среда, 24 сентября 2014 г.

Gibljejo nasveti

Vsaj enkrat v življenju, ki je izkušen za vsakogar. V hiši gore škatle, neskončne dostopi in konvolucija s stvarmi, kaos, in imate živca, glavobol, obup / depresija... Ponujamo vam nekaj koristnih nasvetov, ki vam bo pomagal, da se izognete težav in skrbi, ki se gibljejo z dostojanstva.



Najprej morate za določitev zneska prihajajoči promet, zato se morate najprej odločiti, da vas bo z vami, kaj naj bi s prijatelji in kaj neusmiljeno vrgli v smeti. Mimogrede, to je prvi prijetno strani premakni - imate dober izgovor, da se končno znebite smeti.

Določi način prevoza in dostave. Za to najprej raziskati križ stopnišča, širina vhodnih vrednostih zaslonke in sposobnost'vožnja do hiše prevoz strojev. Naslednji korak je za dve izvrtini up je predvidena za prehod datum osebe, ki se ukvarjajo s prometom. Lahko, da ne samo vozil in nakladalniki - že obstajajo podjetja, ki lahko poskrbi za nakazilo z maksimalno udobje: vas bo paket ji vrečke vseh pravil in bo vprašanje jamstev za njihovo popolno varnost. Če pa v Italiji, na primer, obstajajo 1300 teh podjetij, smo to podjetje še v povojih, tako da je večina naših "pereezdov" jaz računam samo na sebe.



Preden premaknete svoje stvari, boste da skrbijo za njihovo embalažo. Najbolj dostopnih in udoben material in kartonske škatle. Se lahko kupi za simbolično ceno točk za sprejem odpadni papir. Ali za začetek pogajanj s prodajalcem trgovanja šotori - na dan za majhno pristojbino, ki jih bo prinesla za vas goro škatle iz pod pijače, cigarete in čokolado.

Pam'šotor prestavljen:

Plošče postaviti na eno stran, tako da so bolj odporne na udarce. Prazen prostor je treba izpolniti s knjigo, v najboljšem primeru polistirena kroglice. Ne pozabite, napis "Pozor, steklo! ".

Knjige so še posebej teža - pack-gnome jih v majhnih posodah. Knjige in ne bi'so predmet mora biti vneseno v polje na vrhu, tako da je v primeru vpliva, ki ga še ni propadel.



Za slike in ogledala fit "celice" - predalčni dreves'lesene embalaže. V vsaki posodi za boj proti vlažnosti priložiti plastičnih mehurček embalažo ali celo navaden papir.

Pred selitvijo dokazati predstavnik podjetja, ki organizira tranzitni uporabnost avdio in video opremo.

Ne pozabite, da vsako posodo prilepite kos papirja, ki označuje vsebine. To vam bo pomagal pri odločanju v novem mestu.

In tukaj pride končni in najbolj prijetno fazi. Poklical družino in prijatelji in jih povabite, da je naselje. Ampak to je druga zgodba...

Vir: www. salon. s

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика