среда, 24 сентября 2014 г.

Modni trendi v interior design'jer 2012

Trendi interior design

Kaj se je zgodilo v inter'Yeri 2012? Ste se odločili, da naredimo nov načrt stanovanja z lastnimi rokami, ampak ne vem, kaj načina uporabe. Modni trendi v interior design'jer 2012, opisani v naš članek Vam bo pomagal, da bi inter'jer sodoben in eleganten.

V modi, kot vedno bela. Beli lahko popolnoma vse elemente pohištva - postelje, zofe, stoli, preproge, umetne kože, itd., bodo prinesla v inter'jer svetlobe in zračen občutek.

Če želite ustvariti praznično razpoloženje bo pomagalo okraski Rokoko - različne kodre in vklesan podrobnosti bo inter'jer več domaći in prijetno. Na primer, ta slog, kot high-tech sam videti hladno in rezervirano, tako da tudi spalnica, izdelani v slogu hi-tech spominja office.

V letu 2012 je dejansko pohištvo "brez inside out, ki se lahko dajo ne samo v kotu, ampak v sredini sobe. To pohištvo ustvarja prostor za eksperiment - vi lahko postavite nekaj stvari drugim, skupini, ali jih vrtnice'dovuti, ki je odlična rešitev za majhne prostore.



Modni trendi v interior design'jer 2012 pravijo, da stanovanj ne smejo videti elegantno in stilsko. Posebna pozornost je namenjena pohištvo iz ekološko čistih materialov, kot so les in protja. Stoli, pisalniki, mize in mize iz trte videti zelo eleganten in zadnje, vendar jih ne potrebujejo posebne nege, dovolj je, da jih obrišite z vlažno krpo.

Če Ste opremiti z jedilnico, je treba dati prednost nizko pravokotne mize, kjer lahko posedite na protja stoli.

Še en modni trend - o'enotnost prostorov. Spalnica lahko'združiti, ne samo vlada, ampak tudi iz kopalnice, zaradi česar je njihov osebni prostor je resnično lepoto. Spalnica je pomembna ne samo beli in temno pohištvo. Preproge je priporočljivo izbrati trdne barve.

Druga značilnost modela inter'jer 2012 - stvari iz "babica Coffret", stare škatle, svetilke in druga tekstilna talna prekrivala, bo zapolnila hiša z vzdušje toplino.



Članke na temo:

  • Moskvoretsky Park, kjer so zgrajeni na'rekreacija predmetov, obiskali Sergej Sobyanin
  • V prestolnici se je začela gradnja poslovni center z geotermalno ogrevanje sistem
  • Načrtuje se izgradnja backup letališču v Tula regiji
  • Nadaljuje se gradnja dveh ravni Rosu'ASCI v Novosibirsku
  • V bližnji prihodnosti v Moskvi se bo začela na zelene strehe
Kategorija: Novice
Datum: 1. Februar 2012
Oznake: novice

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика