среда, 23 апреля 2014 г.

Oskrba z vodo in ravnanje z odpadki



Začetek gradnje države, hiše, počitniške hiše in vile je vedno spremlja oblikovanje arhitekturnih-inženiring projektov. Stranke dela pripisujejo velik pomen na videz zgrajenih stavb, število etaž, notranjo opremo prostorov. Najbolj pogosto, vendar pa je zadnja stvar, ki si mislijo o o na mesto, namenjenih za gradnjo, utility omrežja, vendar je njihov ustrezno načrtovanje lahko ne le prihranite denar, ampak ne bo zahtevala dodatne korektivne dela za delovanje sistema kanalizacije in vodo. Pristojni inženiring in gradbeništvo projekta se zagotavljajo za skupno načrtovanje del na postavljanje stavb in o komunalnih omrežij. Še pred fazo postavljanje fiksnih konstrukcij, potrebne za določitev lokacije prostorov pod kotel soba, izvedbo cevovoda, vrsto odplak sistem.

Sistem lokalna oskrba z vodo in sanitarne ureditve morajo vključevati organizacijo služb (no, črpalka za namestitev, in tako naprej), za hlajenje (MIN.), vročo vodo (HW) in ogrevanje stanovanjskih hiš. V hiše, koče vrste se lahko uporablja poletje varianta oskrba z vodo in sanitarne ureditve, enostavno conservarea poleti sezonsko obdobje. Pomembno vlogo za organizacijo drenažni sistem, kakovostjo dela bo varoval lastnik od nezaželenih posledic poplav zemljišč in stanovanjskih stavb.

Kot je za namestitev kanalizacijo (notranje in zunanje), mora ugotoviti njeno obliko (kopičenje tank, septic tank ali gradnjo globoko biološka obdelava), ker te bo določil mehanizem njeni ustanovitvi in potrebnih dodatnih gradbenih dejavnosti. Kanalizacije koli od teh vrst so sposobni Samostojno in neodvisno od glavnega pripomoček omrežja za zagotavljanje državi izgradnjo sodobne metode recikliranja kanalizacije, česar čisto do 98%.

Tako, dobro organizirano in pravočasno zasnovan sistem, oskrba z vodo in sanitarne bo ustvariti udobno razmere v državi, ki je življenje, ga napolnite z vso sanitarno-higienske blaga. Poleg tega je predstavila na potrošniški trg komunalnih ekološko varen sistem, če je pravilno nameščena, trajno in učinkovito.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика