среда, 24 сентября 2014 г.

Dejavnosti gradbeništvo

Začetek vse vrste gradbenih del, arhitekt mora strogo upoštevati eno nenapisanem pravilu, ki, zanimivo, je nekaj podobnega Hippocratic prisego: prvi pogled ne škoduje ljudem.

Prvi, gradnja hiše, delo mora biti prepričan, da delaš svoje delo, da bi nekdo, ki je življenje boljše, ne samo, da je za izvedbo načrta do roka in dobili svoj denar. Konec koncev, vsak zaposleni, bi si morala prizadevati za opravljanje svojih nalog'ASCI najboljši način. Kot pravijo, splošno celovitost ni nikoli odveč.

Na žalost pa v sodobnem svetu glavni kriterij je bila gradbena dejavnost na hitro. Obstajajo primeri, ko delajo samo za dva ali tri mesece kepsut ogromne hiše, po namestitvi v čas za naslednjo obletnico mesta itd., Vendar pogosto namestitev "Zabavno praznovanje Novega leta", ki se lahko spremeni v tragedijo. V najboljšem primeru, stene, ne bo zlomilo, vendar mavca obstaja polno možnosti dived nekdo na glavo v prvih dneh po dobavi predmeta'objekt v javni rabi. Želja, da okrasite mesto "Potemkin vasi", očitno je, da preprosto nepremagljiv v Rusiji, in vsako starost postaja vse bolj zastrašujoče razsežnosti. Rad bi, da bi znani paradoks je bard: "moja država je država, za tujce in druge države ne vem! " Končno postalo nepomembno.

Želja, da ustrezajo standardom, ni znano, vendar pa, da je včasih povzroča ljudi, da sprejmejo ukrepe, ki gredo onkraj zakona. Na primer, lahko ponaredijo rezultatov raziskave materialov ali tal. Včasih take študije ne sme biti prisotna na vseh. Tukaj je primer iz mesta N,, ki je znan po vsej državi za njegovo izgradnjo mesta. V bližini slikovitega Banka lokalne reka, mala gora, ki se že stoletja nič izjemen ni zgrajena. Vendar, v našem času visokih tehnologij mesto vlade sprejel sklep o mestu je ultra moderno stanovanjski kompleks. Veliko ljudi, seveda, z veseljem pridružil v participativne gradnje. Kmalu postavili bloki stanovanj se je začela s zastrašujoče hitro reši. Padec, ki je trajala več mesecev, in prebivalci tega mesta N spraševali, kaj je neboskreb še vedno prazna. Mimogrede, še ni znano, kakšen bo izid te zgodbe. Kriv v tem primeru so bili geniji, ki so namenjeni, da zgraditi ogromen kompleks, ni preučila pravilno tal in ne prinaša nobene krepitev struktur.

Poleg tega gradbena dela morajo biti vedno v skladu s sodobnimi standardi. Če inženirjev mesto N pritožila na najnovejši razvoj dogodkov, bodo najverjetneje lahko nekako odvrniti ali preprečiti "nameri" stavbe. Samo kaznivega dejanja, za gradnjo stavb zunaj le videti dobro, v resnici pa so slumih.

Še posebej pogosto sodobnosti izkaže, Kam'leseni stoletja, ko je bila stavba zgrajena za najmanj v zimskem času. Apartma je kot razpoka v kratkem časovnem obdobju, in v tisoč kraje s'so velike in majhne razpoke. Piha lahko, zanimivo, celo iz Oken s plastičnimi okvirji, če se ugotovi, malomarnosti.

Zato lahko sklepamo, da je vse gradbene dejavnosti zahteva izvajalcev pozornost in znanje, in poziva k temeljiti analizi vseh strani dejavnikov. Graditelj mora biti humano in skrbno, kot je napisano Konfucij v svoji znameniti XXII Poglavje Harrier Yuya. Na koncu nihče ne more jamčiti, da je usoda", igriv, shalunya" ni zapustil neuspešno delo v svoje roke zgrajena hiša let po p'Yat-ten.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика