вторник, 23 сентября 2014 г.

Video in zvočne opreme: objavljeno pravilno!

Ali je vaš dom je majhen predvajalnik CD-jev z mini zvočnik ali je velik domači kino, morate zagotoviti, da je oprema pravilno nameščena. Zato je treba opredeliti, ne le kraj, kjer se boste lahko v delovnem stanju, ampak tudi, da svoje mesto za trajno shranjevanje.

Seveda, najbolj priročno možnost je kombinacija takih krajih. Za lažje potrošniki danes v mnogih omare proizvajalci posebno polico za TV, glasbeni center in VIDEOREKORDER. V njih video in zvočne opreme je stalno in ne potrebuje dodatne premikanje. Poleg tega je za takšno opremo prodajajo v posebnih tabelah, ki je tudi zelo priročno.

Splošna pravila za opremo

Splošno načelo dajanja TV, video in avdio oprema, ki označuje, da morajo biti postavljeni tako, da jih pošilja signale, ki jih lahko vidite in slišite, brez napenjanja. Pogosto obstajajo situacije, ko je namestitev opreme, ki zahteva spremembo in celotno inter'jer prostorov preurediti pohištvo, odpravo nepotrebnih dodatkov.

Tudi Splošna pravila opreme priporočamo njegovo namestitev razmišljati o tem, kako bo dostop do tehnologije kot priročno, kot je mogoče. Kot pravilo, v večini video in avdio naprave na nadzorni plošči, ki se nahaja na sprednji strani ali na vrhu izdelkov. Tudi odloči lokacija za konzole in poskrbite, da boste imeli priložnost, enostavno je omogočiti in onemogočiti strojno opremo, medtem ko, na primer, vaše najljubše počitnice samem.

Posebej je treba upoštevati in pozicioniranje zvočnikov. Kraj, kjer bodo, ni odvisna samo od velikosti in tipa sobe, in od njegove oblike. In, na Splošno, je, da izberite stolpce, ki za inter'jer predvsem: namesti na steno ali na polici. In, boste morda želeli kupiti posebno stojalo pod opreme?

Nastanitev glasbeni center

Glasba v življenju vsaka oseba, ki ima veliko vlogo: danes večina sodobnih ljudi, ki niso udobno, ko so v miru, in tako skoraj vsi ljudje, ki prihajajo domov, takoj vključuje zvočne opreme. Kot posledica tega je potrebno razmišljati, kako visoko je vaš glasbeni center. Tako, opreme iz te skupine ne sme biti prenizka, da se morate še veliko upogibajte ali pokleknil, da vstavite diske, ali previsoka, tako da se je in je stal na prstih.

Predavatelji, ki stojijo na tleh, obrnil rahlo navzgor kota: potem zvoka bodo speljane v sredini sobe. Prosimo, upoštevajte, da če postavite zvočniki v določenem območju, v omare in police, avdio vir med njimi huje. Najboljša možnost bi bila, če za namestitev opreme, ki se bo zgodilo na steni v kotu sobe ali na tla. Prav tako ne pozabite,'zapomnite si pravilo, da čim dlje stran od kotu instrument, ki bo stojijo, fainter je zvok.

V majhni sobi zvočne opreme se pogosto nahaja zraven območje za rekreacijo. Vendar, če je stolpec, ki bo stojijo na ravni ljudi, ki komunicirajo, bo posegel v pogovor. V tem primeru bi bilo bolj pravilno, da se zvočniki, ki so ne na tla, in na police in stene. V idealnem primeru boste morali najprej si vzemite čas in trud, in da bi poskušali ugotoviti glasbeni center v različnih delih prostora in izbrati kraj, kjer se zvok, ki je pametnejši in bogatejši.

Če ste nakup drage opreme, je, kot pravila, navodila, kako najbolje za namestitev opreme. Vam nikoli ne bo žal, če natančno go to izjavo, ker je rezultat dolgih delo poslušanje. In zadnje: preproge, zavese in m'pohištvo, negativno vpliva na kakovost zvoka in absorbirajo zvok zvočniki, ampak gole stene in tla, pa bi zvok več čistejše in bolj razposajeni.

Postavitev TV

TV v sobi mora biti nameščena tako, kot da bi bilo enostavno, da gledajo iz skoraj vseh točk v prostoru. Vendar pa ne dajejo vtis, da je TV v ta kraj najbolj pomemben element položaj. Lahko kupite stojalo pod opreme, ali bo zelo priročno, če TELEVIZORJA se postavi na police, premično mizo ali v poglabljanje omaro.

Ne smemo dopustiti, TV previsoka ali prenizka iz oči ravni. Priporočljivo je, da je višina od ustanovitve tovrstne opreme na tla, je bilo približno 120 cm. Potem bo to mogoče, na primer, prijetni na stolu in gledal svojo najljubšo show. V zadnjem času je postalo modno, da se postavite TV na steno ali na drsnih stojijo v omarico.

Rack pod opreme, ki vam bo omogočilo, da imate TV v kraju, kjer to ne bo sodijo neposredno svetlobo iz okna ali iz drugih virov svetlobe. Vendar, ne gledam TV v temi. To je bolje, da osvetlitev, ki bo lajšanje napetosti, ki so utrujeni od dolge obremenitve oči. Optimalno, če je svetloba okolice na TV, bo približno enako svetlost kot slike na zaslonu. Nato oči bo imel, če želite preklopiti na drug vir svetlobe.

Vendar pa, vam ni treba na TV ob svetel motiv, ki bo vizualno moteča. Kraj TV zraven zbirka keramike, z knjig na polici ali velika slika na steni, in to ne bo ustvariti prostor za težka prevladujoči vtis.

Uporabite naše nasvete ter video in zvočne opreme vam bo dala le pozitivnih čustev.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика