среда, 24 сентября 2014 г.

Blok hiša: značilnosti predložiti stavb

Blok hiša: značilnosti predložiti stavb


Blok hiša: funkcije trim dal Blok hiša se uporabljajo za dodelavo stavbe, ki so zgrajene iz različnih materialov: lesa, opeke, bloki. Če je fasada, da se boste sheathe, precej velika, je priporočljivo, da uporabite široko plošče bloka hiši. Za kopeli in druge majhne stavbe za notranje zadeve uporablja ozko blok hiša.

Za namestitev blok hiša, boste potrebovali naslednja orodja: ravni, hacksaws, kladivom, vrtanje, izvijač in vijaki. Poleg tega, boste potrebovali odborih na letvi, Odbor kotu in v razsutem stanju, Nagel, kot tudi neposredno blok hiša.

Preden začnete, moramo razširiti blok hišo, da se zagotovi, da je gradivo lahko prilagodite temperaturo in vlažnost kraj, kjer se bo izvajala gradbena dela. Ta prilagoditev lahko traja več dni.

Če uporabljate blok hiši ste se odločili, da sheathe lesen okvir, poskrbite, da je prišlo do krčenja, in material, ki je deformiran v prihodnosti. Dnevnik stene so izolacija, toda najprej jih je treba caulked, da bi se izognili hladne mostov. Pri polaganju izolacije med plasti materiala in hišo, 't priporočamo uporabo parna zapora film. To lahko povzroči nastajanje vlage na stenah slike. Nad oplaščenje za toplotno izolacijo v gradbeništvu zaboj za montažo blok hiša. Zrak lahko kroži med ustvarjene strukture, pridobljeni v prezračevalne odprtine.

Reže konice in površina plošče je treba potisnil antiseptično sestavo. Ko boste plačali prvi sloj, boste lahko, da na kraju samem nepravilnosti na površini. S smirkovim papirjem morajo brušenje vseh hrapavost nepravilnosti. Šele potem se lahko ponovno uporabljajo plast antiseptično. Sodobni trg ponuja antiseptično spojine, ki so pobarvane lesa v nekaterih ton in barvo, ki omogoča, da ne barve, površina je prišel iz stene po namestitvi blok hiša.

Blok hiša: nastavite zaboj

Blok hiša: funkcije trim dal Stene površina mora biti čista in gladka, to je pritrjen zaboj. Uporabite ravni, da bi dosegli še lokacijo plošče iz zabojev. Deske so velikost 30? 50 mm Z izvijačem in vijaki na steno vertikalno dreves'leseni tramovi. Med bari pustite 60 glej

Popolnoma ravno steni hiše ne more biti, ker s pomočjo blok hiša veliko ljudi, ki skušajo prikriti pomanjkljivosti fasadah stavb. Zato je bolj pogosto poslužujejo storitev plumb in ravni med gradnjo zabojev.

Ko polaganje materiala, ki se bodo izvajali horizontalno, kot v večini primerov, plošče za zaboji, ki bo postavljena navpično.

Če imate izbranih več redkih varianta predložiti hiše navpični položaj plošče blok hiša, bari so nameščeni vodoravno s intervalu 60-70 glej

Pod kotom 25 stopinj glede na vodoravno površino, ki je nameščen plošče, s pomočjo vijakov. Za to litje Odbor in bo nameščena plošča.

Blok hiša: pritrdite ploščo

Nekateri strokovnjaki menijo, da za pritrjevanje plošč blok hiša je idealna nohti. V tem primeru morate vedeti o tem, kaj nohti glasno ne v plošči površine, in na vrhu slemena na nekaterih kota. To je razlog, zakaj so tako lahko skriti utor je na vrhu sveta.

Spodnji plošči je omejeno glavnik gor raven, s pomočjo vijakov, lahko pozneje uporabijo nohti, ki so ne le praktično, ampak bolj ekonomično možnost za namestitev.

Zelo primerno za montažo blok hiša vaja in vijak. Vaja odprtosti zaslonke, ki temeljijo vijake, po tem plošče so fiksne. Možne variante, ki se zapenja z uporabo claimer. Vsak specialist zagotavlja stalnost, izhajajoč iz lastnih izkušenj.

Plošča blok hiša, ki se nahaja na dnu, papillitis pod kotom 25 stopinj, kot je Prehrana. Blok hiša je tesno pritrjene na Ploščo z vijaki. Morate vrtati luknjo 10-15 mm pravokotno na ravnino'enotnosti. Premer ta luknja ustreza premer zidnim vložkom.

Najbolj pogosto se uporabljajo Nagel iz bukev, premera 25 mm Po zajebali luknjo za vijak je zaprta za Nagel. Nato izreži Nagel za čiščenje in barvo v tonu površino ali temnejše tone.

Naslednji niz plošč blok hiša je ustanovljen po metodi jezika in utor. Ti so nameščeni na vijaki v razmaku 60 glejte Bodite posebno pozorni na vogalih. Zasidrana tukaj bi morala biti na hrbtni strani, pod kotom 45 stopinj ali po kotu Odbora.

Čeprav največja dolžina blok hiša lahko doseže 3 metre, to je, da je dolžina stene, je vedno več. V tem primeru brez sklepov ne bo. Sklopka mora biti izvedena z vrstico, ki ima debelino enako debelino plošče. To vam omogoča, da ustvarite ne pihano sklepov. Če ni uspelo v celoti znebiti vrzeli na zatožni klopi, lahko prikrivajo jih z okrasnimi jute vrv.

Po montaži blok hiša površine stavbe je prekrita z barvo, če lastnik želi, da bi to določeno barvo ali lak, če želi ohraniti naravno lepoto lesa.

Pojdi na: Fasade


Vir: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика