среда, 24 сентября 2014 г.

Gradbeno dovoljenje

Koliko ne rečem "prilepi"slajše v ustih ne
bo postal.
Hodja Nasreddin

Govori o licenciranju gradbena dejavnost lahko v nedogled brez prinaša otipljive rezultate. Poleg tega, če želite uporabiti načela za izdajo dovoljenj v Splošno", je lahko celo nevarno. V tej zvezi bi rad, da vodijo odstopi od priljubljenih vodnik bratje-Američani "družinski zdravnik" (prevod iz NAS-Ukrajina - rudnik): "Vse naslednje informacije o bolezni, so zgolj okvirne v vrstnem redu, v vsakem primeru se morate posvetovati z zdravnikom; uredništvo za morebitne posledice samozdravljenje ni odgovoren ". Zato, prosim vas, da ne bo užaljen, če ne kategorične priporočila.

Tako, dovoljenje naslednje dejavnosti gradbeništvo: 1) izvajanje inženiringa raziskovanj za gradbeništvo, 2) oblikovanje objektov in strukture 1 in 2, ravneh odgovornosti in 3) gradnja o'predmeti iste kakovosti. Iz tega sledi, da zgraditi primestnih wc tipa "wc" ali hlebushek za lastno uporabo, izdajanje dovoljenj ni treba skrbeti. Drugi položaj je veliko bolj zapleten.

Jasno je, da gradbeno dovoljenje Zobov'bo imela podjetja, ki uveljavljanje (ali ob nameni za izvajanje gradbene dejavnosti na ozemlju ruske Federacije. In ne glede na to, kakšna je pravna oblika podjetja. Ni pomembno in njene oblike lastništva (vzemimo za primer podjetij s tujimi naložbami ali tuja podjetja, ki so stavbe, nekaj, na ozemlju naše države). So izdana dovoljenja Zvezne Agencije za gradbeništvo in stanovanjske in komunalne storitve (s'pojavila se je v letu 2004 po pretvorbo Gosstroy Rusije). Ta dokument se nanaša na Rusija in njegove dodatne registracije na ozemlju podkategorije'predmeti se ne zahteva (člen 7 Zvezni zakon № 158 z dne 25. 09. 98 g).

Seveda, gradbeno dovoljenje je obdobje veljavnosti. Glede na kompleksnost dejavnosti podjetja, se lahko izda za 1 leto, 3 leta in največ 5 let. V prihodnosti lahko izda, še enkrat, in za to, da podjetje potrebuje, da dokument obsega teh del in njihove kakovosti (z drugimi besedami, gradbeniki je seznam izvedena dela na podlagi licence, in ne manj kot dve ocene o njihovi kakovosti).

Postopek pridobivanja gradbeno dovoljenje ni preprosta stvar. O tem pričajo na primer seznam dokumentov, je potrebno za to (smo šteje 13 točk)

  • Charter podjetja (overjena kopija)
  • Sestavni naročila ali odločitev o ustanovitvi podjetja (overjena kopija)
  • Dejanski naslov, telefonsko številko
  • Potrdila o registraciji, ki v formalnem jeziku pomeni: vpis v register - (overjena kopija)
  • Potrdilo o davčni organ na MODELU, kot tudi za organizacije, registrirane do 01. 07. 2002. - potrdilo o vpisu v register državnih davčnih inšpekcijskih (overjena kopija)
  • Banka potrdilo s podrobnostmi (kopiranje)
  • Pomoč iz organov državne statistike Odbor dodelitev kode OKPO in OKONH, z dešifriranje kode (kopiranje)
  • Informacije o usposobljenosti struktura organizacije: izvodi diplom strokovnjakov (Direktor, inženir, delovodja in druge)
  • Fotokopijo najemne pogodbe za zasedbo pisarniškega prostora, skupaj s kopijo potrdila o lastništvu stavbe je iz najemodajalca
  • Sporazum (garantne) zemljišča v zakup, ko opravljajo dejavnost stranka-razvijalec
  • Za pridobitev spričevala, - kopije diplome in delo snemanje specialist (ponavadi Direktor in glavni inženir). Na Splošno, številka potrdila je odvisen od obsega in vrste dela.
  • Plačilni nalog za plačilo državne dolžnosti - original.
  • Podaljšanje licence, poleg tega je izdan izvod licence, seznam predhodno opravljeno delo in mnenja (glej zgoraj).
  • V primeru razširitve obsega gradbene dejavnosti, bodisi izvirno veljavno licenco.

Kot smo lahko videli, na tem področju - če želite prihraniti čas in trud, - priporočljivo je, da zaupate strokovnjakom. Ob tej priložnosti se je treba spomniti, teza o Japonski "Smo podpisali sporazum o delitvi dela z našimi kolegi-vodovodarje: smo se kar elektronike, so Kanalizacijski sistem. V "mrežo", boste lahko našli številne ponudbe iz podjetja, ki pomagajo, da se izda gradbeno dovoljenje. V času tega pisanja, stroški pridobivanja gradbeno dovoljenje je bilo od 40 do 60 000 rubljev in cen storitev posrednik je bil približno četrtino tega zneska. Izvajanje čas (v različnih družbah): 1 do 2 meseca.

No, kot naši predniki, je dejal: "kaj Oči strah, roke ne... ". In spet: "ali ne bojte se, ne bojte se, ne". V tem smislu upamo, da smo nekako pomagala kandidati gradbenih dovoljenj.

O-Yuki.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика