среда, 24 сентября 2014 г.

Gradnja in popravilo ukrepi

Pridobivanje popravilo, vedno upoštevajte naslednje pravilo: "Spreminjanje, odlično". Kaj to pomeni? Popravilo običajno vključuje ne samo visoko kakovostne prenove, vendar stilnih posodobitev. Izogibajte se vsaj prvega od teh sprememb ni, zaradi česar res dobro popravilo.

Na primer, predstavljajte si, da, popravila apartma, izbirate lahko med dve vrsti Ozadja: tiste, ki so kupili predvčerajšnjim, in tistimi, ki so kupili dedek pred tridesetimi leti. Tudi če ste določili za ustvarjanje Muzej, hiša, ste verjetno, da bi izberite Ozadje, da je "zastarel". Najverjetneje je, da boste poskusite najti sodobnih steno pokritost v slogu "retro". Prav tako, nihče ne želi za popravljanje z izgubo, zato se odloči, kakovost izdelka. Jasno je, da "kakovost", je ohlapen pojem. Vsakdo v tem primeru urejajo svoje finančne zmogljivosti, vendar ne poskuša biti ujet načelo, da "si ne bi chase, pop, cheapness! ".

Primeri poceni ali iz malomarnosti popravila, zanimivo, še vedno obstajajo. Ponavadi jih je mogoče opaziti v različnih organizacij, ki temeljijo na načelu javno lastništvo. Pogosto, če organizacija se dogaja, da bi popravila v pisarni, je nekako vplival na finančno stanje delavcev. Je tu in tam je problem: kdo želi, da prejemajo nižjo plačo? Kot rezultat, in s'je poceni popravilo. Ampak težava je v tem, da ni treba, da se ponovi vse, kar je veliko prej, kot je bilo prvotno načrtovano? Bo popravilo naravne nesreče? Izberite, seveda, stranke, ampak mislim, da pred tem iz poti.

Malomarnosti med dejavnosti vzdrževanja, ki ponavadi izhaja iz treba upoštevati časovne omejitve. To je tesno stojalo'nanaša na učinek "Potemkin vasi". Primer: ste morali pripravite se na Osrednji ulici mesta za prihod tujih gostov. Fasade hiš hitro zamazanih Cradock gospodarske kakovosti. V tem času enem od delovnih pozabi čepico v zrak prezračevalni steno. Kot rezultat, ne samo barve pade iz fasada, v prihodnjih dneh, pa tudi žalostno prebivalci trpijo zaradi dejstva, da je vonj požganih palačinke ne želijo zapustiti stanovanje. Torej, "rush - ljudi boli".

Kaj je gradbeništvo? Tukaj so določanju kakovosti, analize in sodobnih tehnologij. Prvič, z uporabo visoko kvalitetnih materialov, v tem primeru, je ključnega pomena. Po vseh zrušil zid - ni isto stvar prišel dol list papirja.

Drugič, vse, celo najboljši material se lahko neuporabna, če ne zazna, na primer, podnebja ali tal. V primeru morebitnih težav, stojalo', povezane s prvotno stanje, smo se lahko spremeni v sodobne tehnologije. Pogosto zapletenih primerih za pravilno, ampak včasih smo se morali spopasti z razmerami pod naslovom "ne more biti narejeno". Tukaj, žal, inženir se je za korak nazaj in se premaknite na mesto, na drugo mesto. Morda v dvajsetih letih in bo izumil nekaj tehnologijo, ki bo omogočila gradnjo hiše, ampak ne še. On, ki zanemarja tem primeru tveganja za pošiljate, ne glede mnogih ljudi. Torej, začeli graditi, vsakdo ima pam'ne pozabite, da analiziramo začetne pogoje je treba vedno.

Pri izvajanju gradbenih in popravil ukrep je potrebno upoštevati veliko število dejavnikov. Vse te točke, tako ali drugače, vpliva na končni rezultat. Glavna stvar, ki jih je treba hraniti v mislih, delo - vodja nikoli ne boli. V vsakem primeru je potrebno, da si prizadeva za izboljšanje življenja in ne, da se spremeni v nočno moro zaradi trenutne koristi. Gradbeniki in popravila morajo biti daljnosežen, z drugimi besedami, da predstavijo rezultate svojih dejanj v času.

O-Yuki.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика