вторник, 22 апреля 2014 г.

Kako vaja je arteški dobro na parceli 2011-08-15 12:36:05

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako vaja je arteški dobro na mestu
2011-08-15 12:36:05


Problem stalnega dobrobit svoje države hiša čiste pitne vode se sooča veliko neodvisnih proizvajalcev. V novo strani ozemlja centraliziran vodo je odsoten. Potrebujete vrtina ali vodnjak. Lahko bi profesionalni vrtalni stroj. Takšne storitve so na voljo. V naši pam'ATI od otroštva, konzervirane vizualno sliko velik vrtalni stroji. Stroški take vrtanje bi veliko denarja, in mesto, ki je blizu hiše bo iznakažen pnevmatike težkih tovornjakov. Rad bi, da ostane v popolnem urejeno.

Obstaja način, cenejše in lažje.

Obstajajo različni načini vrtanja. Pogosto v množično gradnjo hiš in države hiš je mogoče najeti vrtalna ploščad GB-50. Lahko celo kupite en tak objekt, v torbici, na celotnem koči poravnave. Cena je okoli 550 tisoč rubljev.


Načelo delo namestitev GB-50:

Prvi nasvet steblo svedra pritrjen poseben vijak za vrtanje lukenj za vodo vtičnico. Vaja je poganja električni motor. Znotraj vrtalne palice pod rahel pritisk je bil s črpalke voda. Na podlagi borax na najnižji točki vrtanje in dvigovanje med vrtljivo palico in tal, vode pralnice proč na tla, je nekakšno mazivo, ki omogoča vrtenje in preprečuje blokiranje od borax.

Tehnični podatki:

-Največja globina vrtanja 50 metrov, je to dovolj, da bi dobili na vodonosnika.


-Hidravlična vrtanje vodnjakov, ki je potrebna samo električne energije, 220 voltov in približno 3 kubičnih metrov vode.

Namestitev, ki se lahko montira v omejenih pogojih. Hišni ljubljenčki vrtanje celo v kleti stanovanja hiše.

-Nesestavljeni namestitev je zelo kompakten. To bo fit v prtljažnik avtomobila.

-Za premikanje in zbirajo namestitev je v celoti pripravljen za delo za 20-30 minut.


-Posebna znanja za izvajanje vrtanje ni potrebno. Vrtanje lahko proizvajajo neizurjen osebje.

Vrstni red priprave in začetek dela.


V bližini vrtanje izkopali dve luknjici (0. 2-0. 3 kubičnih Metrov vode. Točke vrtanje in pit skladno s'seboj povezani groove preoblikovanje vode. Izpolnite luknjo z vodo. Drugo jamo spusti garapon. S'DOMO ji cev na vrh palica za borax. Vključuje vrtanje motor in motorne črpalke. Oprati od dobro umazane vode, ki se izliva v utor v prvo luknjo, kjer je daleč največje število oprati tal. Pa bolj čista voda teče v drugo jamo. Od tu, ona je prevzela črpalke in spet služil v dobro. Da je celoten proces. Kot vdor vaja stackable za svedre palice.

Vrtanje hitrost odvisna od trdote tal. Praksa kaže, da za vrtanje vodnjaka z globino 50 metrov, v povprečju potrebujejo 8:00.

Garaburda stroškovno najbolj učinkovit in enostaven način za proizvodnjo takih del. Če želite namestiti GB-50 lahko kupite dodatne set vijakov in za vrtanje vodnjakov s premerom do 250 mm Tudi majhne globine (do 5 metrov) dovoljenje za vrtanje "dry", brez vode.

Vrtanje je mogoče organizirati majhno podjetje. Pristojbina za vrtanje, posnete z linearnih metrov globine.


-
Ampak še vedno, kaj bi bila voda ni čista, tudi iz arteški vodnjak, tam so različnih mineralov. In to je dobro, ker destilirana voda, ki ne vsebuje mineralne snovi, ki niso zelo dobro za zdravje'jaz sem človek. Tako lepo, da uporabite vodni filter, ki iz lestvice, medtem ko pitje vode iz arteški vodnjaki. Veliko spletnih trgovin, ki ponujajo veliko vodni filtri, nakup vodni filter danes, ne da bi zapustili hišo. Priporočila o izbiri filtra za prečiščevanje vode


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика