среда, 24 сентября 2014 г.

Namestitev kovinsko-plastičnih cevi svoje roke

Namestitev kovinsko-plastičnih cevi svoje roke

V današnjem članku bomo razložiti, kako izvesti namestitev plastičnih cevi z rokami. Uporaba posebni pribor daje določeno prednost - ni treba zmanjšati nit, hvala kuga namestitev cevi se izvaja veliko hitreje.

Glede na način pristopa k cevni fitingi so razdeljene na vijak in pritisnete. Pri uporabi navojem'enotnosti, ki je zaradi pritiska, ki nastane na odprto od rostagni obroč, medtem ko privijte matico. Za namestitev tesno za kovino-plastičnih cevi, uporabljajo posebne obloge.

Tehnologija montaža plastičnih cevi z vgradnjo

S pomočjo posebne škarje za kovino-plastičnih cevi odrežite želeno velikost. Če uporabljate katero koli drugo improvizirane orodja zaščitno plast cevi se lahko poškoduje, kar je v regiji bo potekal neenakomerno in s'enotnosti nezanesljivi., To bo privedlo do uhajanja.

Za zanesljivo tesnjenje povezovanje cevi opremljanje uporabiti tesnilni obroč.

Da se prepreči škoda na kovinsko-plastičnih cevi, njihove ruzveltova kalibrator. Naročilo s'prekini, opremljanje z kovinsko-plastičnih cevi, ki se uporabljajo matica in zaklepanje ovratnik. Prvi rabljena matica, in po objemka je dolgotrajen.


Preden izvedete namestitev cevi, je potrebno v notranjosti cevi, da odstranite vse ostre robove, takšno delo se lahko izvaja s pomočjo posebne naprave ali improvizirane orodja, na primer tla vaje majhnim premerom ali z okroglo datoteko. Ostri robovi, odstraniti je treba zagotoviti, da se v procesu namestitve ne poškodujejo tesnilni gumi. Če je škoda gum tiščanje je zdrobljen, in bo prišlo do uhajanja.

Med žaganjem kompozitne cevi se lahko deformira. Da cevi je odlično okrogle oblike, uporablja posebno orodje - kalibrator. Uporaba kalibrator resultsbased koncu cevi, in je dal na vgradnje nastavek.

Opravljajo poravnavo phytic rokavi, zaklepanje ovratnik vrnil nekdanji mesto. Po začetku matica vgradnjo.

Nianse montaža PVC cevi

  • Ko matica, morajo biti previdni, ne predstavljajo večjega napora. Pritezni je do neke ocvirki. Če'pojavil se je nesreča, to nakazuje, da matica priviti njen oprijem objemka tesen zdaj;
  • Namestitev kovine, plastične cevi, ki vključuje krivljenje cevi. Bend morate uporabiti poseben pomlad, ki ne bo dovolila cevi v ovinek deformacije;
  • Namestitev cevi na površino, se lahko izvede s pomočjo posebne posnetke. Posnetki so lahko različnih velikosti, ki daje priložnost, da jih uporabljajo za različne vrste plastičnih cevi.

Če želite vedeti, kako izolacijo apartma z rokami, kot je laminat z rokami, preberite gradivo tega oddelka, in Boste izvedeli veliko koristnih informacij o tem, kako izvesti popravila na svoje.

Upam, da ta članek je bil koristno za Vas, in Boste lahko shranite na privlačnost usposobljenih strokovnjakov.



Članke na temo:

  • Garderobo z rokami
  • Toplogrednih je izdelana iz polikarbonata z rokami
  • Nameščene rolete svoje roke
  • Načrtovanje vrta s svojimi rokami
  • Dekor hiše z rokami
Kategorija: Popravilo neodvisno
Datum: 29. Junij 2012
Oznake: njegove roke

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика