali branje ustreza mala klubska mizica s stekleno vrh.

2. Na tleh brezskrbno dal kože. Fit in preproga povprečju fluffiness. Glavna stvar, ki je bil podoben, kirgiz.

3. Soba bi morala biti več zlata. Primerna parceli-Zlati zavese ali Zlata vaza.

4. Kavč nakup klasičnih. Bolje kot XIX. stoletja - brocade in vklesan ročaji. Usnje bo tudi videti dobro. Bi mu bolj blazine - lahko krzno ali z okrasnih. Puhasto odejo bo naredil.

5. Omare se skriva in največ prikrito - kot da je omaro, ki je pred vami, in samo steno. To je najbolj enostavno narediti z coupe.

V modi elementov, - niš ali stojala (če so ključnega pomena, potrebno), steklene police. Dajejo prostor lahek, enostaven pogled, ne obremenjuje z njim nepotrebnih elementov.

6. Lestenec - kako je najpametnejši. Ki je visela od zgoraj navzdol, v šik izčrpana, pokrito z bleščicami, kristalno in zlato.

In na splošno več svetlobe.

Ni primerno lestenci - naj bodo vgrajene v razsvetljavo. In na tla in mize so številne sijalk in nenavadno obliko. Kot tak, ti pavi z integrirano reflektorji.

TRUE

Kombinacija klasike in minimalism.

ODBOR OBLIKOVALEC

- Več prostora, bo v vaši dnevni sobi, bolje in modi, pravi Irina Romanova. - Soba za goste, ki so zajetno steno. Priljubljena v zadnjih letih knjižnice plemenitih lesa so se preselili v pisarne.

Ana KUKARTZEVA

Vir: kp. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика