вторник, 23 сентября 2014 г.

Priljubljena pritrdilnih elementov - vijaki

Kot fasteners v proizvodnji in montažna dela, ki so pogosto uporablja tako imenovani vijaki. Poznamo zelo veliko različnih vijaki. Ponavadi se razlikujejo glede na priloženem gradivu.

Vrste vijakov

Tako da so vijaki za kovino in les, krovstvo in sadra mavčne plošče, beton, plastiko in valovite Plošče. Poleg tega vijaki so različne dolžine od 4 mm do močna velikih vijakov dolžine 160 mm Velikosti so vijaki izbrani glede na težo iz rezanih elementov. Razlikujejo vijake na obliko glave (polkrožno, hex, pod skrivnost in nekateri drugi), in sukanec vrsta (malo ali veliko). Da vijaki iz nerjavečega jekla s poznejšimi dip posvetovanja za zaščito pred vplivi okolja. Za pritrjevanje okenskih sistemov iz PVC profil s posebnimi vijaki, pocinkane beli ali rumeni cink. Storitev življenje takšnih vijakov ne manj kot 50 let.

Za različna gradbena dela, uporabite vijake ustreznega cilja. Na napravi streh uporabo posebne strešne kritine vijaki. Imajo pranje in gumijastim tesnilom, in tip je v obliki svedrov, ki omogoča delo s katero koli kritine. V trgovinah, ti so vijaki, ki se prodajajo z nameščeno tesnilo in gumijastim tesnilom, in je posebno ločeno pranje z velikim premerom, kot z gumijastim tesnilom.

V proizvodnji pohištva vijakov, ki se uporabljajo v drevo. Prav tako imenuje vijak - confirmats. Vodja vijak je narejen iz znoj in ima notranjo parcelo. Kot pravilo, vijaki, namenjen za delo z nobenega drevesa'lesenih konstrukcij je grobe niti in opozoril nasvet. Za pritrdilni pribor za dreves'leseni okvirji in za Montažo in namestitev dreves'lesenih okenskih profilov uporabiti enake vijake, vendar je dosahne nit in glavo pod znoj Phillips.

Kaj vijake, da pritrdite kovinsko, valovita in drugih

Določitev profiliranih strehe z vijaki za strešne kritine ali izgradnji ograje, iz naravnega lesa s koničastim nasvet v obliki svedra. Vodja tak vijak, kot pravilo, ima obliko polje standardne velikosti na ključ, kot tudi pre-pritisnete pranje in namestil gumijasto tesnilo.

Za pritrjevanje kovinskih gradbenih konstrukcij se uporabljajo za pritrjevanje elementov, ki sestavljajo vrtalni vijaki. Nasvet ti vijaki je izveden v obliki svedrov, kar močno olajša in poenostavi namestitev delo. Če želite namestiti ta vijak je zelo priročno uporabo vaj, s kvadratno skp, ki je vstavljen v križna vijaka reže. V tej varianti konico vijaka deluje kot običajno vrtanje, razen za delovanje predhodno vrtanje. Dejansko pritrjevanje z vijaki se izvaja s pomočjo svedra ali izvijač, boljše zmogljivosti baterije, ki lahko prispeva k večji mobilnosti installer in zato tudi večja produktivnost.

Self vijak za sadra mavčne plošče teči valj znoj in križa, rež. Carving take vijak, ki je lahko tako velika ali majhna, glede na vrsto materiala, na katerega bo nameščena listov mavčne plošče. Za osnovo drevesa se uporabljajo vijaki z veliko carving, in za kovinske v redu.

Vijaki za beton so posebne spremenljivke nit in zareze po celotni dolžini; ki so zelo tesno povezavo različnih delov betona.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика