вторник, 22 апреля 2014 г.

Sprememba Kanalizacije 2011-09-14 12:26:27

Gradnja in rekonstrukcija.

Sprememba Kanalizacijskih sistemov
2011-09-14 12:26:27


Preden je zaspal, nameščen med dve sosednji wells vrstice, preverite prenehanju gostoto ji sklepov in straightness trakovi.

Ko hidravlični preskus na koncu linije zaduši dreves'leseni čepi. Cevi je nameščen na zgornji konec vrstice, vstavite dve cevi s premerom od 15-20 mm za polnjenje linija vode in za sprostitev njen zrak. V plug, ki je na spodnjem koncu vrstice, ga vstavite v isto cev za izpust vode po testu. Na višini 0, 5 m od tal ravni cev za vodo napolnite do cut off in vstavljanje lijak, skozi katerega napolni cevovod z vodo. Pre-cevi je določena ustavi. V benigni nameščena na plinovod, nivo vode v toku ne sme zmanjšati.

Z uporabo polietilenskih cevi, z zanesljivo'enotnosti daje Electromotive varjenje plastičnih cevi

Straightness vrstice o preverite svoj pogled, če wells, omejuje te vrstice še ni bilo storjeno. Če vrtin, ki so že pripravljena, nato pa se je eden od njih dal gorenja električne svetilke in ga nastavite na "sredini cevi". Na nasprotni strani navzdol ogledalo, ga postavite na 45-stopinjskim kotom na linijo. Če je straightness linije, vodoravno in navpično, in žarki lučka kaže v ogledalo v obliki kroga.

Če zavrnete vrstice v levo ali desno od osi (horizontalno rectilinear) svetlobe v ogledalo, se bo odražalo'je anemija srpastih, katerih cilj konča v levo ali desno. Če varianco je veliko, je to luč na vse.

Če zavrnete vrstico navzgor ali navzdol (horizontalno rectilinear) SERP sooča konča gor ali dol. Skladu z navpično ni naravnost, v delovanje, ne bodo sprejeti, so se preselili. Horizontalni neenako dovoljeno, če to ne presega 0, 25 premer cevi. Na najbolj osnovna značilnost te linije je treba popraviti.

Sprejem notranjih drenažo pred natančen vizualni pregled cevovodov in namestili sanitarno opremo. Vi bi morali preveriti pravilnost pristranskost, zanesljivost pritrjevanje cevi in naprav in brez puščanja v z'povezave.

Odvajanje odplak cevovodov, ki jih v proizvodnji tal ali v tleh nad tlemi, do njihovega zaključka je treba preskusiti hidravlični tlak, ki se izračuna v višini tal, vendar ne več kot 0, 8 kp/cm2. Cevi in Kanalizacije santehkabiny in bloki so vodni tlak 0, 3 kp/cm2 v 10 minutah Ta tlak je treba zmanjšati.

Testiranje in zagon črpališča se lahko izvaja samo po začetku grelnega sistema v stavbi.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика