среда, 24 сентября 2014 г.

Gradnja drevesa'lesene ograje iz blok-hiša

Gradnja drevesa'lesene ograje iz blok-hiša


Prednosti uporabe blok-hiša Blok hiša je edinstven joka oblikovanja, materialov za zaključna "pod drevesi'lesena hiša", ki se pogosto uporablja v gradbeništvu, zaradi estetskega videza in dobra toplotna izolacija, zvočna izolacija in trpežnost, zanesljivost, trajnost in odpornost na ciklično spremembe temperature.

Prednosti uporabe blok-hiša za gradnjo ograje

Blok, hiša ima pogled na Krovu, na eni strani, ki je ravno, druga pa je konveksna. Za njeno proizvodnjo plošč uporabo radialnih cut iz lesa macesen in bor, ki v sušilne komore so sušenje. Pravilno sušenje je ena od pomembnih zahtev pri proizvodnji blok-hiša. Vlažnost materiala ne sme za več kot 15%, ker v tem primeru, v skladu z ustreznimi pogoji, praktično izključena verjetnost razpada Odbora. Les macesen in borovih dreves, je v glavnem uporablja za proizvodnjo blok-hišo, je zagotovilo za trajnost in zanesljivost materiala.

Tehnične značilnosti materiala lahko varno uporabite ga lahko za dolgo časa za obdelavo notranjih in zunanjih površin.

Uporaba blok-hiša za gradnjo ograje lahko tekmujejo z uporabo takega materiala, kot je ograja. Za gradnjo dreves'lesene ograje iz blok-hiša uporablja material, iz odborov za nizko stopnjo, ki spadajo v razred "C". Takšne plošče so nekatere slabosti, kot je v primerjavi z visoko kakovostjo blok hiši, ampak v primerjavi s standardno tirnice, je boljši, bolj zanimiv in uporabniku prijazen material.

Tako, blok-hiša ne zahteva dodatnih skobljanje, podjetje (Odbor debeline 20-22 mm), in ko z uporabo tri-merilnik plošč enostavno rezanje jih na pol, si lahko pripravite za gradnjo ograje shtaketiny. Vidne okvare komisij preprosto popraviti s svojo barvo v izbrani barvi.

Glavne faze ograjo

Prvo in zelo pomembno fazo gradnje ograje iz blok-hiša je namestitev stebrov. Glede na tla na mestu, z uporabo različnih metod namestitve stebrov. Torej, če so tla peščena in je dovolj preprosta za uporabo 2, 5 metrov jeklene cevi, brez nadaljnje betona. Če želite to narediti, kopati luknjo globino 40-45 cm, namestite cevi in kladivo v tla do globine približno en meter. Jamo okoli cevi zaspal lomljeni zidaki ali kamni, RAM, nato pa napolnili s peskom in dobro-RAM znova.

Pomembno je, da se začne namestitev z kotnih stebrov, med katere na dnu in na vrhu, da se raztezajo vrvi, in vsakih 2, 5 metrov rezultat vmesnih delovnih mest. Medtem ko je obvezno'vsekakor upoštevati odprtine za na'vrata, wicketi. Za na'vhodna vrata, morate namestiti močnejši cevi in rezultat jih na 20-30 cm globlje od drugih. Zato, in jamo za takšne strukture je treba globlje.

Po namestitvi stebrov začeti namestitev je k svoji postelji. So narejeni iz desk, 50x150 mm, da rez v dolžini dveh enakih kosov. Izvijač je treba priložiti navzkrižno delovnih mest s pomočjo vijakov za kovino.

Po tem, da je potrebno za barve na obeh straneh shtaketiny in jih priložite s intervalu v p'pet centimetrov. Zgornji koncih plošče je treba uskladiti na kabel.

V končni fazi gradnje ograje iz blok, hiša je proizvodnja in montaža vrat in vrat. Priporočljivo je, da naredite svoj okvir, ki prvi zbere okvir gube od bruskov h mm prerez, da sheathe njihov blok hiša, razmišlja, dodatek za gradnjo loki. Naslednji krila morajo biti pobarvane, nameščen na zanke vrata je potrebno opremiti vrata, pribor (fitingi).

Z uporabo opisanih tehnologije, postavljanje ograje iz blok-hišo, si lahko hitro, enostavno in poceni, da opremiti letoviško, hišo, itd. zanesljivo in dobro dreves'leseno ograjo. Novo ograjo, ki ne zahtevajo stalno vzdrževanje, ter dolgo in zanesljivo zaščititi mesto.

Pojdi na: Drevesnoyj materialov in litih izdelkov - > Izdelki-drevesa'leseni planirani

Vir: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика