вторник, 23 сентября 2014 г.

Uporabite stavbe ravni

Brez uporabe gradbenih ravni je težko natančno, da visi na policah, poravnajte tla, preden je polaganje ploščic ali rezultat v gladko steno pred lepljenjem z steno-papir. Trenutno obstaja veliko različnih vrst teh instrumentov. Kakšne vrste gradbenih ravni obstajajo, in kako pravilno razpravljali orodje za uporabo in konfigurirati, bodo razpravljali v tem članku. Takšne informacije bodo vam omogoča, da veste, kako izbrati stopnjo zgradbe in najbolj učinkovito uporabo v delo.

Vrste gradbenih ravni

Danes, analiziranje vseh vrst gradbenih ravni, ki so na voljo na trgu, so se odločile, da:
  1. Vodostaj (gidroremont).
    To je cev dolžine od 5 do 25 m, na koncih, ki obstajata dve bučke z natisnjeno lestvici. Podatki žarnica opremljena kape, preko katerih lahko nalijemo vodo v cevi. Nivo vode je namenjen samo za določitev natančnosti horizontalnih površinah. Med njegove prednosti vključujejo enostavnost uporabe, dolge in poceni cene. Praksa je pokazala, da ko se pojavi vprašanje o tem, kako narediti stavbe raven in dobili domače orodje, pogosto bodite pozorni na to vrsto modela.


  2. Mehurček stavbe ravni.
    To je najbolj priljubljena vrsta stavbe ravni, ki omogoča, da pridobijo dobre rezultate z visoko natančnost meritve. Naprava je sestavljena iz telesa, vsebuje od ene do treh bučk tekočine, običajno alkohola. To orodje se uporablja za vodoravno in navpično merskih napak, so nizke cene in enostavne za uporabo. Običajno je orodje, ki je sestavni ravni aluminija.


  3. Magnetni stavbe ravni.
    Ta naprava je poleg tega je sestavljena iz magnetni vložki, ki zagotavljajo bolj priročno za delo z kovinske površine.
  4. Cevi stavbe ravni.
    Na tej ravni se razlikuje glede na majhne dimenzije in nizka teža. Idealen je za obdelavo cevi, profile, itd.: ima poseben nastavek za cev površine.
  5. Laser ravni gradnje.
    Je natančen in preprost za uporabo stavbe ravni. Naprava je kompaktne velikosti, medtem ko se je obseg njenih žarek lahko 100 metrov. Laser ravni gradnje lahko magnetni, in se lahko namesti na stojalo ali trakov. Izberete lahko, modeli, namenjeni za izgradnjo območja, in za izgradnjo celotnega letala: ta orodja potem boste imeli od 2 do 10 laserske linije. Ampak najbolj pogosto je že stavba strokovni ravni, ki se uporabljajo samo za strokovnjake.
  6. Elektronski laser ravni.
    To je digitalno orodje, ki vam omogoča prikaz izmerjenih rezultatov na zaslon in v elektronski obliki.


Obstaja tudi stopnjo zgradbe za platformo android: to se nanaša na programsko opremo, in ne za naše, in gradbeništvu. Med priljubljenih blagovnih znamk in proizvajalcev gradbenih ravni bi morala nameniti kapro gradnje ravni, kot eno izmed najbolj zanesljiva in tudi takih znanih blagovnih znamk, kot stayer in mitax.

Kako preveriti stopnjo zgradbe

Odgovor na vprašanje, kako preveriti stopnjo zgradbe, bo sestavljena iz naslednjih. Potrebujete nekaj časa, da se meritve na istem mestu: jasno primeru, da rezultati raziskave bodo isti. Tudi strokovnjaki, ki odgovarjajo na vprašanje, kako preveriti stopnjo zgradbe, priporočamo, da uporabite drugo podobno orodje, ki je konfigurirana, ki verjamete. Morate, da primerjajo svoje dokaze in potegniti ustreznih sklepov.

Kako nastaviti stopnjo zgradbe

Stavbe ravni je nemogoče brez ustrezne nastavitve. Če želite izvedeti, kako nastavite stopnjo zgradbe določene vrste, lahko spremljajo navodila. Pri nekaterih modelih, posebno prilagoditev dial: so lahko samo enostavno orodje za konfiguracijo. Da bi uskladili potrebe po standardni različnih ravni.

V drugi - na primer, v elektronskih orodij, - obstaja avtomatski self-alignment: potrebujete samo pritisnite gumb in proces bo šel sam. Ne vem, če je to samo namestitev osnovnega sistema. Kljub enostavnosti delovanja, v vsakem primeru pa pred začetkom dela ugotovite, kako lahko prilagodite stopnjo zgradbe, saj ponavadi vsi kupili ravni začetni natančnost 3% - 7%.

Kako uporabljati stavbe ravni

Če delate z laserskih naprav, v tem primeru je odgovor na vprašanje, kako uporabljati stavbe ravni bo, kot sledi. To je potrebno, da pritrdite na merilno orodje za enostavno uporabo površine. Nato boste morali premakniti instrumenta, merjeno na letalo ali predmet, in da bi projekcija laserski kazalec na nasprotni strani. Nato da znak, prejetih točk in vseh: postopek končan.

Na primer, kaj je govoril o tem, kako uporabite za gradbeništvo vode ravni vrsti. Da bi predstavil popolnoma vodoravno črto na steni, boste potrebovali dve osebi. Ne, začenši znamke prihodnosti line in, da je to eno konca ravni. Na drugi strani zidu drug naredi drugi konec instrumenta v prihodnosti namesto znamke in poravna svoje mesto, glede na nivo vode v cev. Nato z'združujejo prejeli znamk (na primer s pomočjo kabla) in potrebne skladu pripravljen.

Kot lahko vidite, da se naučijo, je proces, kako lahko uporabite stavbe ravni, ni težko. Veliko več pozornosti je treba nameniti, kako izbrati pravo orodje, in kako, da ga nastavite pravilno. Ampak, če je vse to končano, vse kar so izvedli gradbena dela se bodo nadaljevali v skladu z natančno merjenje horizontalnih in vertikalnih linij.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика