среда, 24 сентября 2014 г.

Podstrešje stopnicah: možnosti vgradnje

Podstrešje stopnicah: možnosti vgradnje


Podstrešje stopnicah: Stopnice, ki vodijo do mansarda ali podstrešje soba, ni obvezna'mora biti določen v enem položaju. To lahko površine je treba očistiti v posebni niši. Lk prikriti kritje debeline 36 mm Za kritje, lahko uporabite smrekovih lamel, da ustvarite okvir, ki je prevlečena z vlaknene plošče ali vezane plošče. Notranji prostor tako izstopna odprtina se lahko napolni z izolacijo.

Uporabite peno za ustvarjanje izolacija med dnevno sobo in mansardi ali podstrešju, kopalnica. Pokrov se lahko naslikal v barvi stropa, ki je opremljen z sunroof. Izmenljiv ročaj in zapah bo odstranite lestev in pozabi do naslednje uporabe.

Pri izbiri velikosti podstrešju lestve morajo osredotočiti na velikost mansardi ali podstrešju in sobo, v kateri bo razpadejo. Oddelek zložljiva lestev'so povezani, drsna lestve so urejene po načelu harmonike. Najbolj pogosto drsna lestve, ki so izdelani iz kovin in complex je izdelan iz lesa. Potrebujete pam'ne pozabite, da ko nastavitev pogona in avtomatsko regulacijo na podstrešju, stopnice, zraven mora biti vir energije.

Podstrešje stopnicah: nastavite neodvisno

Pri nakupu stopnišče upoštevajte, da parametri odpiranje, za katere podstrešju stopnicah je namenjen. Odprtine ne sme biti manjša od mere, ki jih določi proizvajalec. Pred namestitvijo raziskovanje prostora, kot v neprepognjenem stanju, lestev mora biti prosto postavi v prostor, da ne bi motili delovanje drugih predmetov, pohištva, strukturnih elementov stavbe. Na dnu izstopna odprtina pritrdite dodatne Odbora, med namestitvijo podstrešju stopnicah se opira na podatke pripomočki.

Namestitev je treba opraviti skupaj: ena oseba se postavlja orodja v mansarda ali podstrešje. Za boste morali ravno klešče, izvijač, vijaki in merilnikom.. Podstrešje stopnišče dvigne in pade na hčerinske plošče. V skladu s strogo stopnice koti polja, boste morali namestiti distančnike med robovi odprtine izstopna odprtina in polje. Distančniki so nameščeni v prostorih, objave škatle z vijaki. Prilagodite položaj stopnice škatle z distančniki. Za pritrjevanje škatle za uporabo vijaka za zaklepanje spredaj in dva vijaka, da pritrdite zadaj polje.

Po montaži odstraniti pripomočki, niso več potrebni. Boste morali odpreti stopnicah, da določijo in se razširila. Vendar v nobenem primeru ne uporabljajte stopnice pred končno snap. Plezanje po stopnicah, je možno le po koncu namestitve. Postavite lestev, človek, ki je v podstrešju, zaklepanje strani plošče, stopnice polje. To je dovolj, vijaki v straneh z dvema vijakoma. Da bi zapolnili vrzel med robovi odprtine polje in uporabe objekta. Če podstrešju nestanovanjskih nato izberite material, ki bi izpolnili vlogo toplotni in zvočni izolator.

Slabijo vijaki na stranski steni, poganjki je treba, da odložijo na tla, lahko nato privijte vijake. V razpletla položaj lestve morajo biti ravne črte. Tako preverite stanje po stopnicah v zložiti in razpletla določbe. Če opazite, da je po razpadli ostanejo del, ki jasno nepotrebno, jih je treba odrezati. Z ruleto otmechaem na višino sobe, v katerih lahko razpadejo po stopnicah. Otmechaem dolžina stopnic, smo dobili kraj zanič. Z žaga lahko cut off dodaten kos, edge podstrešju lestve, ki morajo biti obdelani.

Če line pil dobi stopnicah, uporabljene za Uravnavanje design, ki ga lahko najdete na stranske dele. Moramo odvijte vijake, ki pritrjujejo področju. Drsna design, tako da je linija pili, ki se nahaja pred ali po korak. Če opazite, da v nadaljevanju je bil vdelay narobe, lahko tudi zateči k uredbi. Premikanje stopnicah navzgor in navzdol, da bi dobili optimalni položaj. Po tem lahko trajno zaklepanje sponke. S spreminjanjem položaja luknje, v katere smo vstavite vijake, ko objavite, lahko prilagodite design.

Podstrešje stopnicah self namestite

Obstaja pa še ena možnost montaže na podstrešju po stopnicah. Pred namestitvijo skrbno preverite luknjo, v kateri smo bili, da namestite design. Ležala lestev, ugotoviti njegovo dolžino, če je potrebno, lahko odstranite dodatno oddelek na dnu design, vendar je bolje, da prilagoditev po namestitvi, da bi dobili bolj natančne različico. Na pritrjen kabel palice po stopnicah v luknjo. Če nameravate uporabiti dekorativne plošče, prosimo, navedite debelina materiala za dopust vrzel med odbori in strop.

Zaželeno je, da izvede montažo skupaj, kot konstrukcija je teža in dimenzije. Prvič, delavec mora vzpon na podstrešju ali v mansardi. Gor dvigne in orodja, s pritrjevalni elementi. Med robovi odprtine polje in vstavite distančnik v tistih krajih, kjer bodo pritrjene z vijaki. Potrebujemo namestitev klini za pravilen položaj okvirja izstopna odprtina proti stropu. Če želite zakleniti v polje pritrdite dva vijaka na sprednji in dva vijaka od zadaj. Po namestitvi zložljive pomožni elementi, po stopnicah, ga je treba preizkusiti. To ni priporočljivo, da se povzpnemo na koncu dela. Pregled design širi in razvija.

Delavec, ki je na podstrešju, je dva vijaka, da pritrdite stranske stene polje. Nastala med robovi strop, razlika je napolnjena z izolacijskega materiala. Slabijo vijaki, širijo se po stopnicah, smo pritrdilni vijaki. Potem preživijo uredbe dolžina lestve. Po pili dodatne lete in končne prilagoditve stopnicah boste lahko namestili ograje za izstopna odprtina in ročaji za dvigovanje podstrešju.

Pojdi na: Zračni Windows in mansardi po stopnicah > Stopnicah


Vir: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика