среда, 24 сентября 2014 г.

Izbiranje pohištva za otroške sobe za dve

Pohištvo za otroško sobo za dva

Dojenčka ni lahka naloga, zato je potrebno, da mislijo nad vse podrobnosti, izberite Ozadje za otroške sobe, vpredena, talne obloge, različnih elementov, in tako naprej. Najtežja naloga je izbor pohištva, če je soba namenjena za dva otroka in še posebej heteroseksualne.

Dobra rešitev bo sodobne otroške kotičke. Izbiranje pohištva za otroško sobo za dva, najprej moramo biti pozorni na posteljo. Dolgo zadnjem času, ko je v vrtcu dal kavč, ki v procesu rasti otroka je samo potisnil nazaj. Danes obstaja veliko izbiro postelj: standardna postelj, zložljivi naslanjač postelja, pograd in Vicat modulov.

Otroška soba za dva z pogradom

Dve'pogradom je zelo priročno možnost - to omogoča, da učinkovito reševanje problema majhen prostor in tudi odpira široke možnosti za otroke, organiziramo različne igre.

Ko izberete dve'postelj je treba upoštevati, da je višina stropov. Če je zgornja meja pri otrocih, mlajših od 2, 6 metrov, v drugem nadstropju ne bo udobno spanje, kot bo precej zamašen.

V tem primeru je bolje, da namestite postelje, ki v pritličju je urejeno Mizo, in na drugi privez, imajo ponavadi manjšo višino od pogradi, ampak tudi pomaga, da prihranite prostor.


Otroci soba, zložljive postelje

Če se odločite, da bi pohištvo za otroško sobo za dva na da, potem je velika možnost za nastanitev postelja postane postelja, skrite v omari. Ta sklep je precej drago, saj mehanizmi, ki bi moral delovati brezhibno, vendar učinkovito pomaga rešiti problem prostora.

Otroci soba z stopničke

Če uporabljate posebno obliko za dvig tleh v otroški sobi, boste dobili stopničke, ki jih lahko učinkovito uporabimo. Glede na višino stopničke se lahko uporablja v različnih variacij.

Na primer, stopničke višina 30 cm se lahko uporablja kot spalna mesta in mesta za shranjevanje posteljnine, globoko predal je kot nalašč za shranjevanje knjig in igrač.

Za spanje prostor bilo primerno, morate kupiti ortopedske vzmetnice.

Druga možnost oder - oder,-svinčnik, uporablja se tudi kot pohištvo za otroško sobo za dva. Višino stopničke izračuna tako, da se po odru je "roller" ležišče za noč samo dal naprej. In na odru je vse potrebno pohištvo, posteljne mize, mize, eno posteljo in tako naprej.

Kot lahko vidite, obstaja veliko rešitev, ki omogočajo, da ustvarijo prijetno otroška soba za dva otroka.



Članke na temo:

  • Kako narediti stropov v otroški sobi?
  • Tla v vrtcu
  • Izberite Ozadje za otroške sobe
  • Zaključek vrtec
  • Inter'notranjost otroška soba za dekleta

Kategorija: Popravilo pediatrične
Datum: Februar 29, 2012
Oznake: otroci

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика